Poradźcie, jaki jest koszt przywozu auta na lawecie (raczej dostawczak z najazdem, żeby było do 3,5t) z UK do Polski? Paliwo, opłaty autostradowe, prom itp.?
Ewentualnie jeśli ktoś ma namiar na pewną firmę, lub osobę zajmującą się takimi sprawami, to też nie wzgardzę informacją.
Koszt przywozu autka z UK, ewentualnie namiar na kogoś
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Koszt przywozu autka z UK, ewentualnie namiar na kogoś
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Re: Koszt przywozu autka z UK, ewentualnie namiar na kogoś
z Irlandii placilem jakies 700-750e rok temu - teraz moze byc nieco drozej, ale z drugiej strony z UK, tej glownej wyspy :), bedzie raczej taniej.
Co do firm - zapytaj carfita, mial kiedys ponoc zaufanego laweciarza, ja Ci moge podeslac tez pare namiarow, to podzwonisz sobie najwyzej i popytasz o ceny.
Pozdrawiam
Co do firm - zapytaj carfita, mial kiedys ponoc zaufanego laweciarza, ja Ci moge podeslac tez pare namiarow, to podzwonisz sobie najwyzej i popytasz o ceny.
Pozdrawiam
Jacek "AMI" Rudowski
tutaj poczytaj http://angliki.info/f12/
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
pawlaswrc, a nie pytałeś w kraftpolu? Oni to robią przecież często. Możesz też napisać do Menciego, choć na naszym forum bywa żadko, mogę Ci dać do niego kom. choć nie wiem, czy targa je na lawecie, czy na kołach..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna