[S] Zostało mi sporo gratów do legacy - jak coś pytać !!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Zostało mi sporo gratów do legacy - jak coś pytać !!
Mam do sprzedania to co mi zostało z legacy 1 i 2 generacji które rozebrałem, większość jest na allegro ale nie wszsytko, jak coś to zapraszam do pytania co jest a czego nie ma, od razu mówię że z blacharką to słabo :)
Wszystko na allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1358759
Wszystko na allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1358759
Ostatnio zmieniony 11 gru 2012, o 19:04 przez Gooz, łącznie zmieniany 25 razy.
Re: [s] Sprzedam sporo części do Subaru Legacy
Aukcje pojawiły się na allegro, indeksowanie przedmiotów chyba tam tylko sensownie działa. Wiem co mam, w miarę ogarniam ceny i wiem ile tego jest.
Ceny można negocjować jeżeli ktoś mnie dostatecznie przekona że obniżenie owej ceny ma sens :)
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1358759
Ceny można negocjować jeżeli ktoś mnie dostatecznie przekona że obniżenie owej ceny ma sens :)
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1358759
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ludziska.
Szczerze polecam zakupy u Gooz-a
To wyjątkowo uczkiwy gość. Gooz-u dziękuję za świetne rozwiązanie naszego problemu.
Szacun.
Szczerze polecam zakupy u Gooz-a
To wyjątkowo uczkiwy gość. Gooz-u dziękuję za świetne rozwiązanie naszego problemu.
Szacun.

Nie ma problemu Eror, takie jest życie - nie zawsze wszystko wychodzi, warto wtedy zachować się uczciwie.
Podbijam własny temat, w tym tygodniu pojawia się kompletne zdemontowane 1.8 4x4, wszystkie części dostępne (jak na razie). Niestety znów za duże koszty, ale w końcu się umówiłem i mam! Kupiłem Legacy 2 4x4, 2.2 litra:D
Podbijam własny temat, w tym tygodniu pojawia się kompletne zdemontowane 1.8 4x4, wszystkie części dostępne (jak na razie). Niestety znów za duże koszty, ale w końcu się umówiłem i mam! Kupiłem Legacy 2 4x4, 2.2 litra:D
Gooz, gratulacje!
Teraz zapraszamy do działu Nasze Subaru. Szybciutko proszę lecieć i wątek zakładać!

Teraz zapraszamy do działu Nasze Subaru. Szybciutko proszę lecieć i wątek zakładać!

Czarownica prawdę Ci powie :D
Re: Sprzedam Karoserię - TYLKO DO PONIEDZIAŁKU Legacy 1
Temat zgodnie z poleceniem założyłem :)
Podbijam bo bardzo bym chciał sprzedać karoserię, może ktoś będzie zainteresowany, przód jest bardzo ładny. Nie chcę tego wyrzucać na złom. Mam jednak bardzo mało czasu.
Podbijam bo bardzo bym chciał sprzedać karoserię, może ktoś będzie zainteresowany, przód jest bardzo ładny. Nie chcę tego wyrzucać na złom. Mam jednak bardzo mało czasu.
-
qbutek
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy I 2.0, Forester s/tb, Celica Supra Mk2
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Polecam.
Długo zbieraliśmy wszystkie elementy i się udało.
Polecam tego cierpliwego allegrowicza ;)
Długo zbieraliśmy wszystkie elementy i się udało.
Polecam tego cierpliwego allegrowicza ;)
Karoseria jeszcze jest do jutra, ale raczej wyląduje na złomie, szkoda bo jest idealna.
Dziś kolejny klient odebrał troszkę gratów, więc coraz mniej :)
Dziś kolejny klient odebrał troszkę gratów, więc coraz mniej :)
Re: Karoseria poszła na złom, zostały części.
Posiadam taki komputer, napisz na Priv
Pojawiły się na stanie 2 kolektory, jeden z katem, drugi bez.
Pojawiły się na stanie 2 kolektory, jeden z katem, drugi bez.
Re: Kolektor różnoodległościowy z katem + Części Legacy 1 i2
Kolektor został tylko ten z katem. Zarezerwowany jest, ale zobaczymy jak będzie.
Re: Kolektor różnoodległościowy z katem + Części Legacy 1 i2
Kolektorów brak, sporo osób chciało więc nie wiem kto ostatecznie kupił :)
Cały czas zostaje sporo części, praktycznie do każdej wersji silnikowej, oczywiście bez turbo.
Cały czas zostaje sporo części, praktycznie do każdej wersji silnikowej, oczywiście bez turbo.