burat pisze: fajna reklama
bardzo fajna

burat pisze: fajna reklama
Wolny ssak 2.0 - jest.jarmaj pisze:Podoba mi się to auto. Szkoda nie ma chociaż silnika 2.0.
Powstanie, czy zostanie po prostu później zaprezentowana ?So What! pisze: Impreza powstanie na Subaru XV![]()
przypuszczalnie jako MY'13...WRC fan pisze:Powstanie, czy zostanie po prostu później zaprezentowana ?So What! pisze: Impreza powstanie na Subaru XV![]()
XV powstała na bazie Imprezy, która jeszcze nie powstała, względnie nie została zaprezentowana, bo na razie mają tylko podwozieWRC fan pisze:
Powstanie, czy zostanie po prostu później zaprezentowana ?![]()
Bo to pomaga sprzedawać samochody.WRC fan pisze: A tak serio to nie bardzo kumam czemu Subaru określa koncept XV jako super-hiper nowość
Ma M-pakiet?!esilon pisze: pierwsze Subaru projektowane z pierwszorzędną myslą o europejskich gustach
na żywo dupy nie urywaЛукашэнка pisze:Ten XV to naprawdę wyjątkowo dobry samochód, skoro za swoją jakość zbiera te wszystlie "prestiżowe nagrody"...
i to zanim w ogóle ktokolwiek jest w stanie jego faktyczną jakość ocenić.![]()
http://www.samar.pl/__/3/3.a/66546/Nowe ... cale=pl_PL
No przyznawać się, kto się już zapisał na listę kolejkową oczekujacych
Wizualnie samochód do przyjęcia.rrosiak pisze:Piszą o XVBardzo-kontrowersyjne-subaru
w Rosji widuje czasem takie autka... wyjatkowo paskudna potwora (ale jak wiadomo nawet taka znajdzie swego amatoraWRC fan pisze: I uwaga, uwaga... Lanos w wersji...XV:
Chyba wczoraj oglądałem tego samegoesilon pisze: obejrzałem sobie dzisiaj XV, wizualnie z tyłu gorzej niz na foto ale reszta wielki plus,
wnętrze zaskakująco współczesne i przyjemne ( przez szybkę:) ),
to kwestia koloru, ten pomarańcz jest tragiczny na żywoWiS pisze: Zdjęcia obiecywały więcej - brawa dla fotografa