dobra, na kropce już wrzucałem, kopiuję tutaj:
Dobra misie malinowe, coś tam pobazgroliłem, trochę tego wyszło... Można by jeszcze element w drugiej połowie trasy jeszcze zmodyfikować w co najmniej 3 sposoby, ale mi się już rysować nie chce

Warianty są pogrupowane, na początku macie różnice w początku, potem w sekcji środkowej, a na końcu różne warianty końca. Ja osobiście myślałem, żeby na rondzie zrobić beczkę, co to byśmy mogli poćwiczyć element obrotu o 360st, jak na karowej, ale co po niektórzy nie mają ponoć ręcznego, więc sobie darowałem :P Możecie też zrobić jeszcze jakiś mix z poniższych wersji. Wjazdu na start i metę bym nie ruszał, bo to jedyna bezpieczna opcja. Praktycznie po ostatniej nawijce na betonkę odpuszczamy całkowicie, żeby na spokojnie dotoczyć się na placyk. Wylatywanie z ronda po skosie odpada, bo nie będzie jak się zhamować przed placykiem, a tam może być tłoczno. Trasa nie może mieć ani elementów przecinających się, ani fragmentów biegnących jeden tuż obok drugiego w przeciwnym kierunku, ani jeden fragment nie może być pod kątem prostym do drugiego - to na wypadek, jakby komuś nawaliły heble i wleciałby komuś tuż przed maskę. Generalnie trasę konfigurujcie tak, aby podczas ewentualnego zwiedzania pobocza nie dać komuś niespodziewanie buzi
No to wy sobie myślcie, a ja idę jeść. Niech to też ktoś wydrukuje, bo ja nie mam jak.
poniżej miniaturka, a na końcu link do pliku, bo jest za duży, żeby się zmieścił na forum.
http://dl.dropbox.com/u/12744128/trasy.jpg