Arno pisze: nie ladnie katowac sluzbowe samochody, choc nie swoje.
Jak to nie swoje? A co, ja podatków nie płacę? Czyli jednak częściowo moje, tak?
Arno pisze: nie ladnie katowac sluzbowe samochody, choc nie swoje.
DEVLYN, masz recht. Niech kurde oddaje. Bo i jak.devlin pisze:
Jak to nie swoje? A co, ja podatków nie płacę? Czyli jednak częściowo moje, tak?
Poniewaz jestem aktualnie za granica, to zadzwonilem do Lexusa, zeby taniej bylo, i zapytalem jejich o cene. Jedynie 317 tysiecy.WiS pisze: Arno, jeśli Lexus - to tylko eFka. Niszowy także, wykonanie i standard rollsa, cichociemność w sam raz, a możesz spokojnie lać Przemeqa pod dowolnymi światłami
Arno pisze: Rozdaja normalnie.
Arno pisze: A ile bedzie GTR kosztowal? Bo bardzo praktyczny bedzie
Arno pisze: A ile bedzie GTR kosztowal? Bo bardzo praktyczny bedzie
A z pewnością będzie taniej.(...) w pewnych warunkach nowa Laguna prowadzi się lepiej i szybciej nie tylko, niż Peugeot 407, ale też BMW 320d, Porsche Boxster S, czy Subaru Impreza.
11 strona do d...y......WiS pisze:Arno, jeśli Lexus - to tylko eFka. Niszowy także, wykonanie i standard rollsa, cichociemność w sam raz, a możesz spokojnie lać Przemeqa pod dowolnymi światłami
Dźwięk ósemki (prawie) gratis.
http://www.lexus.eu/Images/ISF_internet ... 779038.pdf
Gdybyś się przypadkiem zdecydował, mam tylko jedną prośbę. Pojeździj nim ze dwanaście lat bezwypadkowo, a ja potem odkupię...
vibowit pisze: Nie wiem jak oni chcą sprawić, by auto FWD (a nic nie wiem by było inaczej) prowadziło się lepiej od BMW czy Porsche (!!!).
LouCyphre pisze: podpisali umowę na testy z Jarmajem
Vert pisze: nowe sti paskudztwo.
Vert pisze: zostan ty chlopie przy tym co masz i sie ciesz ze cieszy oko co dzien
ja siebie w niczym w ogole nie wyobrazam, cholera. A nowy istotnie jest nie teges.Vert pisze: Arno z calym szacunkiem ale nie wyobrazam sobie ciebie w jakims tam beemwu czy innym mercedesinie a nowe sti paskudztwo.
zostan ty chlopie przy tym co masz i sie ciesz ze cieszy oko co dzien ten twoj gaciowoz (ktorego mam nadzieje niebawem kupie od ciebie)
Chciałoby się dodać: dopóki OBK jeszcze normalnie wyglądaKonto usunięte pisze:Arno, a może kup sobie Outbacka w full wypasie i jakoś przeczekasz do następnej generacji estiaja
O co to, to nie.LouCyphre pisze:vibowit pisze: Nie wiem jak oni chcą sprawić, by auto FWD (a nic nie wiem by było inaczej) prowadziło się lepiej od BMW czy Porsche (!!!).
Może podpisali umowę na testy z Jarmajem
Nie mogie. W OBK boli mnie kregoslup.Konto usunięte pisze: Arno, a może kup sobie Outbacka w full wypasie i jakoś przeczekasz do następnej generacji estiaja
ja, jeździ jak M3. Ale z tyłu bardzo mało miejsca na fotelik.Arno pisze:spine, bardzo dziekuje.
nie zapominac nalezy, ze z auta wyraznie niszowego i dosc kultowego mam zamiar przesiasc sie na masowke.
Upadek musi byc mniej bolesny niz do lexusa.
Stad podsuniety przez WiSa pomysl 135 BWM tez w sumie niszowy, bo co za debil wyda tyle co na wypasiona trojke na taki badziew.
ja nie, i to był jeden z powodów dla którego nie kupiłem subaru. To ja decydując sie na samochód za ok 50.000E, mam chyba prawo go poprowadzić, to ja będę ewentualnie nim jeździć a nie dealer. Podziękowałem i wyszedłem, a tłumaczenia że klientom nie dają bo jest "dziki" może sobie SIP zachować dla 19 latków.esilon pisze:ja byłem wieziony przez Raja nowym STi i baaardzo sie mi podobało