Dakar 2012
Re: Dakar 2012
no i dlatego tam walili między drzewa, a tu walą między ludzi, as simple as that 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
patrzcie, jak się lata
gdy dupsko jest wolne od bata...
tak mi się skojarzyło, patrząc na Gordona
teraz już wiecie, dlaczego zdwojone amory są obowiązkowe w tym sporcie...
a swoją drogą, Hołek jedzie równo z Hummerami, a to znaczy, że też nie oszczędza sprzętu.
gdy dupsko jest wolne od bata...
tak mi się skojarzyło, patrząc na Gordona

teraz już wiecie, dlaczego zdwojone amory są obowiązkowe w tym sporcie...
a swoją drogą, Hołek jedzie równo z Hummerami, a to znaczy, że też nie oszczędza sprzętu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
może być i tak, że wszyscy oszczędzajądamaz pisze: Hołek jedzie równo z Hummerami, a to znaczy, że też nie oszczędza sprzętu.

Wczoraj z zeznań Hołka wychodziło, że bardziej dziurawe kawałki odpuszczają i trzymają sprzęt na później.
jak ja bym chciał chociaż raz tak pooszczędzaćAlan, Alan, Alan! pisze:może być i tak, że wszyscy oszczędzają

nawet pisał ,że zbyt mocno im odpuścił 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

byłoby fajnie, gdyby cała stawka napierała na 95%, a Hołek sobie po malutku na 80%, a potem nagle na końcu niespodzianka
Byłoby jak w którejś części Taxi - "pościgajmy się jeszcze raz, bo zapomnialem, że miałem zaciągnięty ręczny" 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Albinowski już nie jedzie quad zastrajkował w Parku i przekroczył limit spóźnienia 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Kuba Przygoński stoi na trasie - awaria silnika z pierwszych doniesień się wieść gminna niesie...
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Świetne Hołek
Szkoda Kuby jak cholera
ale Małamysz całkiem całkiem może chłopina się odnajdzie w tym

Szkoda Kuby jak cholera

ale Małamysz całkiem całkiem może chłopina się odnajdzie w tym

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!!!!!!!!!!! Ciekawe, czy nadal na pół gwizdka jedzie :>
Łaskawiec urwał koło i po herbacie 

tak ale chodziło mi o wynik
a tu jak by ktoś chciał jakąś tapetę sobie uaktualnić
http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php? ... =100&all=1

a tu jak by ktoś chciał jakąś tapetę sobie uaktualnić

ale satysfakcja by była 

heeej,burat pisze:tak ale chodziło mi o wynik![]()
hopy, to cross country jest! prawdziwy rajd, a nie jakaś ustawka na 1/4 mili

na tym polega. wiecie dlaczego za wszelką cenę musiał dojechać? bo tu na jednym etapie można stracić/zyskać nie sekundy, ale godziny.
jakby to był przedostatni etap, to bym powiedział "pozamiatane". ale to jest etap 3 i wcale nie najtrudniejszy ani nie najdłuższy. nie mówię, że będzie łatwo, ale w przeciwieństwie do WRC (o wyścigach torowych nie wspominając) cały czas jest szansa na powalczenie. najważniejsze, żeby nie zaczął szarżować. w terenie (pewnie nie tylko) oznacza to rychłe zakończenie imprezy. niestety, w przeciwieństwie do ludzi, sprzęt jest zrobiony ze słabego metalu...
ja też uważam, że to nie jest ważne. po tym, co wyczynili sędziowie, ktoś powinien złoić tyłki braciszkom. jestem pewien, że "pierwsze miejsce" przyznane przez sędziów w momencie, kiedy wiesz, że byłeś drugi albo nawet trzeci nie smakuje za bardzo.WRC fan pisze:I tak w wynikach właściwie go nie ma.
tak sobie myślę...
Kurcze, szkoda Kuby bo to jedyny fighter w orlen team'ie na motocyklu, reszta zespołu sobie jedzie (swoim tempem). Aczkolwiek gdyby nie determinacja Czachora i Dąbrowskiego wiele lat temu to byłaby buba a nie taki profesjonalny zespół... Ciekawe kiedy będzie jakiś następca tych zawodników, chyba że Panowie C i D tak się okopali na pozycjach, że są nie do ruszenia. A może to przez brak młodych w typie Przygońskiego. Fajnie by było zrobić zespół w oparciu o stare lisy (jadący sumiennie swoje, mających sporą wiedzę o całym rajdzie) + 2 albo 3ech młodych głodnych sukcesu (jadących z ogniem)
A Hołek robi dobrą robotę, w sumie ma wszystko co trzeba do walki o top 3...
A Hołek robi dobrą robotę, w sumie ma wszystko co trzeba do walki o top 3...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Tylko kto to będzie pamiętał za kilka lat, nie licząc zapaleńców/statystyków...damaz pisze: ja też uważam, że to nie jest ważne. po tym, co wyczynili sędziowie, ktoś powinien złoić tyłki braciszkom. jestem pewien, że "pierwsze miejsce" przyznane przez sędziów w momencie, kiedy wiesz, że byłeś drugi albo nawet trzeci nie smakuje za bardzo.
tak sobie myślę...
A właśnie, wiadomo coś o załodze numer 370 bo jadą samochodem elektrycznym

http://www.terenowo.pl/zmoty/1585-dakar ... akaru.html
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Jadą dalej. Nawet była dziś o nich wzmianka na Eurosporcie.Barthol pisze: A właśnie, wiadomo coś o załodze numer 370 bo jadą samochodem elektrycznym![]()
W 2004 roku Dąbrowskiego zastępował młody wtedy (21 lat) Kędzierski, który jak na debiut poradził sobie dobrze (38 miejsce, 4 wśród debiutantów) i nawet dostał nagrodę fair-play. Szkoda, że Orlen o nim zapomniał, no ale to na pewno też "kasa misiu, kasa".Barthol pisze: Ciekawe kiedy będzie jakiś następca tych zawodników
Ja czekam kiedy Taddy Błażusiak się weźmie za Dakar

no to może być ciekawe choć dziś jeden z "przełajowców" na motorze nie skończył dobrzeWRC fan pisze: Ja czekam kiedy Taddy Błażusiak się weźmie za Dakar![]()

Link: http://www.youtube.com/watch?v=Z8ZEeSvL4N8

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
burat pisze: ale Małamysz całkiem całkiem może chłopina się odnajdzie w tym

medialna ofensywa i Małysz wyskakujący z lodówki

wszystkich bije rmf fm- podali miejsce Wąsacza zapomnieli o Hołku-ups ( i był to przypadek

?Konto usunięte pisze:burat pisze: ale Małamysz całkiem całkiem może chłopina się odnajdzie w tym![]()
![]()
![]()
medialna ofensywa i Małysz wyskakujący z lodówki![]()
Oczywiscie ze nie był to przypadek tak jak nie jest przypadkiem że od kiedy istnieje Orlen Team zasady są proste i oni też "nie widzą" udziału innych naszych zawodników.Konto usunięte pisze: wszystkich bije rmf fm- podali miejsce Wąsacza zapomnieli o Hołku-ups ( i był to przypadek)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Moniqa, reklama reklama pranie mózgu już od rana
ps:
Małysz wyskakujący z lodówki to taka przenośnia histerii która ma ogarnąć polaka-szaraka, jest kasa jest Małysz była Wojciechowska będzie rajdowy Poniedziałek czy inny Kurski
jak dla mnie ociera się to o totalne dno ale widać ktoś to lubi i musi to łykać
ps:
Orlen może i omijał ale jak Polak jest na 1 miejscu to śmieszne jest jak ktoś tego nie widzi lub dostrzec nie chce
ps:
Małysz wyskakujący z lodówki to taka przenośnia histerii która ma ogarnąć polaka-szaraka, jest kasa jest Małysz była Wojciechowska będzie rajdowy Poniedziałek czy inny Kurski
jak dla mnie ociera się to o totalne dno ale widać ktoś to lubi i musi to łykać
ps:
Orlen może i omijał ale jak Polak jest na 1 miejscu to śmieszne jest jak ktoś tego nie widzi lub dostrzec nie chce