Dobry wybórgregski pisze: 2008 A4 B8 quattro 3.0 V6 TDI w limo, manual.

Esilon, to bardzo uprzejmie z Twojej strony, że proponujesz taką gratkę koledze...esilon pisze:gregu, popatrz jaki ładny lanosek na kropce sie pojawił, zastanów się jeszczehttp://www.forum.subaru.pl/viewtopic.ph ... ead#unread
Bede raportowal czy faktycznie ;)So What! pisze:Dobry wybórgregski pisze: 2008 A4 B8 quattro 3.0 V6 TDI w limo, manual.
Raportuj, i w odpowiednim dziale zapodaj foty nowego samochodugregski pisze: Bede raportowal czy faktycznie ;)
Ja odwrotnie, lubię pośmigać szczególnie po śniegu, ale gdybym mieszkał bliżej cywilizacji zrezygnowałbym z autka.gregski pisze: zdalem sobie sprawe, ze jestem uzalezniony od auta zupelnie..
Gump pisze: Ja odwrotnie, lubię pośmigać szczególnie po śniegu, ale gdybym mieszkał bliżej cywilizacji zrezygnowałbym z autka.
Oczywiście Ty możesz śmignąć na autostradę i już jest frajda, nie musisz uważać na niespodzianki w asfalcie i poza nim.gregski pisze: ale po tylu latach jezdzenia najzwyczajniej w swiecie brakuje tej frajdy.. i nie chodzi tu o stanie w korkach
Лукашэнка pisze: ktoś bardziej samolubny sam by kupił, nie mówiąc wcześniej nikomu o takiej okazji
ale nie lepszy bo tez nie kupięgregski pisze: Esi, no co ty, byles pierwszy ;)
Powie Ci pewnie, że Volvo z przednim napędem to .... a nie Volvoesilon pisze: powiedz mi lepiej gregu jako znawca Volvo co sądzisz o S60 2,5T MY08
Jest jeszcze wersja z chAotycznie aktyWowanym napęDem na tył.WRC fan pisze:
Powie Ci pewnie, że Volvo z przednim napędem to .... a nie Volvo![]()
wprawdzie nie jestem gregu, ale tym bardziej odpowiemesilon pisze:powiedz mi lepiej gregu jako znawca Volvo co sądzisz o S60 2,5T MY08
Nie ma i nie będzie to co teraz proponują nie ma nic wspólnego z Subaruesilon pisze: normalnie nie ma na co zamienic legaca
Kropka. Ok, 850tki rowniez byly pancerne, ale i bezzasadnie drogie w utrzymaniu oraz dla bab...WRC fan pisze:Powie Ci pewnie, że Volvo z przednim napędem to .... a nie Volvoesilon pisze: powiedz mi lepiej gregu jako znawca Volvo co sądzisz o S60 2,5T MY08
Az, co w nich fajnego? Fakenplastikowatosc? Czy stosunek jakosci do ceny?Azrael pisze:Bieżące modele Forda są bardzo fajne (poza napędem).
W dodatku po drodze między poprzecznym silnikiem a kołami jest wynalazek pod nazwą przekładnia kątowa, która lubi się sypać.So What! pisze: Jest jeszcze wersja z chAotycznie aktyWowanym napęDem na tył.