Bal Forumowy 2012 badź inaczej zwykłe Chlejady
-
Figo
- 2 gwiazdki
- Auto: Tribeca b9/forester 20XT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Bal Forumowy 2012 badź inaczej zwykłe Chlejady
witam
no nareszcie chlejada, to ja z Figa_72 tez jedziemy
no nareszcie chlejada, to ja z Figa_72 tez jedziemy
spoko na razie czekam na jeszcze dwie oferty i postaram się do poniedziałku podać gdzie się spotkamy i konkretną cenę bo to co jest teraz niestety nie wypaliło
ale spoko będzie dobrze 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

dobra do góry bo mi coś wątek podupada
z tymi nartami to może być lipa jak patrzę za okno
chyba ,że Zieleniec nie wiem mam nadzieję ,że Artiś to łogarnie
dziś postaram się uaktualnić co do miejsca spotkania 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Zdecydowanie tematyka narciarska będzie ogarnięta przeze mnie. Co, gdzie, jakie narty, o której, z kim, jak... czyli cała agenda na sobotę jeszcze się wyklaruje. Na pewno załoga narciarska nie będzie mogła pójść zbyt mocnym ogniem w piątek wieczorem. Na razie w okolicy cienko ze śniegiem ale pada i czasu jeszcze dużo. Możecie odkurzać sprzęty i przymierzać stroje żeby potem nie było niespodzianek.
Takich jak np. miał Jarmaj rok temu, kiedy guzik z jego spodni narciarskich przebił się z impetem przez ścianę i o mały włos nie zabił sąsiada. 

no to teraz dopiero będzie miał kłopoty jak na domowych obiadkach jestArti pisze: Takich jak np. miał Jarmaj rok temu, kiedy guzik z jego spodni narciarskich przebił się z impetem przez ścianę i o mały włos nie zabił sąsiada.![]()

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Właśnie niekoniecznie na domowychburat pisze:
no to teraz dopiero będzie miał kłopoty jak na domowych obiadkach jest![]()
![]()

- Arti
- 6 gwiazdek
To hasło z odkurzaniem nart to nie żart. Ja Wam nie odpuszczę. 

Arti, daj mi swojego maila 

Jakieś sensowne wypożyczalnie sprzętu są w okolicy stoków ?Arti pisze: Możecie odkurzać sprzęty
- Arti
- 6 gwiazdek
Nie korzystałem ale są tam wypożyczalnie, więc sprawa do ogarnięcia.

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
w dzierzoniowie wypozyczenie w okolicach 20zł/dobę. +- 5złWRC fan pisze:Jakieś sensowne wypożyczalnie sprzętu są w okolicy stoków ?Arti pisze: Możecie odkurzać sprzęty
Narty, dechy - wszystko jest.
OK, bo ja desek na nogach nie miałem 6 lat, a sprzętu nie mam, więc jakby mnie naszło to muszę wziąć w dzierżawę 

dobra uaktualnienie w pierwszym poście proszę się zapoznać i zgłaszać

czyli niestety będą nas wywalać po?burat pisze: doba kończy się o godz. 12-tej.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, no raczej pokój trzeba będzie chyba zwolnić ale to do dogadania oby nie trzeba było wcześniej

- Arti
- 6 gwiazdek
Szanowni forumowicze.
Byłem tam dzisiaj z Buratem i muszę przyznać, że miejsce jest świetne! Chałupa położona jest w górach, przy samym OS-ie elmotu, na narty niedaleko, widok bardzo przyjemny. Pokoje w super standardzie, w każdym łazienka, wszystko urządzone ze smakiem i w fajnym klimacie. Sala na balety całkiem dziarska, do dyspozycji salon na dysputy przy ''wodzie rozmownej''. Do tego sauna po nartach (zrobimy koedukacyjną, a jak!
). Z kuchni zapachy pierwszorzędne co wskazuje na to, że nie robią tam wszystkiego z mrożonek.
Spodobało mi się tam do tego stopnia, że postanowiłem, że zrobię tam wesele.
O ile sobie wcześniej znajdę kobitę.
Jestem pewny, że Wam też będzie się podobało.
Polecam
Miś Artiś
Byłem tam dzisiaj z Buratem i muszę przyznać, że miejsce jest świetne! Chałupa położona jest w górach, przy samym OS-ie elmotu, na narty niedaleko, widok bardzo przyjemny. Pokoje w super standardzie, w każdym łazienka, wszystko urządzone ze smakiem i w fajnym klimacie. Sala na balety całkiem dziarska, do dyspozycji salon na dysputy przy ''wodzie rozmownej''. Do tego sauna po nartach (zrobimy koedukacyjną, a jak!

Polecam
Miś Artiś

- Arti
- 6 gwiazdek
Emti sugeruje Ci żebyś nie zaczynał ze swoimi malkontenckimi pytaniami już na starcie. Nie raz było tak, że pokoje trzeba było oddać do którejś tam godziny i w niczym to nie przeszkadzało żeby potem kontynuować biesiadę w salonie albo knajpie do późnego popołudnia.eMTi pisze: czyli niestety będą nas wywalać po?

Witamy w klubie...So What! pisze:Akurat w ferieburat pisze: 10-12 luty 2012

Dolce far niente 

sorki panowie no tak jak pisałem termin był do dogadania i wyszło ,że ten drugi ,ale co stoi na przeszkodzie zrobić ferie w naszych pięknych górkach

a to ja też się piszę w takim wypadkuArti pisze: Do tego sauna po nartach (zrobimy koedukacyjną, a jak!)

- So What!
- 6 gwiazdek
Zwłaszcza, jak się ma już zarezerwowane gdzie indziejburat pisze:
sorki panowie no tak jak pisałem termin był do dogadania i wyszło ,że ten drugi ,ale co stoi na przeszkodzie zrobić ferie w naszych pięknych górkach![]()
![]()

So What!, to może zacząć zabawę z nami i prosto z chlejad na ferie 

- So What!
- 6 gwiazdek
burat, chciałbym, ale po pierwsze terminowo koliduje, a po drugie nie ten kierunek 

So What!, kurcze szkoda wielka
ale może następnym razem