Arno pisze: Bo dzięki tej dyskusji może kilka osób dowie się co to są prawa autorskie... choć pobieżnie
Słusznie, ja się na przykład dowiedziałem. Też uważałem 1 posta za lekką fanaberię, ale w miarę wyjaśniania mi się zmieniło.
Arno pisze: Bo dzięki tej dyskusji może kilka osób dowie się co to są prawa autorskie... choć pobieżnie
A to się akurat zdarzyło. Na pewno w przypadku Skody Octavii i Superb. Maybach też już kiedyś chyba był.Arno pisze: Czy wyobrażasz sobie żeby dwa samochody zostały przez fabrykę tak samo nazwane, choćby mieli niebywałe podstawy historyczne?
Tak, oczywiścieArno pisze: Godlik, tak, ale u właściciela praw, prawda? a nie w innej firmie.
nie obruszyłbym się , oficjalnie pozwalam zmienic Ci nicka na fuksilonFUX pisze: fuksilon
Eeeee, kochanieńki, to ja raczej byłbym dumny na twoim miejscu...Arno pisze: Bilex, nie mówimy tu o łamaniu prawa. A jedynie o wyczuciu.
Bilex pisze: to ja raczej byłbym dumny na twoim miejscu...
bez wątpienia jest taka możliwośća nawet spore prawdopodobieństwo, ale to nie zmienia faktu że pojawienie się Szarej Żmiji zmusiło mnie do usunięcia Białej Żmiji.esilon pisze:
Arno, cały czas mówisz o kopiowaniu a ja mówię że możliwy jest zbieg okoliczności a może nawet inspiracja ;)
zofija pisze: Na tej samej zasadzie, to Ty Konto usunięte powinieneś nicka zmienić. A w ogóle to jesteś mało kreatywny![]()