Turpiści i turpistki.
Re: Turpiści i turpistki.
lancio-chrysrel thesis-300C 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Barthol pisze: Fajny kawałek samochodu, ale nie jako Lancia Thema
Się zastanawiam co będzie gorszę. Ta stara! "Lancia", czy Jeep/Maseratti.

jak już to ThemaeMTi pisze: lancio-chrysrel thesis-300C

Witek pisze: Się zastanawiam co będzie gorszę. Ta stara! "Lancia",
raczej ten 300c ubrany w znaczek włoskiej firmy pokazuje, że Fiat tnie koszty (oraz potencjalne straty) i być może będzie chciał uśmiercić markę na L. (z racji małych ilości sprzedawanych aut)... Auto jest pewnie skierowane do miłośników Chrysler'a, którzy chcą kupić nowe auto na gwarancji... Swoją drogą ciekawe jaka była wielość sprzedaży w Europie (kiedy to były dwa różne samochody): 300c vs Lancia (i może dlatego taka decyzja, z racji opłacalności)
JeeperattiWitek pisze: czy Jeep/Maseratti.

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Barthol pisze: i być może będzie chciał uśmiercić markę na L
Od dawna musi się o uśmierceniu Lanci i... patrząc na obecną gamę modeli jakoś jej w ogóle nie szkoda. A talie fajne i piękne auta mieli w ofercie.

Barthol pisze: sięgną po odpowiednie części i tyle.
Części czy cały model?
Witek pisze: Od dawna musi się o uśmierceniu Lanci i... patrząc na obecną gamę modeli jakoś jej w ogóle nie szkoda. A talie fajne i piękne auta mieli w ofercie.
coś w tym jest.... A Fiat raczej nie chce dokładać do interesu... Swoją drogą to jaki był ostatni sukces Lanci, który widać było w dużej ilości na drogach: Lybra??
Witek pisze: Części czy cały model?
Maseratti/Ferrari brakuje w ofercie SUV'a (a nie mają kompletnie doświadczenia w projektowaniu takich aut).... A jakoś nie sądzę by chciały przykryć swoimi znaczkami Jeep'a Grand Cherokee. Aczkolwiek może być tak, że opracują wspólnie jakiś model (coś jak Cayene i Tuareg) i będą go tłoczyć w różnych nadwoziach z taką samą techniką
Bo Lancia dała totalnie d... tym, że nagle z rajdowej legendy postanowili zostać marką luksusową... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A to nie była przypadkiem decyzja koncernu właściciela i podział na: Alfa -> sportowa, Fiat -> auta dla ludu, Lancia -> luksuseMTi pisze:Bo Lancia dała totalnie d... tym, że nagle z rajdowej legendy postanowili zostać marką luksusową...
nie ważne czyja, jej efektem jest fakt, że prawdopodobnie umrze śmiercią naturalną... Więc nie będzie nawet małych pieniędzy przynosiła... 

leon,

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no nieeee.... to już chyba photoshop... 

też sie ku temu skłaniam ale jednak udany

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

a co do tego, to nie mam absolutnie wątpliwości, że udany 

powiem wam ,że w pierwszej chwili jak tego Gaza zobaczyłem to pomyślałem "oho nowa moda" ,jak z tymi kołami położonymi praktycznie poziomo do jezdni ,a teraz WRC fan mnie już przekonał ,że rzeczywiście i powiem ,że nawet mi się to podoba 

WuRCa się nie da oszukać...
Przyznaj się, czy Ciebie ktoś kiedyś chociaż raz zagiął, jeśli chodzi o motoryzację i motorsporty?
czego to ludziska nie powymyślają.... to chyba europejska odmiana japońskich, tuningowych zboczeń 

eMTi, przesadzasz
Ten Gaz był akurat bodajże na złomniku i tam też był link do szalonej cytryny. Dobra pamięć i tyle 

Prawdziwy Citroen Picasso :) A nie jakies seryjne podroby :)
Jacek "AMI" Rudowski
Skoro już o Złomniku mowa.
To jest ewidentny gwałt na zwłokach Syrenki:
http://moto.allegro.pl/syrena-i2084570327.html
Zatem zostałem nekrofilem
To jest ewidentny gwałt na zwłokach Syrenki:
http://moto.allegro.pl/syrena-i2084570327.html
Zatem zostałem nekrofilem

no właśnie miałem o tym pisać dla mnie czad

Piękne kanty startujące w MC Historique, ale niech mi ktoś powie dlaczego kaleczą je takimi felgami
?

Bo stylowe Crommodory zapewne w większości są zmurszałe i nadają się tylko na pokazy, a przy tym rzadkie i drogie jak cholera. Poza tym te na obrazku to pewnie 14-ki, a ten rozmiar wśród stylowych felg nie jest tak popularny.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Myślę że jest właśnie tak, jako rzecze Great Kornholio. Szkoda kromodorów na rajdy, fele z poldka wystarczą 

spoko ale jest kilka innych wzorów ATS`ów które śmiało podejdą ,nie są do dupy i nie wyglądają tak dramatycznie ,zresztą zestaw Classic słynny już nowy kosztuje chyba coś koło 2tyś nowy wiec to nie jest jakis kosmiczny wydatek przy takiej imprezie
dla mnie to też jest gwałt na moim poczuciu smaku

dla mnie to też jest gwałt na moim poczuciu smaku