Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
dramat....
czemu takie rzeczy chodzą po ludziach.. współczucie...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
anając zycie pewnie nieSo What! pisze:Gump, smutna historiaMoże przynajmniej ubezpieczony był...

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Gump, przykra sprawa. ale najważniejsze, że wszyscy cali. Niedawno jak byłem akurat u teściówki w Białej to spłonął dom komunalny (zapewne słyszałeś), gdzie spłonęło 8 osób, w tym troje dzieci 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Jarku,to jest najważniejsze.Bergen pisze:Gump, najważniejsze że kolega z rodziną cały i zdrowy. Reszta to rzecz nabyta.
eMTi, takie jest życie ale jak zobaczymy z bliska jak to wyglądaeMTi pisze:dramat....czemu takie rzeczy chodzą po ludziach.. współczucie...

So, nie był budynki należą jeszcze do BdPN a oni nie mają kasySo What! pisze:Gump, smutna historiaMoże przynajmniej ubezpieczony był..

gumas, jakbyś był Nostradamusem.Konto usunięte pisze:anając zycie pewnie nie
rrosiak, byłeś w Biesach widziałeś jakie tu jest bogactwo dzięki za wsparcie.rrosiak pisze:Gump, przykra sprawa. ale najważniejsze, że wszyscy cali. Niedawno jak byłem akurat u teściówki w Białej to spłonął dom komunalny (zapewne słyszałeś), gdzie spłonęło 8 osób, w tym troje dzieci
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
No ale w takim razie Twój przyjaciel stracił wprawdzie wiele, ale same jednak ruchomości.Gump pisze: So, nie był budynki należą jeszcze do BdPN a oni nie mają kasy![]()
Gump, znam takie sprawy jak byłem małolatem sąsiadowi spaliła się cała chata i stajnia ze zwierzakami do dziś to wszystko widze jak wczoraj

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mam pytanie mniejszej wagi niż to opisane wydarzenie powyżej.
Gdzie jest zadyma forumowa, którą ja przeoczyłem a w której za sprawą parówy o nicku gruby z forum zniknął Grzesiu67?
Gdzie jest zadyma forumowa, którą ja przeoczyłem a w której za sprawą parówy o nicku gruby z forum zniknął Grzesiu67?

"też chciałbym to wiedzieć, przyjacielu Siara!"Arti pisze:Mam pytanie mniejszej wagi niż to opisane wydarzenie powyżej.

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump pisze: Tak to wyglądało
http://kontakt24.tvn.pl/temat,zostali-b ... 65852.html
Gump licha sprawa!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Słyszeliście o nowym narkotyku który podobno bije rekordy popularności u rosjan i teraz przychodzi do nas- nazywa się krokodyl. Po 1-2 latach zażywania człowiek rozpada się na kawałki, nie ma możliwości odwyku od tego bo i nie ma kogo leczyć- cialo po prostu się rozpada na kawałki. Masakra.
film na własna odpowiedzialność proszę oglądać
Link: http://www.youtube.com/watch?v=-mo-IFYt ... rt%3D11500
film na własna odpowiedzialność proszę oglądać

Link: http://www.youtube.com/watch?v=-mo-IFYt ... rt%3D11500
Konto usunięte, na prawdę mocne ... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Konto usunięte, słyszałem o nim już kilka tygodni temu...
I można go uzyskać, jak się zbaboli ekstakcję kodeiny z piguł dostępnych w aptece
I można go uzyskać, jak się zbaboli ekstakcję kodeiny z piguł dostępnych w aptece
Ostatnio zmieniony 8 sty 2012, o 20:02 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
czy się ciało rozpada, czy nie, każdy drag to mega shit, taka prawda
W tym po prostu efekt jest bardziej sugestywny... coś jak fotki organów osób palących na opakowaniu fajek...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: coś jak fotki organów osób palących na opakowaniu fajek...
Fakt, lepiej palić w fotelu. Wtedy te organy nie są takie pogniecione. Jedno opakowanie jest ciasnym nawet dla jednej osoby, a co dopiero kilku.

FUX, może trzeba się rejestrować nie wiem.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
http://www.mcpu.edu.pl/download/MCPU%20 ... rkotyk.pdf -- skrót dla tych, którzy nie są skorzy oglądać filmów z chodzącymi trupami (nadal jest kilka fotek masakrujących mózg).
Jak dla mnie jest to dowód na to, że rodzaj ludzki nie dorósł do tego, aby sam o sobie stanowić.
r.
PS. A gdyby ktoś chciał, to może poczytać teksty Jacka Hugo-Badera: ubodzy/bezdomni Rosjanie mają wiele ciekawych pomysłów na ,,pokolorowanie'' sobie życia.
Jak dla mnie jest to dowód na to, że rodzaj ludzki nie dorósł do tego, aby sam o sobie stanowić.
r.
PS. A gdyby ktoś chciał, to może poczytać teksty Jacka Hugo-Badera: ubodzy/bezdomni Rosjanie mają wiele ciekawych pomysłów na ,,pokolorowanie'' sobie życia.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
ky pisze: Jak dla mnie jest to dowód na to, że rodzaj ludzki nie dorósł do tego, aby sam o sobie stanowić.
To tylko ułomne jednostki. Jak nie krokodyl, to wypiją alkohol metylowy. Zawsze znajdą sposób na zejście.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
o kurwa ze tak powiem
(pomijam zachowanie tego pana w czerwonej bluzie, wpadł i za kamerę
)
http://www.interia.tv/wiadomosci,4040,0,1,1743797
edyta:
UWAGA REDAKCJE!!! Informujemy, że fotoreporter PAP sfotografował prokuratora Mikołaja Przybyła chwilę po próbie samobójczej. Jednakże, z powodów moralno-etycznych, redakcja fotograficzna PAP nie umieści tych zdjęć w Codziennym Serwisie Fotograficznym. "
(pomijam zachowanie tego pana w czerwonej bluzie, wpadł i za kamerę

http://www.interia.tv/wiadomosci,4040,0,1,1743797
edyta:
UWAGA REDAKCJE!!! Informujemy, że fotoreporter PAP sfotografował prokuratora Mikołaja Przybyła chwilę po próbie samobójczej. Jednakże, z powodów moralno-etycznych, redakcja fotograficzna PAP nie umieści tych zdjęć w Codziennym Serwisie Fotograficznym. "
Konto usunięte pisze:o kurwa ze tak powiem
(pomijam zachowanie tego pana w czerwonej bluzie, wpadł i za kamerę)

Gdybym nie zobaczyła to bym nie uwierzyła, że są ludzie, którzy tak potrafią