Proszę o dopisanie mnie wstępnie do listy

Trzeba się przecież zintegrować przy ...

i piłkę do koszykówkiKruszyn pisze:Arti, a motorówkę masz ,,bo jezioro podobno jestArti pisze: Narty weźcie!![]()
![]()
nie taka szara..raczej w kolorze coca coliinquiz pisze:burat, jaki tam defetyzm, po prostu szara rzeczywistość
Barbex, mamy już załatwiony bilet na przejazd w I klasiebarbie pisze:Jedzie ktoś z Warszawy?
i wódź...tfu łódź podwodnąArti pisze:Dla Was to mogę tam nawet pełnomorski jacht zorganizować.
Moniqa pisze:Barbex, mamy już załatwiony bilet na przejazd w I klasiebarbie pisze:Jedzie ktoś z Warszawy?![]()
Orjęt-Kruszyn-Express czy Czarny Zły Titanik...?Moniqa pisze: bilet na przejazd w I klasie
WiS pisze:
Miałem już sugerować Buratowi, żeby zorganizował w okolicy jakaś strzelnicę
burat pisze: jak chcecie mogę popytać o akie coś ,sadzę ,że dało by się zorganizować pytanie tylko kto by był chętny![]()
Loucypherburat pisze: mogę popytać o takie coś ,sadzę ,że dało by się zorganizować pytanie tylko kto by był chętny
Z tego, o czym myślę (i co Luckowi kiedyś obiecałem) to i w nieruchomy nie tak łatwo trafićleon pisze: ruchomy cel.
No własnie, ja w sobotę nie będę mógł pić, to musze się jakoś chronić przed nudąburat pisze: co "nie narciarze" będą robić w sobotę jest otwarte
Niewykluczone, że my też, bo parcia narciarskiego nie mamyburat pisze: tylko ile nie narciarzy będzie w ogóle