jejq :D dopiero zauważyłam, że Gadżecik się na forum pokazałGadżecik pisze: pozdrowienia dla wszystkich chlejadowiczów :*

witam i odpozdrawiam :)
Jak miło Cie tu widzieć

jejq :D dopiero zauważyłam, że Gadżecik się na forum pokazałGadżecik pisze: pozdrowienia dla wszystkich chlejadowiczów :*
Był taki odcinek B&B, gdzie Beavis stwierdził, że gdyby mu wyrosły, to mógłby je mietosić całymi dniami :)jarmaj pisze:Próbowałem, ale wtedy zaczęly mi cycki rosnąć.
staram się, żeby nudą nie wiały ;))Gadżecik pisze:
p.s. zagadka przeglądałam twoje fotki na forum i muszę przyznać, że robisz świetne zdjęcia
nie ma mowy!devlin pisze:Ło matko, Remek, zrób z tym coś
Lucek odpalal, nie ma bata, zeby sie cos nie zajaralol_ewy pisze: ie wiedziałem że mokre drzewo sie pali, nie wierzyłem że sie zapali,
Dev, przyzwyczailem sie i nawet smieszne te szyby sa. Przynajmniej jest sie z czego ponabijacdevlin pisze: Ło matko, Remek, zrób z tym coś - i nie przejmuj się ogrzewaniem tylnej szyby, przecież jeździ się głównie do przodu ;)
te rece to mi tak zostaly od montazu spluczki do scianyGadżecik pisze: rzecie zdjęcie ukazuje jak męczącym był dla nas wszystkich ten weekend
nie śmiem nawet tak pomyślećKonto usunięte pisze:zagatka, może wreszcie te zdjęcia się vert'owi spodobają
zagatka pisze: miejsca na dysku zostało 1,3GB
żebym to ja miała taki mundry komputer z FW ;)Konto usunięte pisze:zagatka pisze: miejsca na dysku zostało 1,3GB
Mogę wypożyczyć dysk 40GB na FW