NOWE STI jak sie jezdzi i w ogole
Re: NOWE STI jak sie jezdzi i w ogole
Tak aha, no i sie beda ze mnie smiac. Kabrioletem w warszawie, w kurzu, smrodzie? A lecie slonce wali...
Nie nie. To wysiadka. Pza tym kabriolet nie ma bagaznika.
i co ja jstem mloda, rosyjska kochanka milionera czy jak?
i co ja jstem mloda, rosyjska kochanka milionera czy jak?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Konto usunięte pisze: Arno, do lansu jest kabrio. Masz bujną fryzurę (cholera, zazdroszczę), więc dowolne kabrio będzie jak znalazł stary. Zostaw sobie swoją imprezę na jesień i zimę, a od wiosny pomykaj jakimś ładnym kabrioletem.
No to Boxter. Albo Boxter, albo Legacy GT z usa. Super, oboma chciałbym się przejechać.

Dopiero teraz przeczytałem.
Arno pisze: Tak aha, no i sie beda ze mnie smiac. Kabrioletem w warszawie, w kurzu, smrodzie? A lecie slonce wali...
No to Cayman. Boxter z dachem i bagażnikiem. Trzydrzwiowy heczbek, w sam raz na miasto.
Arno pisze: i co ja jstem mloda, rosyjska kochanka milionera czy jak?
W Anglii kupuje się więcej kabrioletów niż reszcie europy razem wziętej, dlaczego? Marzenia piękna rzecz.

bo w anglii jest zawsze dosc cieplo a nie za cieplo. poza tym w amnglii jest stosowany zimny wychow prosiat i ludzie sie nie zaziebiaja od razu jak ich przewieje.
Eteryczny, ja ma dzieci, psa, dwumiejscowe odpada. co gorsza Cayman czy boxter to wytanione Prosche. To tak jakby kupowac Jaugara X, czy S.
Porsche ma byc porsche a nie jakies podroby dla biedakow. a ja jestem biedakiem i na normalny mnie nie stac. co wiecej, jechales kiedys po dziurach Porschem? Znasz moja zone? To jest kobieta do Porschea?
Eteryczny, ja ma dzieci, psa, dwumiejscowe odpada. co gorsza Cayman czy boxter to wytanione Prosche. To tak jakby kupowac Jaugara X, czy S.
Porsche ma byc porsche a nie jakies podroby dla biedakow. a ja jestem biedakiem i na normalny mnie nie stac. co wiecej, jechales kiedys po dziurach Porschem? Znasz moja zone? To jest kobieta do Porschea?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
LouCyphre pisze: jakiś niegłupi automat to jest TO.

To straszne, kiedy dusza starzeje się prędzej niż ciało...

co ty wiesz o starzeniu sie ciala, jarmaju drogi.
starzejace sie cielsko chce, wyje do wygodnego zawieszenia, bo kregoslup rwie.
starzejace sie cialo ma juz dosc halasu po 5ö latach.
starzejace sie cialo chce masazu lewego malego placa u nogi pdczas jazdy.
gdzie STI moze to zapewnic?
ale juz moze to BMW spelnia przynajmniej czesciowo.
starzejace sie cielsko chce, wyje do wygodnego zawieszenia, bo kregoslup rwie.
starzejace sie cialo ma juz dosc halasu po 5ö latach.
starzejace sie cialo chce masazu lewego malego placa u nogi pdczas jazdy.
gdzie STI moze to zapewnic?
ale juz moze to BMW spelnia przynajmniej czesciowo.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
ja sie bardzo staram.
przez marudzenie do sukcesu
przez marudzenie do sukcesu
Dla lansu gejowóz to sobie Audi TT kup, albo Crossfire. 
A może R8?

A może R8?

czarne jest piękne...
rany koguta. TT? Crossfire? to sa normalnie cwiercsamochody.
A r8 sie nie da, bo jak je wprowadzli to sie wmoskiwe natychmiast pierwszym kupionym Wania o slup owinal, bo uwierzyl w elektronike.
Nie ma mowy.
A r8 sie nie da, bo jak je wprowadzli to sie wmoskiwe natychmiast pierwszym kupionym Wania o slup owinal, bo uwierzyl w elektronike.
Nie ma mowy.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
1. Ten budżet - to gdzie ma ostateczne granice?
2. Musi być jednak bardzo szybkie, czy tylko "dość szybkie" starczy?
Bo chyba mam jeszcze w zanadrzu jakieś lanserskie pomysły, które teoretycznie może zaakceptować żona, dzieci i nawet hovawart.
2. Musi być jednak bardzo szybkie, czy tylko "dość szybkie" starczy?
Bo chyba mam jeszcze w zanadrzu jakieś lanserskie pomysły, które teoretycznie może zaakceptować żona, dzieci i nawet hovawart.
A 320d? Sąsiad posiada, bardzo przyjemny pojazd, z dosyć mądrym automatem.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
WiS, to wszystko jest wzgledne i z pewnoscia w koncu wybiore zle z jakiegos durnego powodu, oczywiscie.
Z kolei zadne SUVy nie wchodza w gre.
Ale czas jest. Moize ktos cos wypusci nowego na rynek.
Z kolei zadne SUVy nie wchodza w gre.
Ale czas jest. Moize ktos cos wypusci nowego na rynek.
Cóż. Prawda jest taka, że ostatnio robi się głównie wysokie, nadmuchane, jajowate cosie, naszpikowane tysiącem niepotrzebnych systemów, dupomasażerów i asystentów (VW ostatnio się tasował w jakiejs reklamie, że mają już w sprzedaży asystenta parkowania). Całość zmierza do tego, żeby człowiek był tylko asystentem wskazywania celu podróży. Samochody dające przyjemność z jazdy, a nie przyjemność komfortowego przemieszczania się, giną.
Zatem, Arno, trzymaj to co masz, póki możesz i póki dobre?
r.
Zatem, Arno, trzymaj to co masz, póki możesz i póki dobre?
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
jarmaj pisze: To straszne, kiedy dusza starzeje się prędzej niż ciało...
Najgorsze jest kiedy rozum wypiera oczywiste fakty, pragnąc się nadal oszukiwać

Ty się zamknij, bo nie wiesz co mówisz.jarmaj pisze: To straszne, kiedy dusza starzeje się prędzej niż ciało...![]()
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Ty weź se daj na wstrzymanie! TT rzeczywiście gejowóz, ale blondie w Crossfire to jest bajka po prostu.vibowit pisze:Dla lansu gejowóz to sobie Audi TT kup, albo Crossfire.![]()
Wiesz co Clarkson mówi o Crossfire'ze? Że wygląda jak piesek, który robi kupę... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bajka, to jest blondie i brunetka w ciemnych szejdach w Carrera cabrio. Widziałem dziś taki zestaw.
ky!ky pisze: VW ostatnio się tasował w jakiejs reklamie, że mają już w sprzedaży asystenta parkowania
Ile Ty masz lat?
Czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że w okolicach pięćdziesiątki zwrotność kręgosłupa już nie jest taka jak w swoich latach 20 - tych?
Asystent parkowania to bajka jest.
Weź to na wiarę.
Arno - mam zamiar ściągnąć pod koniec roku nowego FJ Cruisera ze Stanów. Przyłączysz się? 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Jasne.Bilex pisze:Wiesz co Clarkson mówi o Crossfire'ze? Że wygląda jak piesek, który robi kupę...
Nie ma to jak XC90...
A czy zwrotność kręgosłupa nie zależy od trybu życia, a w szczególności od ilości ruchu, jaki mu się zadaje?
Bilex - FJ na żywo jest koszmarnie brzydki, ale naprawdę dramatycznie. Na zdjęciach to auto wygląda kapitalnie - na żywo już zupełnie inaczej.
Bilex - FJ na żywo jest koszmarnie brzydki, ale naprawdę dramatycznie. Na zdjęciach to auto wygląda kapitalnie - na żywo już zupełnie inaczej.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Co tak gały wywalasz? Automat jest ql. Wiem, bo mam. Chcesz się założyć, że nie zmienisz tak szybko biegu?jarmaj pisze:LouCyphre pisze: jakiś niegłupi automat to jest TO.
![]()

Na co dzień automat, a do upalanki jakiś hardkorowy sprzęt z manualem - to jest właściwy zestaw.