Konto usunięte pisze: gregski to szatan
nic o tym nie wiem ..

dzis ruszam w long trip do Lodzi VW California - ponoc snieg u Was pada?
Konto usunięte pisze: gregski to szatan
Konto usunięte,dzięki za przestrogę. W takim razie przemyślę jeszcze moją propozycję.Konto usunięte pisze:Лукашэнка, gregski to szatan, wraz z oddaniem mu kluczyka od razu składaj zamówienie na nowe sprzęgło
otóż to, dzisiaj kolejne 400km mam za sobą i nadal uwazam że fotele w legasiu sa ok, natomiast po co mi długie testy skoro na postoju nie da się dogodnej pozycji zając ?Arno pisze: Co do foteli - każdemu inny pasuje. Dlatego ważne są długie testy
auto musi być, rołwerem długo nie pociągneSo What! pisze: Paradoksalnie może być to stan zgodny z oczekiwaniami Esiego
pada śnieg, świeci słońce, wszystko dzisiaj w Łodzi byłogregski pisze: dzis ruszam w long trip do Lodzi VW California - ponoc snieg u Was pada?
W to akurat nie wątpię.esilon pisze:
auto musi być, rołwerem długo nie pociągne
Chcesz powiedzieć, że na Forum wkrótce pojawi się ogłoszenie sprzedaży pięknego Legacy MK IV, Ostatnim Mohikaninem zwanego?esilon pisze: zainteresowanym kupnem legacy z wygodnymi fotelami dodam, że ubezpieczyciel nawet nie kombinował z naprawa wgniecenia na masce tylko przyznał nową, spec powiedział że to dlatego że aluminiowa
by pomogli, ale nie dał szansyЛукашэнка pisze: Gregski, a koledzy forumowi nie pomogli by?
So What! pisze: Chcesz powiedzieć, że na Forum wkrótce pojawi się ogłoszenie sprzedaży pięknego Legacy MK IV, Ostatnim Mohikaninem zwanego?
Zawsze jest szansa, że WiS szybko kupiesilon pisze: nie wiem czy sensownym będzie zakładać wątek do oftopu ...............?
![]()
Chodzi Ci o to, że WiS przy każdej sposobności przypomina, że jest cichym wielbicielem Skody?burat pisze: no to gdzie w tej wyliczance pozycjonować Skodę
![]()
O, przepraszam, WiS kocha Małgosięesilon pisze: WiS kocha Toyotę i już,
E, nie, Skoda dziś to sport, emocje, zapieprzanie bokiem, a Subaru spokój, bezpieczeństwo, pewność dotarcia w niedzielę do kościoła nawet jak śniegiem znienacka sypnie... inne targetyesilon pisze: chyba to bezpośrednia konkurencja Subaru
Jeden wte, jeden wewte...esilon pisze: czy sensownym będzie zakładać wątek do oftopu ...............?
wszysko pieknie na papierze tyle ze skoda i passek wygadaja paskudnie maja ogormna strate wratosci a o jakiej kolwiek frajdzie z jazdy mozna pomazycArno pisze:W Skodzie jest także jeszcze jeden wątek.
A mianowicie Super 3.2
To samochód, który może kosztować 200tys. I są osobnicy, którzy mają budżet, mogliby brać dowolnie wybrane auto, ale decydują się na takiego Superba, bo ma jedną, podstawową zaletę - Nie rzuca się w oczy. A czasem dobrze nie epatować $$ - bezpieczeństwo także ma w tym swój udział.
Ja na przykład wcale nie chciałbym mieć przed chałupą auta, które jeszcze bardziej krzyczy - tu jest kasa.
BMW 5, Merc E, Audi 6... czy inne podobne Leksusowe wynalazki są niezłym magnesem dla różnych panów z Piosenki Odrażający Drab.
Są też obywatele, ktorzy nie chcą aby ich partnerzy biznesowi ( tu przepraszam za nowo mowę) widzieli, że się podjeźdża AUtem które od razu widać, że drogie. Stąd wynikają zakupy Subaru obk H6 na ten jego przykład. Lub owych Skod, czy Passatów 3.2.
Można też się rzucić na Opela OPC czy jak to się nazywa.
Nawet gdzieś był artykuł o drogich a nie rzucających się w ślepia autach
ale nie w takim stopniu...Arno pisze: co do spadku wartości, to istotnie w autach powyżej pewnej sumy leci na łeb na szyję.
ale to dotyczy wszystkich.
Na ile wycenisz swoje straty, jeśli zamiast dojechać na spotkanie, będziesz wzywał pomoc drogową do jakiegoś drobiazgu?graf pisze: duzo lepiej kupic 5-8 letnie Audi S4 czy M5 w stanie igla sasiedzi ani tym bardziej US (bo na papierze to stary grat) sie pokapuja a frajda z jazdy bedzie ogromna![]()
Passat dużo traci na wartości na rynku wtórnym? Albo Skoda Superb?graf pisze:ale nie w takim stopniu...Arno pisze: co do spadku wartości, to istotnie w autach powyżej pewnej sumy leci na łeb na szyję.
ale to dotyczy wszystkich.
ps: moj typ na wygodne i niepozorne 200% niezawodne auto to Legacy Spec-B w stanie igła lub ewentualnie Honda Legend AWD (uzywana)
gregski pisze: Arno, ale ten superb jest FWD...
leon pisze: gregski napisał(a):
Arno, ale ten superb jest FWD...
Niekoniecznie.
Taaaa. One są tak nijakie, jak epatowanie służb mundurowych na lotnisku walizką podręczną Peli....Arno pisze: Lub owych Skod, czy Passatów 3.2.
graf pisze: moj typ na wygodne i niepozorne 200% niezawodne auto to Legacy Spec-B w stanie igła