pługów myśleli ,że się przebiją z Wetliny do Ustrzyk

Jak coś napstrykam to wrzucę bo jak widzę w telewizji zimę to śmiać mi się chce, w łapie mam już tyle co Marit od szuflowania

ach, ci pozbawieni wyobraźni warszawiacy...Gump pisze:Na froncie Bieszczadzkim walka,walka i jeszcze raz walka ze śniegiemwczoraj mnóstwo turystów potrzebowało pomocy
pługów myśleli ,że się przebiją z Wetliny do Ustrzyk
eMTi, ja przejeździłem SUVem kiedyś dwie solidne zimy na oponach całorocznych. Były w tym zimowe wyjazdy w góry, itp...eMTi pisze:FUX, ale testowałeś letnie na śniegu, czy zmieniłeś za wczasu? Bo ciekaw jestem, jakie to były wrażenia... Pewnie z trakcją większych problemów nie było, tylko gorzej z hamowaniem...
eMTi, w prawdziwych SUVach (z nie zwykłych bulwarówkach) najczęściej fabrycznie dają nie opony "letnie" tylko wielosezonowe.eMTi pisze:ja się pytałem o trakcję i hamowanie na letnich
FUX,FUX pisze:Лукашэнка, eMTi, może zbyt pochopnie zdecydowałem się na zimowe. Opinie o Wranglerach były skrajnie różne.
W związku z tym wolałem kupić, niż się na górkach ćwiczyć.
w Warszawie pod tesco i obi (Ursynów) milicja w cywilnych bravach czy innych fiatachazotoks pisze:wreszcie wyczekiwane białe![]()
można polatać bokami :)
przy okazji o 2giej w nocy mnie patrol spisał jak zamiatałem po placyku - ale co by nie mówić to patrolują tę moją mieścinę, bo w paru innych miejscach ich widziałem
eMTi,eMTi pisze:Лукашэнка, a czym Ty powozisz i jak to się na wielosezonowych sprawuje w kopnym śniegu?
Wrzucaj wrzucaj, szczególnie z jakimś punktem odniesienia, typu samochód czy drzwi, czy kot w zaspieGump pisze: Jak coś napstrykam to wrzucę
inquiz pisze: trzeba będzie wieczorem parę ważnych spraw załatwić na mieście.
A kto kazał pozbywać auta ze słusznym napędemesilon pisze: ja już pozałatwiałem......... czyli wypchnałem dziada z zaspy,
Kruszyn pisze: kto kazał pozbywać auta ze słusznym napędem