w Górach Świętokrzyskich
21 rano start, wieczorem biba , spanko a 22 tj w niedzielę sie zobaczy

Konto usunięte pisze: esilon, Ty jesteś organizator?
To tylkoesilon pisze:chodzi o to żeby wjechac w błoto
w Górach Świętokrzyskich
21 rano start, wieczorem biba , spanko a 22 tj w niedzielę sie zobaczy
A ja w 4turbo 850zl i wytrzymala zdecydowanie wiecej od tej z SIPu na PlejadachKonto usunięte pisze:Ja u Kopera zapłaciłem 1400 w grudniu.
Piter 35 pisze: A w jakim konkretnie rejonie będziecie
to tak jak ja. poważnie.WiS pisze:A ja uparcie przypominam, że śpię. Wbrew temu, co napisano na liście.
W dodatku strasznie chrapię, szczególnie po alkoholu, więc lepiej zarezerwować dla mnie jedynkę.
ja szkodników nie posiadam. garfild zostaje z Damazią (zarabiać na chlebek) więc cały tył może być Wasz. połowa przodu tyż.zofija pisze:Z W-wy możemy dojechać we własnym zakresie autem zdecydowanie nieterenowym, chyba że ktoś ma 2 miejsca - damaz?
Olleo pisze: A ja w 4turbo 850zl i wytrzymala zdecydowanie wiecej od tej z SIPu na Plejadach
WiS pisze: Syzyfowe prace w szklanych domach - głównie dla siłaczek - a pozostaną po nich popioły?
O podobnie wygladal byly nasyp kolejowy, ktorym jechalismy na plejadachesilon pisze:Olleo pisze: A ja w 4turbo 850zl i wytrzymala zdecydowanie wiecej od tej z SIPu na Plejadach
![]()
esilon pisze:Aby Towarzystwo miało noclegi w jednym miejscu, to do jutra do godz 17 musi być skład,
później bedzie trudno znaleźć w jednym lub w pobliskich kwaterach pokoje ale bedzie to oczywiście mozliwe
Zaktualizowana lista 21/22 czerwiec
1. damaz............(1)
2. esilon............(1 + 1)
3. So What!.........(1 + Niuniek)
4. Devlin............(1 +2 )
5. vibowit..........(1 + 1 szkodnik, no i pies)
6. inquiz............(1 + ?)
7. WiS ............nigdy nie śpi choć uparcie twierdzi że śpi
8. Konto usunięte ..........(1 + 1 lub 2 + 4 jaki pokój chcecie? )
9. Zofija............(1 + Michal - pokój dwójeczka) - będziemy się z kimś załapywać jako dociążenie tyłu :)
rrosiak pisze: 10. rrosiak ............(1)
Teoretycznie 4 miejscówki w aucie wolne.
Błota nie lubię, a OBK ma długie nawisy i opony szosowe - krótko mówiąc - w teren to on się nadaje jak koloratka do ślubu.Konto usunięte pisze:Nie no, skoro Gal chce zjechać swoim OBK w błoto, to powinniśmy rozważyć jakiś alternatywny termin