no offence zofija
Czarna/Biała żmija® lub NOWE TECHNOLOGIE
Re: Czarna/Biała żmija®
Arno
Dobry jesteś.
Jestem ciekawy czy miałem okazję cię poznać osobiście na jakiejś imprezie, musisz być wyśmienitym egzemplarzem do wszelkiego rodzaju dysputy przy szklaneczce. 
Dobry jesteś.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Czarnej to nawet w wyszukiwarce forum nie można znaleźć, chyba, że trzeba w zapytaniu użyć nieznanego cytatu.
To ma być żmija?

Kaczka - to max co może z tego być. Ew. gdyby miała ciapki to krowa

To ma być żmija?
Kaczka - to max co może z tego być. Ew. gdyby miała ciapki to krowa
Spadłem z krzesłaKonto usunięte pisze:Brakuje jeszcze, żeby wpadł Lucek i powiedział, że chciałby poznać Arno
Ostatnio zmieniony 17 sty 2012, o 16:53 przez cyqan, łącznie zmieniany 1 raz.
Konto usunięte pisze:zofija pisze: Na tej samej zasadzie, to Ty Konto usunięte powinieneś nicka zmienić. A w ogóle to jesteś mało kreatywny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie zrozumiałem
Co z tego, że ktoś może zna Czarną Żmiję (ja nie znam akurat). Fido tym bardziej jest znany
Chodzi o to, że ludzie bardzo często, świadomie lub nie, wykorzystują wymyślone kiedyś przez kogoś, powszechnie istniejące, sformułowania czy nazwy do swoich nicków, nazywania aut, psów, a czasem i dzieci.
Na tej zasadzie to trochę osób z forum powinno przemianować albo siebie, albo swoje auta, bo gdzieś tam ktoś kiedyś użył (czyt. stworzył) takiego czy innego określenia albo nazwy i stanowi ona jego wartość intelektualną.
Czarownica prawdę Ci powie :D
Ja mam w czym wybierać lukwol, koliber, wolak
I co jest pewne - może i NIK ktoś taki ma, ale takiego drugiego wolaka niema.

I co jest pewne - może i NIK ktoś taki ma, ale takiego drugiego wolaka niema.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
Dobrze, że przy mnie jej nie okazał.lukwol pisze:
Tatuś ma większą fantazję.

Arti pisze: Dobrze, że przy mnie jej nie okazał.
Myślałem, że chłopina się otworzy
Z tego co pamiętam to nawet szanowną małżonkę również poznałeślukwol pisze: Jestem ciekawy czy miałem okazję cię poznać osobiście na jakiejś imprezie
No i wtedy to raczej Ty wyszedłeś na wyśmienity egzemplarzlukwol pisze: musisz być wyśmienitym egzemplarzem do wszelkiego rodzaju dysputy przy szklaneczce.![]()
lukwol pisze: Tatuś ma większą fantazję.
Jezu
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
na razie to sam się nie zabrałKruszyn pisze: Jezukoniecznie zabierz na chlejady
![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Proszę nic nie pisać przez 30-40 min. Dojadę z biura do domu, wezmę drina i możecie wznowić 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
drogi cyqanie,
po pierwsze nie interesowały mnie przy tworzeniu tego wyjątkowo mądrego wątku korzyści materialne.To jest oczywiste.
Po drugie, pozwól, że Ci wyjaśnię drogą werbalną, że Biała Żmija to popłuczyny po Czarnej Żmiji (WRX), po Czarnej Żmiji Była GACIOWONIEBIESKA ŻMIJA STI, ale jakość nie leżało, więc się nie nazywała. Następnie pojawiła się ta Biała, a lordowie Biała Żmija to takie dewocyjne skjerwensyny co to Edmundowi miały spadek zostawić...
Bo grunt, mój drogi, żeby wesoło było, co akurat nam w tym wątku zaserwował lukwol, albowiem wyżej wymieniony w trybie zachlanym prowadził z moją małżonką godzinną dysputę korzystając jedynie trzech słów ( ka..pier..jeb..) połączonych partykułami. Co ciekawe, w jego wypowiedziach było nieco sensu co jakiś czas. Aż dziw, że bidulek zapomniał, a może wyparł to po prostu. Do dziś żona wspomina go z rożewnieniem.
Lucjan z kolei jest mi znajomy a ja jemu, więc nie ma co się dziwić, proszę cyqana
po pierwsze nie interesowały mnie przy tworzeniu tego wyjątkowo mądrego wątku korzyści materialne.To jest oczywiste.
Po drugie, pozwól, że Ci wyjaśnię drogą werbalną, że Biała Żmija to popłuczyny po Czarnej Żmiji (WRX), po Czarnej Żmiji Była GACIOWONIEBIESKA ŻMIJA STI, ale jakość nie leżało, więc się nie nazywała. Następnie pojawiła się ta Biała, a lordowie Biała Żmija to takie dewocyjne skjerwensyny co to Edmundowi miały spadek zostawić...
Bo grunt, mój drogi, żeby wesoło było, co akurat nam w tym wątku zaserwował lukwol, albowiem wyżej wymieniony w trybie zachlanym prowadził z moją małżonką godzinną dysputę korzystając jedynie trzech słów ( ka..pier..jeb..) połączonych partykułami. Co ciekawe, w jego wypowiedziach było nieco sensu co jakiś czas. Aż dziw, że bidulek zapomniał, a może wyparł to po prostu. Do dziś żona wspomina go z rożewnieniem.
Lucjan z kolei jest mi znajomy a ja jemu, więc nie ma co się dziwić, proszę cyqana
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Zero szacunku dla małego
Przedrogi kolego Arno,
zabrzmiało niestety/stety jak chęć objęcia monopolu prawnego na dobra niematerialne, więc odwracanie żmii ogonem w tym przypadku to nie przypadek jak domniemam.
Dlatego:
PS. Co do lukwola i lucjana, to chłopaki zdecydowanie wyjaśnią zapewne wszystko, z tym że już niewerbalnie
Przedrogi kolego Arno,
zabrzmiało niestety/stety jak chęć objęcia monopolu prawnego na dobra niematerialne, więc odwracanie żmii ogonem w tym przypadku to nie przypadek jak domniemam.
Dlatego:
Decyzja jest ostatecznacyqan pisze:W związku z bezpodstawnym pomówieniem wnoszę o chłostę mentalną użytkownika Arno
PS. Co do lukwola i lucjana, to chłopaki zdecydowanie wyjaśnią zapewne wszystko, z tym że już niewerbalnie
Arno pisze: drogi cyqanie,
No to jeszcze buzi i po sprawiecyqan pisze: Przedrogi kolego Arno,
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
Aaaaaaaaalukwol pisze: Jestem ciekawy czy miałem okazję cię poznać osobiście na jakiejś imprezie, musisz być wyśmienitym egzemplarzem do wszelkiego rodzaju dysputy przy szklaneczce.

Dolce far niente 
cyqan, skoro tak,to jednakowoż wyjaśnię w szczerych, żołnierskich słowach o co chodzi; małpowanie,nawet bezwiedne jest poniżej poziomu i po prostu nie uchodzi, zwłaszcza jak się wyda.
Każden robi jak se chce. Na zdrowie.
Każden robi jak se chce. Na zdrowie.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
i to wszystko o nicka jakiegoś blaszaka? to ja myślałem, że ja mam nawalone we łbie z tymi subarakami
Jarek, a do Ciebie to ja już wogle nie gadam ...
Idę Pablonasa zrypać, że sobie nazywa jakiegoś grata Żaba.
Jarek, a do Ciebie to ja już wogle nie gadam ...
Idę Pablonasa zrypać, że sobie nazywa jakiegoś grata Żaba.
A ja jestem bardzo zawiedziony dyskusją
Chciałem jatki, krwawej miazgi, opluwania się kalumniami a tu nic mały miś z mokrym noskiem 
mały 5150, pad w końcu
wieczorem pod ikea jedziemy po ślizgacz się

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Rozumiem, że domagasz się bata
Ikea i różne inne placyki to zło. Można kołem za...ć tak jak to się stało 2 lata temu
A potem jest więcej płaczu niż to warte 
małypińćstopińćdziesiont, nie ładnie się karmić cudzo krzywdo. Schadenfreude to grzech.
A.A.A. zamiast czytać głupawe wątki o naturze filozoficznej, weź ty ALAN się raczej za poważne relacjonowanie wizyty krajoznawczej. ZBieraj klechdy i bajania o jadowitych stworach, opisz je dokładnie z przypadkami ukąszeń, weź zrób fotkę czerwonej skały, daj się poparzyć meduzom, jakieś przygody, walkabout normalnie.
Bawta się tam dobrze. Bo tu nuda i śnieg pada.
A.A.A. zamiast czytać głupawe wątki o naturze filozoficznej, weź ty ALAN się raczej za poważne relacjonowanie wizyty krajoznawczej. ZBieraj klechdy i bajania o jadowitych stworach, opisz je dokładnie z przypadkami ukąszeń, weź zrób fotkę czerwonej skały, daj się poparzyć meduzom, jakieś przygody, walkabout normalnie.
Bawta się tam dobrze. Bo tu nuda i śnieg pada.