Czarna/Biała żmija® lub NOWE TECHNOLOGIE
Re: Czarna/Biała żmija®
A tak to te chlejady gdzie Kruszyn przekroczył 2 razy dawkę śmiertelną alkoholu we krwi.
Dobra impra.
Dobra impra.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pytanie kto nie przekroczył wtedy dawki śmiertelnej.
Przecież ten wątek od dwóch stron powinien się już toczyć w cztery oczy przy wódce, względnie whiskey albo tużemaku.
Przez klawiaturę same nieporozumienia.

Przecież ten wątek od dwóch stron powinien się już toczyć w cztery oczy przy wódce, względnie whiskey albo tużemaku.

Oj, tużemak to zabójca jak przypominam sobie wyjazd na rajd NiemiecArti pisze: tużemaku.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
eMTi, przedstawiłeś jak bokserów na ważeniueMTi pisze: że już wtedy mieli na pieńku, bo Arno pokazuje na cygana palcem

lukwol, bez przesady ,przecież żyjęlukwol pisze: A tak to te chlejady gdzie Kruszyn przekroczył 2 razy dawkę śmiertelną alkoholu we krwi.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
I tu jest problem, jaki po Sidorówce nie występuje, tzn. nic sobie po niej nie przypomniszPiter 35 pisze: tużemak to zabójca jak przypominam sobie

Koliber nie pamięta Arno, ja nie Pamiętałem Pitera, Arno nie pamiętał mnie, a Lucek nie pamiętał, że mu scyzoryk schowaliśmy zanim zdążył się rozpakować. KAC VEGAS!
Oooo jeszcze tekst gregskiego do telefonu: "Tak tak, biega koło mnie.... EEEEEE! Widzieliście mojego syna...?"
Arno, tak nie na temat, ale szukam autora tej muzyki...
Pomożecie, towarzyszu?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=KG7oNCsBZ-Y
Pomożecie, towarzyszu?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=KG7oNCsBZ-Y
Dolce far niente 

zazwyczaj pomaga napisania zapytania pod filmem ale forum też może dać radę.FUX pisze: szukam autora tej muzyki...
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
FUX, a że ja się tak zapytam, od czego masz iPhone'a?
Ściągnij sobie SoundHounda - puszczasz muzyczkę, SoundHound sobie słucha i podaje Ci tytuł, wykonawce, album, rok, link do teledysku oraz od razu linki do kupienia w itune'sie i amazonie. I dużo innych rzeczy 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
eMTi pisze: SoundHounda - puszczasz muzyczkę, SoundHound sobie słucha i podaje Ci tytuł, wykonawce, album, rok, link do teledysku oraz od razu linki do kupienia w itune'sie i amazonie. I dużo innych rzeczy
Niedługo nasze mózgi cofną się do poziomu człowieka pierwotnego przez te wszystkie udogodnienia. Już nic nie będziemy musieli robić ani myśleć

Że coeMTi pisze: Ściągnij sobie SoundHounda - puszczasz muzyczkę, SoundHound sobie słucha i podaje Ci tytuł, wykonawce, album, rok, link do teledysku oraz od razu linki do kupienia w itune'sie i amazonie. I dużo innych rzeczy

Yyyy. Nie wiem, co napisać...
Muszę na korepetycje do Wrocka podjechać...

Dolce far niente 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tyl się lepiej zastanów, jak pokolenie Franka, będzie sobie radzić z wyszukaniem hasła w papierowej encyklopedii (osoby szukać według imienia, nazwiska, czy może kraju urodzenia?gregski pisze:
Emeryci![]()

Technika ułatwia życie, ale i odmóżdża.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, o 00:47 przez So What!, łącznie zmieniany 1 raz.
Już teraz się człowiek łapie na tym, że przydało by się ctrl+f w zwykłej książce :)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
So What! pisze: Tyl się lepiej zastanów, jak pokolenie Franka, będzie sobie ra.dzić z wyszukaniem hasła w papierowej encyklopedii (osoby szukać według imienia, nazwiska, czy może kraju urodzenia?), czy np. czytaniem papierowej mapy/planu miasta. Przykłady można niestety mnożyć
Technika ułatwia życie, ale i odmóżdża
Otóż to. Obym okazał się w tym względzie emerytem. Ale obawiam się, że pokolenie Franka, Maćka i Marcinka będzie potrafiło tylko w google hasła wklepywać. Resztę im podpowiedzą "systemy" i pomagacze. A ich dzieci to już będzie pełen Matrix.
Akurat powszechny i łatwy dostęp do rzetelnej informacji to rzecz bardzo dobra, szkoda że tak nie było jak ja byłem mały, a i tak miałem dobrze, bo była we wsi całkiem fajna biblioteka publiczna.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to akurat jest bardzo fajne, jest kupę kawałków, których nazw nie znam czy nie wiem kto to grał. Takie wiecie all time hiciory, które tylko z radia znacie...Konto usunięte pisze: Niedługo nasze mózgi cofną się do poziomu człowieka pierwotnego przez te wszystkie udogodnienia. Już nic nie będziemy musieli robić ani myśleć
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Zgadza się. Wszystko ma swoje dobre i złe strony. Oby nam tylko prądu nie wyłączyliBergen pisze:Akurat powszechny i łatwy dostęp do rzetelnej informacji to rzecz bardzo dobra, szkoda że tak nie było jak ja byłem mały, a i tak miałem dobrze, bo była we wsi całkiem fajna biblioteka publiczna.

Konto usunięte pisze: Oby nam tylko prądu nie wyłączyli![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5NyOIvWiI0k

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Z tą rzetelną to bym nie przesadzał.Bergen pisze: powszechny i łatwy dostęp do rzetelnej informacji to rzecz bardzo dobra
Dostęp, a nawet zalew, to raczej dane których rzetelność trzeba dopiero weryfikować. A że ludzi generalnie się tej sztuki nie uczy, to potem mamy, co mamy

Pod niektórymi względami patrząc, żadna informacja nie jest rzetelna, więc też nie przesadzałbym w drugą stronę