Arti, z ostatnich wypowiedzi wynikało, że teofoto ma jakąś wielką ochotę robienia materiału wideo i stąd myślałem, że cały pomysł z kręceniem jest z nim powiązany Arti wrzuć gdzieś na net do ściągnięcia jakiś najmniejszy plik (albo fragment) mkv, zaciągnę i spróbuję zobaczyć, czy u mnie nie da się czegoś z tym zrobić..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a wiesz stary to taka z tym historia ,że jeden magik miał taką piękną zielona subarkę i mieszkając na północy jednego wieczora przesadził z ilością swojej produkcji łyski i ławkowcem pomalował ją farbą co miał przygotowana do odnowienia wygódki. Rano jak prze trzeźwiał poją ogrom swojej zbrodni i szybko wystawił to na handel i znalazł łosia z daleka i ogonił ,a sobie za chwilę z powrotem kupił ładna zielona
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol pisze:
magnetyczne drzewa i bariery dawały do myślenia ;)
Raczej za dużo do myślenia. Nie myśl tylko się otwórz. Jak będziesz w kółko analizował ''co będzie jak...." to nigdy nie złamiesz GL-a porządnie.
Film się zapisuje, zaraz wrzucam. Stay tuned.
PS. Film się uploaduje, pewnie trochę potrwa jego przetwarzanie. Sprawdzajcie mój kanał na youtube. Ja idę w kimę, bo ledwo zipie. Pozdro.
Mam ochote pouzywac slow "na K , S i na DUPA" Wyjezdzalem w piatek rano i jak zwykle padal u nas snieg.
Fakt jest taki, ze w Krainie Niezliczonej Ilosci Subarkow ( SWISS ) śnieżyło az milo ale jazda dwutonowym scierwem w automacie, pedzonym 2-litrowym dieslem nie ma wiele wspolnego z Naszymi wypadami Nawet po wylaczeniu TC i ESP, Haldex nie daje takiej frajdy jak AWD
Mam nadzieje, ze nadrobie zaleglosci
O K....aaaa ale Zajebioza panowie widzę było grubasnie żałuje ze mnie nie było może next time... Ale tak porównując te dwa filmiki to trzeba przyznać ze musicie się jeszcze dużo nauczyć od Żemola <joke>
j33mbo pisze:
jak odtwarzam swoje on-boardy to wygląda to co najmniej 2 razy wolniej
j33mbo, mnóstwo zależy od obiektywu - jedne powodują wrażenie przyspieszenia ujęcia, inne odwrotnie. Z tego co pamiętam, to chyba krótka ogniskowa przyspiesza, stąd przy kręceniu pościgów używa się właśnie takich obiektywów. GoPro przez swój szeroki kąt również daje lepsze odczucie prędkości.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna