Jakie macie w Polsce fajne autka (nie auta)

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Re: Jakie macie w Polsce fajne autka (nie auta)

Post 20 sty 2012, o 01:56

burat pisze: co do samochodów z tej listy to ty i WRCfan możecie się tyko wypowiadać no i jeszcze Witek
O przepraszam, a ja? 8-)

Małe, złote, lekkie, bez elektronicznych gadżetów, a i tak z reguły najszybsze na szosie. I można kupić za 20 tysięcy złotych :whistle:

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Post 20 sty 2012, o 01:57

WiS, jeszcze trochę a Tobie tutaj wszyscy zapomną :cofee: ;-)

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 20 sty 2012, o 02:04

Bergen, wszyscy jesteśmy mgnieniem w nieskończoności, nie ma się co oszukiwać ;-)

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 20 sty 2012, o 02:10

WiS pisze: wszyscy jesteśmy mgnieniem
Kruszyn też? :giggle:

cubikon
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Subarek Legarek
Polubione posty: 0

Post 20 sty 2012, o 16:52

takie też mamy:
Obrazek
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"

j33mbo
5 gwiazdek

Post 20 sty 2012, o 20:32

scrmnwrx, ceny nowych aut w Europie w porównaniu do USA zabijają, nawet te europejskie marki

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 20 sty 2012, o 20:50

Myślę że błędem naszego kolegi scrmnwrx jest to, że - jak widać - planuje on całkiem poważne posunięcia w Polsce, niejako "zdalnie", "internetowo", nie znając tak do końca niuansów życia i przeżycia w tutejszej rzeczywistości. Mam nadzieję że wytrwa u nas - zarówno u nas w Polsce, jak i u nas na forum, żebyśmy mogli śledzić jak dziwuje się co raz to innym aspektom życia w kraju nad Wisłą ;-)

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: 2011 Subaru WRX

Post 23 sty 2012, o 17:20

Patrzonc sie na otomoto.pl, to ja nie wiem jak morzna jakies fajne auto kupic w Polsce za dobrom cene. Morze tylko kupie Malucha i zalorze jakis silnik z turbo. :lol:
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 23 sty 2012, o 17:43

scrmnwrx, bo nie można. A wiesz ile kosztuje w Polsce benzyna?

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 23 sty 2012, o 18:34

scrmnwrx pisze: Patrzonc sie na otomoto.pl, to ja nie wiem jak morzna jakies fajne auto kupic w Polsce za dobrom cene.
Jak napisał Bergen - nie można. To są najczęściej auta powypadkowe, sprzedawane jako bezwypadkowe. O kręceniu liczników nie wspomnę.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 23 sty 2012, o 19:32

Pyta nas kolega jakie fajne autka mamy. To ja odpowiem, mamy wszystkie jakie sobie można wyobrazić, ale kolego drogi, wejdź sobie na polskie Internet Sites marek które cię witalnie interesują i sobie zobacz ceny. Oczy ci z orbit wyjdą.
Co więcej pamiętaj, że jeden galon benzyny kosztuje tu ponad 5 dolarów.

A ja wam opowiem dzisiejsze historię. Wyszłem z biurowca i udałem się do BMW, gdzi stoi także MINI. wsiadłem do Minówy. I co?
Miejsca nie ma, w MITO córki o wiele więcej i bagażnik o wiele większy. Co więcej jak się patrzy do przodu t auto cówki jakieś więksiejsze się wydaje. Wszytko iluzja.

Kupować auta tanie, nie psujące się, wygodne i bezpieczne. Słowem STI :) - tylko które z tych podanych warunków STI spełnia?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 23 sty 2012, o 21:15

Hahaha... tak, wiem ile kosztuje benzyna, naprawde to jest asz mi do nie pomyslenia. Teras u nas jest $3.50 z galon i to jest durzo.

Chcialem wiedziec jakie fajne auta, male oczywiscie, kture nie sa nudne do jerzdzenia kture by byly dobre na Polsckie drogi. W Polsce jest durzo aut kturych ja nigdy nie widzialem, i jakies 2-3 letnie to by bylo nawet dobrym zakupem zeby tylko z domu do szkoly i po miescie sobie pojezdzic.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 23 sty 2012, o 21:20

scrmnwrx, a Ty dalej przez google piszesz, czy z pamięci?
Dolce far niente ;-)

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 24 sty 2012, o 00:15

scrmnwrx, pisz odwrotnie niż Ci się wydaje, a będziesz pisał poprawnie :mrgreen:

FUX, raczej z głowy. Tekst z googla będzie bez sensu. Nie będzie jednak raczej zawierał błędów ortograficznych. ;-)

cyqan
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
Polubione posty: 4 razy

Post 24 sty 2012, o 00:22

scrmnwrx - pisz po angielsku - zainteresowani odczytają lub wrzucą na translatora, bo mało wiarygodnie to wszystko wygląda :lol:

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 24 sty 2012, o 08:54

Ja odnoszę wrażenie, że ktoś sobie jaja robi.. ;-)
Dolce far niente ;-)

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 24 sty 2012, o 15:12

FUX pisze:scrmnwrx, a Ty dalej przez google piszesz, czy z pamięci?
Teras pisze z pamienci, ale durzo wiencej urzywam "<--- BACKSPACE" i prubuje poprawiac to co umie.
cyqan pisze:scrmnwrx - pisz po angielsku - zainteresowani odczytają lub wrzucą na translatora, bo mało wiarygodnie to wszystko wygląda :lol:
I would definitely write in English, but since this is a Polish forum and the majority of its members are Polish, and the fact that I can "write" in Polish, I feel obligated to at least try to write in Polsih. I was talking with my fiancee last night about medical school, that if I would have decided to go a different route but still studied in Poland, I would at minimum need one year of Polsih language studies. The most dificult thing for me to comprehend is everyone's use of Polsih and English words and then all the slang terms that are thrown around. I either have to use my imagination what they mean or simply write that I have no clue what you guys are discussing. Even though I write in Polish, there is no guarantee that I will actually be understood... lol.
FUX pisze:Ja odnoszę wrażenie, że ktoś sobie jaja robi.. ;-)
Czesc... czemu bys mislal ze ja chcem jaja z was robic? Ja tylko prubuje pisac zeby sie porozumiec z wami. Najpierw zaczolem na http://www.subaru.forum.pl, ale tam jest za durzo regulaminuw bo to jest oficjalny forum, tutaj jest wiencej wolnosci. Tam to tesz jest durzo napientych troche ludzi kturzy dawali mi troche trudnego czasu i wszystko musialo byc robione tak jak jest napisane w ksionrzce.

Mam dla was cos... pomyslcie jak mam do was udowodnic ze jestem prawdziwym czlowiekiem i to wam pokarze.

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 24 sty 2012, o 15:22

scrmnwrx, zdjęcie z dzisiejszą gazetą ;-) :mrgreen:

Guys try to help you and suggest to use some browser built in dictionaries or internet translators in order to improve your skills. Once you do that for some time you'll start remembering how words look like when they're written down. This will help you produce less error in writing. Reading books should also help here.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 24 sty 2012, o 15:34

Zdjencie siebie z gazetom?

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 24 sty 2012, o 15:38

Chloru pisze:scrmnwrx, zdjęcie z dzisiejszą gazetą ;-) :mrgreen:

Guys try to help you and suggest to use some browser built in dictionaries or internet translators in order to improve your skills. Once you do that for some time you'll start remembering how words look like when they're written down. This will help you produce less error in writing. Reading books should also help here.
Bym czytal po Poslku, gazety i ksionzki, ale razem z pracom i szkolom, to mam malo czasu nawet dla siebie.

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 24 sty 2012, o 15:39

Moja renka z mojim kubkiem na kawe w pracy przy komputerze... :lol:

Obrazek

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator

Post 24 sty 2012, o 15:42

scrmnwrx, stay cool, ludzie sobie tutaj tylko zartujom ;-)

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 24 sty 2012, o 15:54

Bergen pisze:scrmnwrx, stay cool, ludzie sobie tutaj tylko zartujom ;-)
OK... :-) Ja tutaj jestem bardziej zgubiony nisz male dziecko w "nudist colony." :lol:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 24 sty 2012, o 17:08

"Nudist colony" to jakieś tłumaczenie zakrystii musi być :mrgreen: :giggle:
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

j33mbo
5 gwiazdek

Post 24 sty 2012, o 20:45

scrmnwrx,
może chcesz żebyśmy Cię poprawiali? bez złośliwości

znam tu kilka osób, które ledwo mogą się doczekać :razz: :razz: :razz:

ODPOWIEDZ