Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Konto usunięte,
raz się da inaczej objechać, innym razem gorzej...
brakuje lewoskrętów, więc z tym zawracaniem z lewego pasa też różnie bywa...
Po pierwsze, dobrze że trwają przebudowy,
a po drugie, to jednak trzeba uważać i jeszcze raz uważać...
bo ja powiem szczerze nie chciałbym przeżyć poważnego wypadku i komuś coś poważnego zrobić - nieważne czy z moje winy czy nie... no i na szczęście od kilkunastu lat jakoś mi się udaje.
raz się da inaczej objechać, innym razem gorzej...
brakuje lewoskrętów, więc z tym zawracaniem z lewego pasa też różnie bywa...
Po pierwsze, dobrze że trwają przebudowy,
a po drugie, to jednak trzeba uważać i jeszcze raz uważać...
bo ja powiem szczerze nie chciałbym przeżyć poważnego wypadku i komuś coś poważnego zrobić - nieważne czy z moje winy czy nie... no i na szczęście od kilkunastu lat jakoś mi się udaje.
za dużo znaczenia to nie ma, bo dostał w bok, czyli dopiero co ruszał, więc przyspieszenie miało marginalne znaczenie, bo przy ostrym starcie dostałby pewnie w tył...Konto usunięte pisze: + 4 osoby w kadecie, silniczek pewnie 1,4 to i przyspieszenie było w okolicach 30 sek do 100
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
pełna zgodaЛукашэнка pisze: bo ja powiem szczerze nie chciałbym przeżyć poważnego wypadku i komuś coś poważnego zrobić - nieważne czy z moje winy czy nie... no i na szczęście od kilkunastu lat jakoś mi się udaje.
ps:
choć ilość pijanych na polskich drogach podczas "długich weekendów" nadal poraża

140km/h na 100
... w Austrii. Blysk az mi sie jasno zrobilo. Czekam lekko zestresowany czy przyjdzie list
P.S. Staram sie nie jezdzic przez A - wole nadrobic km - 100 km/h na autostradach rozwala moj system.
... w Austrii. Blysk az mi sie jasno zrobilo. Czekam lekko zestresowany czy przyjdzie list

P.S. Staram sie nie jezdzic przez A - wole nadrobic km - 100 km/h na autostradach rozwala moj system.
Life is a Joke !
@lbert, mię wczoraj też capnęli. 300zł i 8 pkt. Pod korek już mam, muszę CB jakieś sobie sprawić... Nie ma nikt popsutego na zbyciu?
Mam CB Danita. B. fajny model z regulacja zasiegu, wyjsciem na szczekaczke etc.Bergen pisze: Nie ma nikt popsutego na zbyciu?
Wszystko smigalo poza "gruszką" - gdzies musi byc kabel walniety. Drugi minus to rozmiar ( 2x grubosc np. Midland Alan ).
Jak masz chec przygarnac za free, daj znac na PW.
Przed wyjazdem kierowca, ktory odbieral towar mowil, ze w Austrii za 30 km/h przekroczenia ( ciezarowka ) zrobili mu zakaz wjazdu na pol roku...

Life is a Joke !
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Kurcze , ale słaby jestem po tej Ospie byłem w grajdołku przepalić i przy okazji zrobiłem rejony śniegowe, miałem już jutro sobie
pomału wracać do treningów biegowych ale wstrzymam się jeszcze kilka dni.
Będę nadrabiał zaległości dłużej a na razie poruszam się tylko na rejonach jak poczuję moc to wtedy zacznę bieganko i rowerowanko
pomału wracać do treningów biegowych ale wstrzymam się jeszcze kilka dni.
Będę nadrabiał zaległości dłużej a na razie poruszam się tylko na rejonach jak poczuję moc to wtedy zacznę bieganko i rowerowanko

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Survivalowcy przeżyli czy musiałeś lód odłupywać czakanem z ciał? 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Gump nic nie wspominał, więc pewnie w międzyczasie niedźwiedzie wyniosły mrożonki 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Przeżyli, al w tym roku jacyś niepociumani byliBilex pisze: Survivalowcy przeżyli czy musiałeś lód odłupywać czakanem z ciał?

Miśki śpią na dobre tak im zasypało gawry ,że się do kwietnia nie rusząWiS pisze: Gump nic nie wspominał, więc pewnie w międzyczasie niedźwiedzie wyniosły mrożonki

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Włączyłem telewizornię i trafiłem na konferencje Macierewicza
Dramat jakiś . Nawet nie znajde słów aby to skomentować . Nie wiem jak skrzydło zbudowane z blachy duraluminiowej gr 1mm mogło wytrzymać walnięcie w drzewo o fi 44cm
Żesz w mordę - oni manipulują Kaczyńskim .

Dramat jakiś . Nawet nie znajde słów aby to skomentować . Nie wiem jak skrzydło zbudowane z blachy duraluminiowej gr 1mm mogło wytrzymać walnięcie w drzewo o fi 44cm

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Nigdy nie sklejali modeli z balsy i kalki napedzanych na gumke recepturkęKubik pisze:Włączyłem telewizornię i trafiłem na konferencje Macierewicza![]()
Dramat jakiś . Nawet nie znajde słów aby to skomentować . Nie wiem jak skrzydło zbudowane z blachy duraluminiowej gr 1mm mogło wytrzymać walnięcie w drzewo o fi 44cm![]()

No inaczej tego nie pojmuje- jak powiedział pewien Pan - samolot to nie sekator do scinania drzew

reasumując- ktoś im gada debilizmy a ci debile to powtarzają
jeden i drugi - emerytura bez dostępu do mediów
no jak dla mnie coś im się poprzestawiało
ps:
kto im te debilizmy sprzedaje ? Rydzyk ?
Jak mnie wqurqia ,że ludzie jeżdżą bez utrzymania odstępów między autami
. Jeszcze trąbią na ciebie
.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, zgaduję że jechałeś Skalaksikiem? Bo jeśli tak to pan chciał sobie skompensować małego siusiaczka tym że Ci pokaże że też potrafi. Olać.
Ta , jedzie boskoBergen pisze: Piter 35, zgaduję że jechałeś Skalaksikiem?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
ja uwielbiam takich co to toczą sie lewym do tego na prawym pasie mają z 4 odległości i se jadą - ja atakuje nie przepisowo prawym i nagle panicz zaczyna przyspieszaćPiter 35 pisze:Ta , jedzie boskoBergen pisze: Piter 35, zgaduję że jechałeś Skalaksikiem?. A Ci kierowcy to debile , dla własnego bezpieczeństwa by zachowali tą odległość

przez 5 min tego nie robił i nagle się obudził

kocham takich

I dopiero teraz sobie zacząłem przypominać, czy to nie jest tak, że radiowóz musi być dobrze widoczny? Bo ten może i był widoczny, ale nie jako radiowóz.. stał tyłem w zatoczce przystanku i miał otworzoną klapę bagażnika (kombi), przez co nie było widać ani koloru, ani kogótów, ani niczego... A gościu stał za furą...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
kiedyś często robili "na klapę", widać statystykę trzeba wyrabiać, rząd w budżecie zakłada znaczne zwiększenie dochodów z mandatów.eMTi pisze: stał tyłem w zatoczce przystanku i miał otworzoną klapę bagażnika (kombi)
http://wpolityce.pl/wydarzenia/22047-we ... -kierowcom
edit, to znalazłem przy okazji ale nie pasuje do tytułu wątku http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1, ... kary_.html
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
noo.. kolejna rzecz, która mnie zdziwiła to to, że gościu był sam... ponoć jest akcja ferie zimowe i dla zwiększenia liczby patroli działają w pojedynkę.... hmmm
Gość przynajmniej mi 100pln spuścił, bo byłem potulny i się nie targowałem
A już udało mi się zbić punkty do 1.. i teraz znowu 11 

eMTi, ciężko z dwustu nagle zahamować
Wyrazy ,ale niestety zdarza się 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...