Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
eee.. pod? Chyba nad
Albo spałeś do góry nogami 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, Białka to podtatrze, więc pod...
Ludzi w pi...
Parę minut temu wracałem ze stoku, to zamknęli wjazd na parkingi.
Dziki tłum
Warunki momentami masakryczne. Kaszka z cukrem

Ludzi w pi...
Parę minut temu wracałem ze stoku, to zamknęli wjazd na parkingi.
Dziki tłum

Warunki momentami masakryczne. Kaszka z cukrem

Dolce far niente 

bez urazy, ale nikt normalny nie jeździ do zakopca na sylwka
Co roku jest dokładnie to samo, nie kumam, dlaczego rok w rok ludzie się tam tak pchają wiedząc, czym to się skończy... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mój najlepszy sylwek w życiu był u Gumpa.
Jak Gump pozwoli i kasa będzie to zapewne powtórzę to w przyszłości.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
No baBergen pisze:Mój najlepszy sylwek w życiu był u Gumpa.

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- Gump
- 5 gwiazdek
Zapisałem się na bieg
LP. Nazwa drużyny Zawodnicy
77. KAMIKADZE z USTRZYK GÓRNYCH Marcin Musiałowski Paweł Stańko

LP. Nazwa drużyny Zawodnicy
77. KAMIKADZE z USTRZYK GÓRNYCH Marcin Musiałowski Paweł Stańko
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Gump
- 5 gwiazdek
Bergen, do czerwca jeszcze czas ale tak się szatany zapisują ,że mają jakieś limity wprowadzać.

Jakby coraz mniej, dlatego to mój ostatni raz na takim dystansieBergen pisze: Ty masz zdrowie Chłopie

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump, tylko się nie przetrenuj bo na zawodach nie będzie świeżości
A serio to "run Gump run!" ;)

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
a no właśnie.. czy "Gump" nie jest od tego??
Jakby się kto nudził na feriach w Zakopanem, to można sobie urozmaicić czas, w końcu nie samymi nartami człowiek żyje
http://www.zr1.eu/

http://www.zr1.eu/

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- Gump
- 5 gwiazdek
Ale mrozik się zbliża, dzisiaj tylko -23 ale ma być nawet do -30
Pięknie jest , inwersja w górkach zaraz biegnę na Wetlińską pozdrowić Lutka

Pięknie jest , inwersja w górkach zaraz biegnę na Wetlińską pozdrowić Lutka

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
doszły dziś do mnie amorki które trafią do Poldona

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, to super
Jakie dalsze plany? Kiedy potwór wyruszy na trasy?

Jakie dalsze plany? Kiedy potwór wyruszy na trasy?
Czarownica prawdę Ci powie :D
no ostatnio się przejaśniło mocno nad projektem i myślę ,ze jak tylko kolega będzie w stanie zrobić klatkę (granice marca bo miejsce ma nie ogrzewane
) chciał bym się z malowaniem wyrobić do kwietnia (choć jak Arti ostatnio oglądał do nie podzieli mojego zdania
) ale z grubsza części mam skompletowane (liczę na leona i jego stabilizator
) więc trzeba tylko wejść do garażu i poskładać (teraz jest -20 C więc na razie się nie wybieram
)

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

eeeee nie bądź miętki, dasz radęburat pisze: teraz jest -20 C więc na razie się nie wybieram

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, burat jest tfffardzielem i czeka aż będzie -30

Czarownica prawdę Ci powie :D
A to przepraszam naszego Polarnego twardzielazofija pisze: czeka aż będzie -30

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
będziecie go tak dalej wnerwiać to będzie i polarny i gryzliPiter 35 pisze:A to przepraszam naszego Polarnego twardzielazofija pisze: czeka aż będzie -30

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Niesamowite. Ktoś mi przysłał pocztą mój dowód rejestracyjny, o którym nie wiedziałem, że go zgubiłem (byłem pewien, że jest gdzieś w plecaku). Nawet nie napisał adresu, żebym mógł podziękować.
Niniejszym serdecznie dziękuję uczciwemu znalazcy, któremu nie było żal na list priorytetowy i któremu chciało się w ogóle pójść na pocztę.

Niniejszym serdecznie dziękuję uczciwemu znalazcy, któremu nie było żal na list priorytetowy i któremu chciało się w ogóle pójść na pocztę.

super! Ja tak kiedyś miałem z dokumentami... też mi ktoś odesłał bezinteresownie
Za to jak mój brat zgubił portfel, w którym nie było kasy, to gość chciał 150zł... 

Konto usunięte, piękna sprawa. Takie sytuacje powodują, że wraca wiara w człowieka.