czy może ktoś wie czy felgi od gt podejdą do wanny MY95?
Hamulce seria więc pewnie podpasują,chodzi mi o ET czy wlezie nie zaczepiając o nadkola czy inne błotniki?
16' szer 6,5 rostaw 5x100 ET 55
Felgi od GT do GL MY95
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Felgi od GT do GL MY95
Tych akurat nie zakładałem, moje letnie 16" to co prawda nie ten model, ale parametry te same. Przy gumach które mam teraz, tylko przy dużym wyboju przy pełnym obciążeniu tylne ranty błotników potrafią dotknąć krawędzi opony jednakowoż żadnego uszczerbku jej nie czyniąc.
Co do przedniej osi to Ci nie powiem, bo poprzedni właściciel założył amory od GT i nie ma opcji żeby cokolwiek kiedykolwiek obcierało
Jak tu zajrzy WRCfan, który posiada na swoim kompie wszystkie zdjęcia wszystkich samochodów które kiedykolwiek powstały to na pewno znajdzie tam fotkę jakiegoś GLa na dokładnie tych felgach które wrzuciłeś.
Co do przedniej osi to Ci nie powiem, bo poprzedni właściciel założył amory od GT i nie ma opcji żeby cokolwiek kiedykolwiek obcierało

Jak tu zajrzy WRCfan, który posiada na swoim kompie wszystkie zdjęcia wszystkich samochodów które kiedykolwiek powstały to na pewno znajdzie tam fotkę jakiegoś GLa na dokładnie tych felgach które wrzuciłeś.
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Felgi od GT do GL MY95
Na pewno wejdą i nic nie będą obcierały,pozdro.
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!