Bal Forumowy 2012 badź inaczej zwykłe Chlejady
Re: Bal Forumowy 2012 badź inaczej zwykłe Chlejady
no nawet bardzo 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Słuchajcie po rozmowie z Artim doszliśmy do wniosku ,że jednak impreza się nie odbędzie
bo frekwencja jest raczej mocno malejąca i raczej zanosi sie na to ,że raczej będzie spadać niż wzrastać ,a po rozmowie z właścicielką umówiliśmy się ,że żeby cena była raczej normalna to musi być koło 20 osób.
Tak ,że temat będzie do zamknięcia chyba ,że nagle do niedzieli pojawią się zdecydowani bo tez nie chciał bym blokować terminu ,a tydzień przed (co wiele dłużej nie zostało w sumie) powiedzieć babce ,że nie przyjedziemy
No nic może następnym razem

Tak ,że temat będzie do zamknięcia chyba ,że nagle do niedzieli pojawią się zdecydowani bo tez nie chciał bym blokować terminu ,a tydzień przed (co wiele dłużej nie zostało w sumie) powiedzieć babce ,że nie przyjedziemy

No nic może następnym razem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No cóż, to prawda, nic na siłę. Może idąc za ciosem zaproponujmy zbiorowo, względnie zróbmy ankietę na temat treminu (i miejsca?) Chlejad Wiosennych?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
burat, to może jednak inny, późniejszy termin? Np. pod koniec lutego/początek marca.
So What!, pytanie jaki termin i ilu ludziom będzie pasować 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
burat, ankieta z możliwością zaznaczenia kilku terminów?
A My chcieliśmy się wpisać
Myślę ,że ankieta z datami powinna wystąpić

Myślę ,że ankieta z datami powinna wystąpić

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
To chyba jest dobry moment, żeby poinformować oficjalnie, że my organizacji Chlejad Wiosennych się nie podejmiemy. Więc jeśli ktoś, to feel freeArti pisze:względnie zróbmy ankietę na temat treminu (i miejsca?) Chlejad Wiosennych?

miejsce jest tylko pytanie czy ludzie chcą i kiedy 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
burat pisze: miejsce jest tylko pytanie czy ludzie chcą i kiedy
Miejsce jest fajne, ale to piekielnie daleko z centrum kraju, już nie mówiąc o północy czy wschodzie.
przecież nikt nie mówi, że to tam musi być. Może się ktoś zgłosić z innej części i proponować 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Konto usunięte, dlatego właśnie mówię ,że wszystko zależy od ludzi
edyt.
Pomyślałem sobie dlatego o naszych górach i o tym terminie nie przypadkowo ,dlatego żeby przy okazji można było coś porobić np. narty pojeżdżenie po górach samochodami ,a i tak w tym okresie ludzie wyjadają zazwyczaj w góry to można by połączyć odrazu ze spotkaniem. Zawsze ktoś będzie miał daleko ktoś blisko.
My w lokalnym gronie już powoli rozmawiamy nad takim małym zlotem jedno dniowym np. sobotnim z polataniem samochodami i imprezką. Pytanie teraz co zrobić ,żeby komuś chciało się jechać przez całą Polskę.
Ja jestem jak najbardziej za jak ktoś się podejmie organizacji i termin mi przypasuje to jestem
edyt.
Pomyślałem sobie dlatego o naszych górach i o tym terminie nie przypadkowo ,dlatego żeby przy okazji można było coś porobić np. narty pojeżdżenie po górach samochodami ,a i tak w tym okresie ludzie wyjadają zazwyczaj w góry to można by połączyć odrazu ze spotkaniem. Zawsze ktoś będzie miał daleko ktoś blisko.
My w lokalnym gronie już powoli rozmawiamy nad takim małym zlotem jedno dniowym np. sobotnim z polataniem samochodami i imprezką. Pytanie teraz co zrobić ,żeby komuś chciało się jechać przez całą Polskę.
Ja jestem jak najbardziej za jak ktoś się podejmie organizacji i termin mi przypasuje to jestem

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No nie inaczejburat pisze: Konto usunięte, dlatego właśnie mówię ,że wszystko zależy od ludzi
burat pisze: Pytanie teraz co zrobić ,żeby komuś chciało się jechać przez całą Polskę.
Chyba nie ma stuprocentowej metody. Też się czasami nad tym zastanawiam. Raz łapiemy bakcyla zupełnie wszyscy, jest energia do samego końca bez względu na trudności. A innym razem nie wiadomo czemu jeden, drugi się wysypie i leci lawina.
szkoda że nie wyszło..ja do ostatniej chwili miałam nadzieję że ogarnę...To była dla mnie jedyna szansa żeby pobawić się po białym w tym roku
Problem z organizacją jest taki że ten kto się tego podejmie musi być blisko albo świetnie znać miejsce bo zdalnie trudno to organizować..
Jeśli towarzystwo będzie chciało powtórzyć klimat "120" to jestem do dyspozycji..niestety w innych okolicach nie podejmę się.

Problem z organizacją jest taki że ten kto się tego podejmie musi być blisko albo świetnie znać miejsce bo zdalnie trudno to organizować..
Jeśli towarzystwo będzie chciało powtórzyć klimat "120" to jestem do dyspozycji..niestety w innych okolicach nie podejmę się.
Miejsce fajne domki też ok ,ale przecież leniwcy z okolic wrocka dupy nie ruszą,no może Arti ruszy bo spotka się z bobremMoniqa pisze: Jeśli towarzystwo będzie chciało powtórzyć klimat "120" t

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Arti to na 100%...podobno tęskni za bobrem
A jeśli będzie to jakiś długi ŁYKend..ciepły żeby można było popływać to może ruszą...wsiądą w jeden wesoły autobus..pociągną zapałki kto jedzie i git

A jeśli będzie to jakiś długi ŁYKend..ciepły żeby można było popływać to może ruszą...wsiądą w jeden wesoły autobus..pociągną zapałki kto jedzie i git

3x40FUX pisze:co to?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
FUX gdzieś Ci uciekły ubiegłe wakacje
Świętowaliśmy zestarzenie się trzech członków (Panowie przepraszam
) tego foruma..i tak jak Piter napisał wyszło nam 3X40 znaczy się matematyka podpowiada że 120
Było pływanko, ognisko...i bobry były oraz inne atrakcje

Było pływanko, ognisko...i bobry były oraz inne atrakcje

tu , oj aż miło sobie przypomniećFUX pisze: Gdzie?

http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... hilit=3x40
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Wiek robi swoje ...Alan, Alan, Alan! pisze: lol, FUX, przecież Ty w tamtym wątku pisałeś.![]()