Outback II generacja US vs EU
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Outback II generacja US vs EU
Jako, że interesuje mnie własnie ta generacja auta 01-03 - jakie są różnice w mechanice/wyposażeniu, itp (ewentualne kłopoty z częściami...serwisowaniem) pomiędzy OBK z USA i z EU?
Pozdrawiam,
galtom
galtom
Re: Outback II generacja US vs EU
generacja chyba się liczy 99-03.
Blacharka cała, oprócz szyb,
automat bez chłodnicy oleju, nie ma programów snow(hold) i power,
jeśli komputer, to mpg, farenheity
bierny opór Aso w dopasowywaniu części (proszę podać vin - ale to amerykanin- my takich nie serwisujemy - panie, chcę kupić tylko ..., przecież to to samo będzie co w europejskim - no mogę to panu zamówić, ale na pana odpowiedzialność, bez prawa zwrotu
)
W dobrym stanie technicznym bym nie przekreślał. Aso można przeboleć, a automat normalnie użytkowany nie gotuje się. No i przeszłość można sprawdzić w carfaxie.
Blacharka cała, oprócz szyb,
automat bez chłodnicy oleju, nie ma programów snow(hold) i power,
jeśli komputer, to mpg, farenheity
bierny opór Aso w dopasowywaniu części (proszę podać vin - ale to amerykanin- my takich nie serwisujemy - panie, chcę kupić tylko ..., przecież to to samo będzie co w europejskim - no mogę to panu zamówić, ale na pana odpowiedzialność, bez prawa zwrotu

W dobrym stanie technicznym bym nie przekreślał. Aso można przeboleć, a automat normalnie użytkowany nie gotuje się. No i przeszłość można sprawdzić w carfaxie.
O oświetleniu nie pisałem, bo to chyba już sprowadzać się nie opłaca. Powinno być zrobione, ale warto spojrzeć czy nie na druty i taśmę.
@BIP: torche nie kumam to co napisales dotyczy wersji US czy EU (automat bez chlodnicy, itp...)?
Pozdrawiam,
galtom
galtom