Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
Czesc.
Prosze nie zagracac jak ja zaczynam jakis wontek czy ja jestem trolem, czy prawdziwym czlowiekiem, po puzniej tylko wszystko jest zagracone i nie ma rzadnej organizacji i moje pytanie wogule nie jest odpowiedzone.
Tutaj morzecie pisac co kolwiek i tutaj bedziemy mogli sie po wyglupiac.
Prosze nie zagracac jak ja zaczynam jakis wontek czy ja jestem trolem, czy prawdziwym czlowiekiem, po puzniej tylko wszystko jest zagracone i nie ma rzadnej organizacji i moje pytanie wogule nie jest odpowiedzone.
Tutaj morzecie pisac co kolwiek i tutaj bedziemy mogli sie po wyglupiac.
Ostatnio zmieniony 28 cze 2012, o 20:07 przez scrmnwrx, łącznie zmieniany 1 raz.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Re: Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
Cześć.
Ciężki temat...
Zreformować forum,to jak by zreformować cały kraj.
Polska może ci się nie spodobać.
Ciężki temat...
W czasie studiuw to mi sie bedzie podobala... zona by chciala zostac, a ja za bardzo to jusz nie, ale morze sie durzo zmienic. Tam gdzie pieniondze to jest szczesliwosc, jak bede mial pieniondze w Polsce to tesz bede szczesliwy. :)Oqrek pisze:Cześć.
Ciężki temat...
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Masz sporo racji .scrmnwrx pisze: Tam gdzie pieniondze to jest szczesliwosc, jak bede mial pieniondze w Polsce to tesz bede szczesliwy. :)
Ale najbardziej współczuję Ci spotkania z polskimi urzędnikami

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa

U nas jest takie powiedzenie:"Pieniądze szczęścia nie dają"
Ale bardzo pomagają w życiuOqrek pisze: Pieniądze szczęścia nie dają

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
w całości jest ... tym którzy ich nie mająOqrek pisze: Pieniądze szczęścia nie dają"

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
ale ułatwiają życieOqrek pisze: "Pieniądze szczęścia nie dają"

A dokladnie czemu? Nie wiem co to znaczy.Piter 35 pisze:Masz sporo racji .scrmnwrx pisze: Tam gdzie pieniondze to jest szczesliwosc, jak bede mial pieniondze w Polsce to tesz bede szczesliwy. :)
Ale najbardziej współczuję Ci spotkania z polskimi urzędnikami
Daj mi $1,000,000 dolaruw a ja tobie pokarze szczesliwosci. U nas jest takie powiedzenie. :)
scrmnwrx, to opowieść na długie godziny . Urzędnik to u Nas Pan na włościach . Zawsze maja problem z czymś . Rzadko się zdarza ,że są chętni do pomocy .scrmnwrx pisze: A dokladnie czemu? Nie wiem co to znaczy.
Choć nie powiem , są miejsca gdzie idzie ku lepszemu ale to rzadkość

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Znaczy Policja? Czy naprzyklad ludzie w banku, w biznesach, itd? To wlasnie jest to w Polsce ze ja zauwarzylem ze mlodzi som dosyc mily, a starsi staro Polska Polacy som troche nie przyjemni. Ale przepraszam jak to jest steriotyp, to tylko byla moja obzerwacja.Piter 35 pisze:scrmnwrx, to opowieść na długie godziny . Urzędnik to u Nas Pan na włościach . Zawsze maja problem z czymś . Rzadko się zdarza ,że są chętni do pomocy .scrmnwrx pisze: A dokladnie czemu? Nie wiem co to znaczy.
Choć nie powiem , są miejsca gdzie idzie ku lepszemu ale to rzadkość
Ale musze powiedziec, BARDZO durzo sie zmienilo w Polsce jak teras bylem w Lodzi... i to na dobre. Bylem zaskoczony tom zmianom.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Zmieniło się oj zmieniło , do tego stopnia ,że teraz już nikt nie chce jechać do roboty i tyrać w USA tylko zdecydowanie woli pomykaćscrmnwrx pisze: Ale musze powiedziec, BARDZO durzo sie zmienilo w Polsce jak teras bylem w Lodzi... i to na dobre. Bylem zaskoczony tom zmianom.
do Norwegii , Szwecji

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
scrmnwrx, jak to mawiają starzy górale ... Money will not buy you happiness but I'd rather cry in my Ferrari 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Awesome. To jest jeszcze lepsze powiedzenie.Chloru pisze:scrmnwrx, jak to mawiają starzy górale ... Money will not buy you happiness but I'd rather cry in my Ferrari

A w której części miasta byłeśscrmnwrx pisze: Ale musze powiedziec, BARDZO durzo sie zmienilo w Polsce jak teras bylem w Lodzi... i to na dobre.

A co do urzędników w Łodzi to nie jest tak najgorzej, idzie ku lepszemu.
Znaczy nie wiem w jakiej stronie, tylko ludzie byli bardziej otwarti, bardziej mili nisz ja pamientam jak bylo 4 i 10 lat temu.
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Obstawiam ,że to były Bałuty np. jakaś ul. Limanowskiegoscrmnwrx pisze:Znaczy nie wiem w jakiej stronie, tylko ludzie byli bardziej otwarti, bardziej mili nisz ja pamientam jak bylo 4 i 10 lat temu.

danikl,

a Lutomierskądanikl pisze: Obstawiam ,że to były Bałuty np. jakaś ul. Limanowskiego
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
No pewnie mieszkałem na Lutomierskiej i potwierdzam . To na pewno tam byłol_ewy pisze:
a Lutomierską

Re: Re: Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
Łączę się z Tobą w bólu :Pdanikl pisze:mieszkałem na Lutomierskiej
Sent from my pralka frania und Volkswagen.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
To jakaś dzielnica cudówdanikl pisze: No pewnie mieszkałem na Lutomierskiej

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Jeżeli o mnie chodzi, to z największą czułością spotkałem się na 6 Sierpnia.