Link: http://www.wykop.pl/link/1026697/nowe-c ... ne-bestie/
A to prawda. Moja Heidi ma na bank ADHD. Mimo wielu miesięcy treningu ni ch... nie potrafi spokojnie wyjść na dwór.Bergen pisze:Ja już kompletnie się nie znam, tylko dwa psy miałem w życiu i to na dodatek toczka w toczkę takie same, ale czy nie bywa czasem tak, że pies jest po prostu psychiczny? I wtedy żadni specjaliści nie pomogą, chyba że taki od pochówku...
nie wiem na ile jest to rezyserowaneKonto usunięte pisze:maf1, to dziwne. Amerykański zaklinacz psów Cesar Millan (BTW jeździ forkiem) robi coś takiego w 3 minuty i to przy pierwszym spotkaniu. Może musisz się bardziej postarać
burat pisze: gdzieś oglądałem taka panią z pejczykiem (chyba BBC) i tam lekarstwem na wszystko w każdym odcinku była sterylizacja delikwenta
Tyle tych kanałów, że człowiek się gubiKonto usunięte pisze:burat pisze: gdzieś oglądałem taka panią z pejczykiem (chyba BBC) i tam lekarstwem na wszystko w każdym odcinku była sterylizacja delikwenta
Burat, wydaje mi się, że to raczej nie było BBC. Może ewentualnie BBC Night, BBC Red Light albo coś podobnego
A czy nie chodzi Ci o Victorię Stilwell ?burat pisze: znajdę babsztyla i wkleję na potwierdzenie mojej czystości moralnej![]()
Doxa pisze: A sterylizacja przede wszystkim
ta, leciało ostatnio na redtubeburat pisze: gdzieś oglądałem taka panią z pejczykiem (chyba BBC) i tam lekarstwem na wszystko w każdym odcinku była sterylizacja delikwenta
Barthol pisze: uciekła pod łózko i rezonowała
to zależało od tego jak blisko chciał podejść kot, który wylądował u mnieBergen pisze:
![]()
Z częstotliwością własną czy wraz z łóżkiem?
nie wiem, nie gram, więc ciężko powiedzieć....Bergen pisze:Dało by się od niej gitarę nastroić?
Bo koty fajne somBarthol pisze:no i kot wrócił do właścicielki (przyjechała po niego)... cholera, jakoś tak pusto się zrobiło teraz... Szybko się przyzwyczaiłem do kocura :)