Na drodze osiedlowej pomiędzy szkołą , kościołem i przedszkolem o 7.45 gdzie cała czereda dzieciaków , babć idzie do swojego przybytku by swój krzyż zrzucićzino pisze: gdzie taka akcja?
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
raczej
eMTi pisze: Piękny, suchy asfalt, równiusieńki, dwa pasy w każdą stronę, bardzo szeroki pas zieleni, zero zabudowań, dobra widoczność...![]()
Kruszyn, dobrze, że startowałem dopiero ze świateł i miałem 105
zino, na Bardzkiej, na przeciw kościoła przy wiadukcie. Oni tam ostatnio zaczęli łapać, chowając się za pionowe znaki biało czerwone, symoblizujące kończenie się pasa i tam ich zawsze wyglądałem. Dziś moje podejrzenie wzbudziła ta fura na przystanku, ale złapali mnie na ten durny otwarty bagażnik.. No i laserowy radar, który jest mega szybki... Tylko coś nie wiem, czy ta metoda "maskowania się" jest legalna.. Co prawda nic to już nie zmieni, ale tak zacząłem sobie jakieś info przypominać..
zino, na Bardzkiej, na przeciw kościoła przy wiadukcie. Oni tam ostatnio zaczęli łapać, chowając się za pionowe znaki biało czerwone, symoblizujące kończenie się pasa i tam ich zawsze wyglądałem. Dziś moje podejrzenie wzbudziła ta fura na przystanku, ale złapali mnie na ten durny otwarty bagażnik.. No i laserowy radar, który jest mega szybki... Tylko coś nie wiem, czy ta metoda "maskowania się" jest legalna.. Co prawda nic to już nie zmieni, ale tak zacząłem sobie jakieś info przypominać..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi,
to jest kaplica przy cmentarzu
czasami jeżdżę przez W-w Wschodni do A4, ale na szczęście nie spotkałem tam panów
no i nie mam 105 za światłami
to jest kaplica przy cmentarzu
czasami jeżdżę przez W-w Wschodni do A4, ale na szczęście nie spotkałem tam panów
no i nie mam 105 za światłami
Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, o 16:43 przez zino, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
eMTi, zdarza się
Policjant na motocyklu bądź pieszo, który jest z reguły sam też ma prawo Cię zatrzymać, ale żeby rozwiać swoje wątpliwości dotyczące procedur zatrzymania polecam lekturę http://isp.policja.pl/palm/isp/55/1643/ ... ogowa.html.eMTi pisze: kolejna rzecz, która mnie zdziwiła to to, że gościu był sam...
Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, o 17:27 przez rrosiak, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak, dzięki.. chyba wydrukuję i będę woził

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A to nie jest dobre
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/fiskus-w ... omosc.html
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
No prawie, jak campery.inquiz pisze:A to nie jest dobre
Jedne i drugie służą do przewozu ludzi...
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
........
Ostatnio zmieniony 1 lut 2012, o 23:21 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
gumas72, a żyłeś w tamtych czasach?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Konto usunięte, mnie też korciło ale dziś można odpuścić a pogadać w wątku politycznym.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
okinquiz pisze:Konto usunięte, mnie też korciło ale dziś można odpuścić a pogadać w wątku politycznym.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
no jest to argumentArno pisze:gumas72, a żyłeś w tamtych czasach?
Zapamiętajcie, że za nieszczerość i tchórzostwo zawsze trzeba płacić. Nie wyobrażajcie sobie, że przez całe lata można uprawiać służalczą propagandę na rzecz radzieckiego lub też jakiegokolwiek innego reżimu, a potem powrócić nagle do intelektualnej przyzwoitości. Raz się skurwisz – kurwą zostaniesz.
G. Orwell
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
dostrzegam całość a nie wycinekWRC fan pisze:Konto usunięte, rozumiem, że niczego innego w twórczości WS nie dostrzegasz ?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ciekawe dlaczego młodzi ludzie nieznający tamtych czasów, żywią do nich aż taką nienawiść.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
bo potrafią słuchać i czytaćArno pisze:Ciekawe dlaczego młodzi ludzie nieznający tamtych czasów, żywią do nich aż taką nienawiść.