Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
burat, fura super , kce taką .
Ale muszę przyznać ,że budynek w tle też jest niezły
Ale muszę przyznać ,że budynek w tle też jest niezły

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
to jest Skyline, tylko moje podejrzenia budzi znaczek GT-R, bo druga generacja GT-Rów była zdaje się tylko coupe...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Yeap, i wyprodukowano tylko niecałe 200 egzemplarzy.eMTi pisze: bo druga generacja GT-Rów była zdaje się tylko coupe...
hurrrraaa.... wreszcie WuRC mi przyznał rację
To się do Pięknego dnia nadaje 
jarmaj, ja bym powiedział, że są chyba na styk, biorąc pod uwagę to poszerzenie nadkoli.. z resztą na ich drogach zawieszenie pewnie pracuje z amplitudą 2mm, więc sobie mogą pozwolić

jarmaj, ja bym powiedział, że są chyba na styk, biorąc pod uwagę to poszerzenie nadkoli.. z resztą na ich drogach zawieszenie pewnie pracuje z amplitudą 2mm, więc sobie mogą pozwolić

podobają mi się szczególnie fele fajnie wygląda tak bez pieprzenia po krzakach twardy wózek

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
klatka niezłaburat pisze:
podobają mi się szczególnie fele fajnie wygląda tak bez pieprzenia po krzakach twardy wózek![]()

Konto usunięte, jak na tamte lata to i tak mega zobacz sobie na auta z lat `80-tych to się dopiero zdziwisz ,lepszy patent to zabezpieczenie machy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
teraz przylukałemburat pisze:Konto usunięte, ,lepszy patent to zabezpieczenie machy![]()
gumy takie miał mój tata do rozciągania

no to jak wam się Lancie podobają

i jeszcze japan style

hah... ta zimowa fota ode mnie wygląda teraz biedacko przy tej Twojej 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat, a może takie cudo???: http://www.pistonheads.com/sales/3536201.htm To dopiero musi urywać jaja, jeszcze na tych stołkach
Widziałem podobne projekty, ale niepozorność tego jest diabelską zaletą 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

najs 

pawlaswrc, widziałem już takie we Włoszech ale ten jest wyjątkowo fajnie zrobiony
sliperek jak cholera nawet fotele tylne są i praktycznie oryginalny maluszek 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Fajnie by musiała wyglądać gonitwa takiej myszy z wygłodniałym Subarakiem

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

No wszystko fajnie itd, tylko, że "All the wheels and brakes are original Fiat". Także rozpędzić się to okej, ale weź to później wyhamuj 

pawlaswrc, ciekawe ja ze stabilnością tego potworka bo o ile Włoscy druciarze poprzez włożenie silnika do kabiny i zrobienie betonowego zawiasu i poszerzeniu go na maksa ,coś tam osiągnęli jeśli chodzi o trakcję z taką mocą
Link: http://www.youtube.com/watch?v=GUO-5LBo ... re=related
o tyle tu może być z tym różnie

Link: http://www.youtube.com/watch?v=GUO-5LBo ... re=related
o tyle tu może być z tym różnie