Mocowanie stabilizatora
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Mocowanie stabilizatora
Kochani moi!
Ponieważ nikt nie chce mi sprzedać mocowań stabilizatora proszę szanowne koleżeństwo o zdjęcia i opisy (zwymiarowane) tego ustrojstwa. Może podpasuję od czego innego.
Pomóżcie!!!!
Ponieważ nikt nie chce mi sprzedać mocowań stabilizatora proszę szanowne koleżeństwo o zdjęcia i opisy (zwymiarowane) tego ustrojstwa. Może podpasuję od czego innego.
Pomóżcie!!!!
Re: Mocowanie stabilizatora
Do jakiego auta ?maf1 pisze:Kochani moi!
Pomóżcie!!!!
Dzwoniłeś do Lublina ?
do Aza pisałeś? 4turbo? ja od nich brałem do swojego i niezłe ceny dali
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
ewentualnie carfit Ci jeszcze zostaje
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Chodzi Ci o gumę staba ?
W InterCars jest za ~20 zł
w ASO ~ 30-40zł
różne wyczynowo/piszcząco/miękkie/twarde to już ~150ziko
W InterCars jest za ~20 zł
w ASO ~ 30-40zł
różne wyczynowo/piszcząco/miękkie/twarde to już ~150ziko
Guma to pikuś. Chodzi mi o cały zestaw mocujący (metalowy).http://sklep.4turbo.pl/product-pol-8232 ... za-GT.html
napisz do Aza, może Ci jakiś rabat rzucą 
pisałeś do carfita?

pisałeś do carfita?
No wiesz....dla tego szukam używki, było by taniej. Azra mówił, że rabat byłby nieznaczny.
maf1, Ja robiłem ponad 100km na jednym komplecie . Wiesz ile to wychodzi na jeden kilometr ?
Takich części nie montuje sie używek . Przecież tu chodzi o bezpieczeństwo a ty szukasz dziwnych oszczędności . Szkoda czasu . Same gumy to gdzies powinienem mieć w Gdańsku . Jeśli dotrę i znajdę to sie zgłoszę
Takich części nie montuje sie używek . Przecież tu chodzi o bezpieczeństwo a ty szukasz dziwnych oszczędności . Szkoda czasu . Same gumy to gdzies powinienem mieć w Gdańsku . Jeśli dotrę i znajdę to sie zgłoszę