mały problem...moje kolezanki maja jezyczki do pasa i nie bedzie ryzykowal,a te co nie maja to mi sie tez nie pochwalaKubik pisze:melinda, Przyprowadź koleżankę i zostaw na noc a sama idź na ploty do przyjaciółek
migrena choroba tylko kobieca?
Re: migrena choroba tylko kobieca?
Pozdrófffffka :P
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
melinda pisze:nie jestem maszkaraKonto usunięte pisze:melinda, dawaj foto swoje i lubego
na tej podstawie postawimy diagnozę,moze problem tkwi w tym,ze 12 lat sie ze soba meczymy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
u la laburat pisze:vicu, sądzę ,że temat do ogarnięcia na spokojnie![]()
- Arti
- 6 gwiazdek
A ja właśnie nie ogarniam robienia ciast totalnie, za to mogę pomóc w temacie w którym zakapior nie daje rady.melinda pisze: Arti w ciastach jestem mistrzem,powiedz mi co zrobic z tym zakapiorem,a ja pomoge z zakalcem co TY na to?

tu chetnie pomoge,przyznam nieskromnie, ze jestem mistrzem. No i moze przez moje ciata mam lenia w domu. Tylko brzuch mu rosnieArti pisze:A ja właśnie nie ogarniam robienia ciast totalnie, za to mogę pomóc w temacie w którym zakapior nie daje rady.melinda pisze: Arti w ciastach jestem mistrzem,powiedz mi co zrobic z tym zakapiorem,a ja pomoge z zakalcem co TY na to?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Arti pisze:A ja właśnie nie ogarniam robienia ciast totalnie, za to mogę pomóc w temacie w którym zakapior nie daje rady.melinda pisze: Arti w ciastach jestem mistrzem,powiedz mi co zrobic z tym zakapiorem,a ja pomoge z zakalcem co TY na to?
Arti tak w ciemno nie masz stracha czy masz tak wielkie ciśnienie ?
Konto usunięte, trochę skóry, drewna i metalu ,stary spokojnie ,byś się dopiero zdziwił co można zrobić z delikatniejszych materiałów
ja coś chyba nie bardzo kumam , to znaczy wydaje mi się ,że kumam ale tak jak by nie bardzo

melinda pisze: mały problem...moje kolezanki maja jezyczki do pasa i nie bedzie ryzykowal,a te co nie maja to mi sie tez nie pochwala![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
tak mysle,dacie radeKonto usunięte pisze:u la laburat pisze:vicu, sądzę ,że temat do ogarnięcia na spokojnie![]()
![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
No to przecież napisałem, że ''pics needed''.Konto usunięte pisze:Arti pisze:A ja właśnie nie ogarniam robienia ciast totalnie, za to mogę pomóc w temacie w którym zakapior nie daje rady.melinda pisze: Arti w ciastach jestem mistrzem,powiedz mi co zrobic z tym zakapiorem,a ja pomoge z zakalcem co TY na to?
Arti tak w ciemno nie masz stracha czy masz tak wielkie ciśnienie ?![]()

koledzy radza zebym zostila go z kolezankaburat pisze:Konto usunięte, trochę skóry, drewna i metalu ,stary spokojnie ,byś się dopiero zdziwił co można zrobić z delikatniejszych materiałów![]()
melinda pisze: mały problem...moje kolezanki maja jezyczki do pasa i nie bedzie ryzykowal,a te co nie maja to mi sie tez nie pochwala![]()
![]()
![]()
ja coś chyba nie bardzo kumam , to znaczy wydaje mi się ,że kumam ale tak jak by nie bardzo
![]()
![]()
- Arti
- 6 gwiazdek
Bardziej mnie wzięła za kobitę.Konto usunięte pisze:melinda, chyba jest facetem![]()
![]()
ps:
sie wygadał jak nic

melinda pisze: ze jestem mistrzem.
ty weź zmień tego avatara bo się kiedyś zdziwiszmelinda pisze: ,pytaj kochana-podpowiem i pomoge![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
chyba mistrzyniąmelinda pisze:tu chetnie pomoge,przyznam nieskromnie, ze jestem mistrzem. No i moze przez moje ciata mam lenia w domu. Tylko brzuch mu rosnieArti pisze:A ja właśnie nie ogarniam robienia ciast totalnie, za to mogę pomóc w temacie w którym zakapior nie daje rady.melinda pisze: Arti w ciastach jestem mistrzem,powiedz mi co zrobic z tym zakapiorem,a ja pomoge z zakalcem co TY na to?,pytaj kochana-podpowiem i pomoge
ale ,że twój nie daje rady czy ,że ty nie możesz go zabawićmelinda pisze: tylko plotach![]()
Spoko, poczekajmy czy wynikiem tej dyskusji nie okaże się za tydzień znalezienie jakiegoś super środka na migrenę, pozatym nie chce swojej fotki pokazać więc może to jakiś byt wirtualny.jarmaj pisze: Poczekam sobie na temat "z ciasta robi mi się zakalec, co robić?"...
Nie myślałaś o forum Przyjaciółki, Tiny, czy czegoś w tym rodzaju?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Ale po co komu takie coś co pilotem tylko umie zmieniac kanały ?
Na początek zepsuj pilota .
Na początek zepsuj pilota .
nie no...mam co pokazac 85 i duze dArti pisze:Bardziej mnie wzięła za kobitę.Konto usunięte pisze:melinda, chyba jest facetem![]()
![]()
ps:
sie wygadał jak nic
melinda, link do NK i gadamy dalej

chyba jakasinquiz pisze:Spoko, poczekajmy czy wynikiem tej dyskusji nie okaże się za tydzień znalezienie jakiegoś super środka na migrenę, pozatym nie chce swojej fotki pokazać więc może to jakiś byt wirtualny.jarmaj pisze: Poczekam sobie na temat "z ciasta robi mi się zakalec, co robić?"...
Nie myślałaś o forum Przyjaciółki, Tiny, czy czegoś w tym rodzaju?
nie mam...ale dla tego usmiechu moge załozycburat pisze:melinda, link do NK i gadamy dalej![]()
ee jak cie niema na NK albo Fejszbuku to nie możesz istnieć w realu
jak się wstydzisz daj na PW ,sprawdzę i potwierdzę reszcie ,żeś nie zbiór zero-jedynkowy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
a ja mam 50 cm na wzwodziemelinda pisze:nie no...mam co pokazac 85 i duze dArti pisze:Bardziej mnie wzięła za kobitę.Konto usunięte pisze:melinda, chyba jest facetem![]()
![]()
ps:
sie wygadał jak nicchyba slepy nie wzialby mnie za faceta.poza tym mam 170 cm wzrostu i 65 kg. mam długie blond włosy i podobno jestem atrakcyjna
wiec juz nie wiem o co chodzi
jestem po 30 ale to chyba jeszcze nie starosc
burat, możemy to nawet zrobić komisyjnie 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
nie zmienie bo zalozylam watek bez niego i nie wiem jak to teraz zmienicburat pisze:melinda pisze: ze jestem mistrzem.ty weź zmień tego avatara bo się kiedyś zdziwiszmelinda pisze: ,pytaj kochana-podpowiem i pomoge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()