Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
dramat, właśnie się zastanawiałem nad heblami... rozpędzić się ostro tym to pewne samobójstwo... Nie wiem nawet, czy udałoby się w tych stalówkach upchać jakiś hebel, który by sobie poradził z tematem... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi, Wiadomo....
... ale np. przy takim albo podobnym setupie kółkowym, już jest trochę możliwości:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=FIMOB2Wc ... re=related
Jak wkleić bezpośrednio filmik, zamiast linka?

... ale np. przy takim albo podobnym setupie kółkowym, już jest trochę możliwości:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=FIMOB2Wc ... re=related
Jak wkleić bezpośrednio filmik, zamiast linka?
Ostatnio zmieniony 2 lut 2012, o 16:14 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 1 raz.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Tak, tak, już wiem - Burat zawsze na posterunku, przez PW - dyskrecja gwarantowana 

Oj tam oj tam...burat pisze:i jeszcze japan style
Tu jest do kupienia niezły europa stajl. -> http://otomoto.pl/bmw-m3-2800-cs-C22264492.html
czarne jest piękne...
vibowit, świetna ale za kierownicę właściciel powinien być wykastrowany obcinaczką do paznokci

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, jako posiadacz subaru imprezy powinieneś mieć bardziej liberalne podejście do kwestii urody kierownicy. 

czarne jest piękne...
vibowit, si ale nie w takim wozie ,choć mentalnie pasuje ona do powszechnej opinii krążącej na temat BMW i ich użytkowników

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

A mi się nawet ta kierownica podoba. Taka fajna stylowo-odpustowa trochę 

Czarownica prawdę Ci powie :D
zofija, ale to jest classic a nie jakieś e36
choś reszta przeróbki jest oki to ta kiera jest już gwałtem na tej E9-ce

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Zgadzam się 200% z buratem, a identyczna Beemka była do sprzedania w Extreme Car Audio we Wrocku

no dokładnie mi się podobają te Skyline`y w stylu Germańskiego najeźdźcy ,ale się nie przyznam otwarcie bo mnie Jarmaj Wiśnią przy najbliższej okazji rozjedziezofija pisze: O gustach ...... itd.![]()

przy takim pod warunkiem, że będzie inne odsadzenie i wtedy ten spory rancik mamy od wewnątrz i sporo się tam zmieści, a teraz to jak bęben od pralkipawlaswrc pisze: przy takim albo podobnym setupie kółkowym, już jest trochę możliwości:

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Przeglądałem aparat i natknąłem się na takie fotki:

Autorem tej jakże profesjonalnej sesji jest mój 5,5 letni synek
Nadają się do tego działu????

Autorem tej jakże profesjonalnej sesji jest mój 5,5 letni synek

Nadają się do tego działu????

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Sobie jakiś lepsiejszy kupię, a ten mu chyba zostawię....
.... a potem "tata kup laptoka"... za jakiś czas "tata, chociaż Seicento" ... i w końcu "Subarynę .... do zdjęć"
.... a potem "tata kup laptoka"... za jakiś czas "tata, chociaż Seicento" ... i w końcu "Subarynę .... do zdjęć"

pawlaswrc, niech rozwija zainteresowania przez zabawę

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Herink Stempkowska 

nasi na Monte

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No, i to jest zima, a nie ta popierducha we Wrocku, piździawa jak nie wiem co i ani grama śniegu.
I tak BTW, nie kumam czemu oni nie mogą założyć choćby klasycznych ATSów, tylko na tej obrzydliwej wywłoce ciągle jeżdżą
A w ogóle, to w tym roku był przejazd przez Wrocław? Bo jakoś mi umknął ten temat?
I tak BTW, nie kumam czemu oni nie mogą założyć choćby klasycznych ATSów, tylko na tej obrzydliwej wywłoce ciągle jeżdżą

A w ogóle, to w tym roku był przejazd przez Wrocław? Bo jakoś mi umknął ten temat?

pawlaswrc, był przejazd w Sobotę jechali ,a co do felg to już o tym w "Turpistach" rozmawialiśmy ,też tego nie kumam ale mam nadzieje ,że przez jednego forumowicza uda się tą zagadkę rozwiązać , bo powiem szczerze one na oryginalnych staluchach o wiele ładniej wyglądają