A gdzie dane

Salatka po żydowsku na dworcu w Kielcach o 20.30.Olleo pisze: a propos - gdzie w tych okolicach Polski (poludniowy-wschod) jest jakies fajne wczasowe miejsce (wiecie - cos jak Miedzyzdroje nad morzem, Szklarska Poreba w Karkonoszach, czy Mikolajki na Mazurach)?
Olleo pisze: Witek piszesz sie?
Nie ma. I całe szczęścieOlleo pisze: gdzie w tych okolicach Polski (poludniowy-wschod) jest jakies fajne wczasowe miejsce (wiecie - cos jak Miedzyzdroje nad morzem, Szklarska Poreba w Karkonoszach, czy Mikolajki na Mazurach)?
Taka sama, tylko że innaWiS pisze: Sałatka po żydowsku na dworcu jest. Wciąż ta sama. Tyle, że teraz już na tyle zzieleniała, że oferują jako bigos.
Pierwsze i drugie (bierzemy pewnie rowery). Nie musza byc stricte okolice Kielc - Kielce wszak od mojej strony sa po drodze np. na Podlasie, Bieszczady, czy inny jakis Beskid =) Tylko jeszcze nie mamy sprecyzowanych zamiarow i chetnie bysmy skorzystali z jakichs wskazowek.WiS pisze:Ale na Szkieletczyźnie jest parę ciekawych rzeczy, jakby co, służę konsultacjami. Pytanie, czy chcecie zwiedzać, zażywać ruchu czy raczej leżeć odłogiem i się relaksować?
esilon pisze: 1. damaz ............(1)-..........................................................pokój 1osobowy
2. esilon............(1+ 1) się zobaczy..........
3. So What!.........(1+ Niuniek) ..............................................pokój 2 osobowy
4. Devlin............(2 + 1 szkodnik )............................................pokój 2 osobowy
5. vibowit..........(1 + 1 szkodnik, no i pies)......... .......................pokój 2 osobowy
6. inquiz............(1 + ?)....................................... ................pokój 1osobowy
7. WiS ............ nie śpi, bo może (pomimo wieku!) - i właśnie dlatego też chce jakieś łóżko.
8. Konto usunięte ..........(1+ 1 jednadruga )..... ................................. pokój 2 osobowy z dostawka
9. Zofija............(1 + Michal - pokój dwójeczka) -:) ......................pokój 2 osobowy
10. rrosiak ............(1)........................................................pokój 1 osobowy
11. Chlor z Zagatką. W końcu do Kielc to chwila moment...................?
12. Konto usunięte (1 - jak będzie dzielił z kimś pokój, to uwaga - chrapie)
12.1 Olleo (2 osoby?)
Ja teżbarbie pisze: Mam wolny weekend 28-29.06
2 osoby.esilon pisze:12.1 Olleo (2 osoby?)