to idź do klubu go-gomelinda pisze: tylko widowni mi brakuje![]()
migrena choroba tylko kobieca?
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: migrena choroba tylko kobieca?
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

No to ja myślę, że na coś więcej szansę tam też byś znalazła

Czarownica prawdę Ci powie :D
czyli co/,szanse??,tylko na cozofija pisze:No to ja myślę, że na coś więcej szansę tam też byś znalazła![]()
Pozdrófffffka :P
at się kobietki zgadały i knują

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Sa tu jeszcze jakies oprocz mnie?burat pisze:at się kobietki zgadały i knują![]()
![]()
no na tej stronce w tym wątku to do tej pory tylko ja facet jestem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat pisze: no na tej stronce w tym wątku to do tej pory tylko ja facet jestem![]()
![]()
He he he Ty i melinda
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- KonSTi
- 3 gwiazdki
Kruszyn!

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Kruszyn, miałem napisać ,że "ponoć tylko ja jestem facetem" ale się w porę zreflektowałem

na sukces?zofija pisze:No to ja myślę, że na coś więcej szansę tam też byś znalazła![]()
- KonSTi
- 3 gwiazdki
ty lepiej poszukaj co masz w głowiemelinda pisze: pokaze to co mam w staniku,a Wy co mi pokazecie?
a jak się okaże,że jest pustka leć na odloty.

KonSTi, nie płosz fido ,tak dobrze mu idzie 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
A tak fajnie sie bawiłemKonSTi pisze:ty lepiej poszukaj co masz w głowiemelinda pisze: pokaze to co mam w staniku,a Wy co mi pokazecie?![]()
nie szukaj w mojej glowie,masz swoja od tegoKonSTi pisze:ty lepiej poszukaj co masz w głowiemelinda pisze: pokaze to co mam w staniku,a Wy co mi pokazecie?![]()
ja cały czas dobrze sie bawieKubik pisze:A tak fajnie sie bawiłemKonSTi pisze:ty lepiej poszukaj co masz w głowiemelinda pisze: pokaze to co mam w staniku,a Wy co mi pokazecie?![]()
a jak się okaże,że jest pustka leć na odloty.![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
WłaśnieKruszyn pisze:KonSTi, nie płosz fido ,tak dobrze mu idzie
Ostatnio zmieniony 3 lut 2012, o 21:55 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
melinda, a nie mogłabyś cytować w jednym poście więcej niż jednego użytkownika 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Popieram, nam starym się ciężko czytamały 5150 pisze:melinda, a nie mogłabyś cytować w jednym poście więcej niż jednego użytkownika
moze binokl sie przydaKonto usunięte pisze:Popieram, nam starym się ciężko czytamały 5150 pisze:melinda, a nie mogłabyś cytować w jednym poście więcej niż jednego użytkownika
jak patrze w Twoje oczy to boje sie odezwacmały 5150 pisze:melinda, a nie mogłabyś cytować w jednym poście więcej niż jednego użytkownika
Fido zeby nie poczuł ich na sobieKonto usunięte pisze:WłaśnieKruszyn pisze:KonSTi, nie płosz fido ,tak dobrze mu idzieAle patrz jak te samice lubią się drapać pazurkami
Szkoda mi opuszka palca wskazującego nakur....cego po touchpadzieKonto usunięte pisze: Popieram, nam starym się ciężko czyta![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru