transport Leszno-Warszawa
transport Leszno-Warszawa
Kochani..
Pytanie z serii dziwnych. Czy ktoś z Was ma w planach podróż z Leszna (lub okolic) do Warszawy lub zna kogoś kto przemierza tą trasę?
Pytanie z serii dziwnych. Czy ktoś z Was ma w planach podróż z Leszna (lub okolic) do Warszawy lub zna kogoś kto przemierza tą trasę?
Re: transport Leszno-Warszawa
fuck fuck... A tam czeka na mnie takie małe, merdające ogonem "cuś"..może w najbliższych dniach?
Moniqa, co kupiłaś, co kupiłaś? Mów prędko 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Ojtam... jeszcze lepiej
Monia, fotki plizzz

Monia, fotki plizzz

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Jeszcze ani przygarneła ani kupiła..ale coraz bardziej się skłania..
Miał być psiaczek z bidula ale na dwa dni przed końcem kwarantanny znalazł się właściciel..oczywiście cieszę się ale..
i trochę dookoła trafiłam na Fifi czyli Grzywacza chińskiego PP

Miał być psiaczek z bidula ale na dwa dni przed końcem kwarantanny znalazł się właściciel..oczywiście cieszę się ale..
i trochę dookoła trafiłam na Fifi czyli Grzywacza chińskiego PP
Moniqa, to jest Grzywacz Chiński
a nie bardzo on zarośnięty

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
burat, to jest sportowa wersja kreta po trwałej ondulacji

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Są dwa typy grzywków..łysole i kudłacze :) te się tylko troszkę podgala np na pyszczku choć mi się podobają bardziej zarośnięte :)
Moniqa, no śliczności
Ale wiesz,że to jest mix grzywki z czymśtam
? No chyba, że zdjęcie przekłamuje i ktoś go obciął "na cockera" :))
Co nie zmienia faktu, że jest cudny, a domieszka innej rasy mogłaby tylko wpłynąć pozytywnie na to lekko histeryczne usposobienie grzywek

Ale wiesz,że to jest mix grzywki z czymśtam

Co nie zmienia faktu, że jest cudny, a domieszka innej rasy mogłaby tylko wpłynąć pozytywnie na to lekko histeryczne usposobienie grzywek

dzięki Doxa w imieniu Fifi :D
Jest czysta z tego co wiem,z metryczką, po przeglądzie PZK i z tatoo hodowlanym no ale przekonam się jutro..w zasadzie dla mnie bez znaczenia bo i tak jestem w niej zakochana a ambicji hodowlano-wystawowych nie mam
Jest czysta z tego co wiem,z metryczką, po przeglądzie PZK i z tatoo hodowlanym no ale przekonam się jutro..w zasadzie dla mnie bez znaczenia bo i tak jestem w niej zakochana a ambicji hodowlano-wystawowych nie mam

Moniqa pisze: Jest czysta z tego co wiem,z metryczką, po przeglądzie PZK i z tatoo hodowlanym

A to ja przepraszam Fifi i w ogóle za takie niecne podejrzenia

Ach.., jak mi brakuje psa

no kundel jak się patrzy , brzydkie to strasznie
Przywieź do mnie zaoszczędzę na saszetkach dla kota 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
eee tam niecne..przecież wygląda jak fifirifi..znaczy Fifi a nie jak grzywaczDoxa pisze:Moniqa pisze: Jest czysta z tego co wiem,z metryczką, po przeglądzie PZK i z tatoo hodowlanym![]()
A to ja przepraszam Fifi i w ogóle za takie niecne podejrzenia![]()
.

ja tez..i spać też nie mogę...jeszcze kilka godzin...Doxa pisze: I nie dziwię się, że się zakochałaś, bo ja też napatrzeć się nie mogę, śliczna jest :))
Ach.., jak mi brakuje psa, czas pomyśleć nad czymś.

tez bardzo tęskniłam za psem..zawsze w moim domu były jakieś cztery łapy a często i osiem i dwanaście

i tak wiem że już się w niej zakochałeśKruszyn pisze:no kundel jak się patrzy , brzydkie to straszniePrzywieź do mnie zaoszczędzę na saszetkach dla kota

a koty lubi więc Twojego nie zje..nie lubi jak jej się sierścią odbija

Ja też tak przebierałam nogami, jak jechałam do Łodzi po moją AurelkęMoniqa pisze: .i spać też nie mogę...jeszcze kilka godzin...![]()

Potem to już tylko ściskanie, całowanie, pieszczenie, mizianie noooo i taaaakiieee tam.... wiadomo

dokładnie...może jestem głupia ale już nie mogę doczekać się jutrzejszej nocy którą na 99% prześpię na podłodzeDoxa pisze:Ja też tak przebierałam nogami, jak jechałam do Łodzi po moją AurelkęMoniqa pisze: .i spać też nie mogę...jeszcze kilka godzin...![]()
.
Potem to już tylko ściskanie, całowanie, pieszczenie, mizianie noooo i taaaakiieee tam.... wiadomo

Nie jesteś, gwarantujęMoniqa pisze: może jestem głupia

To o której mam się jutro logować?

Monia, a Ty to to, to już widziałaś?

Chyba się nie pomyliłam z marką?

będziemy w domu ok.17.00Doxa pisze:Nie jesteś, gwarantujęMoniqa pisze: może jestem głupia![]()
![]()
To o której mam się jutro logować?![]()

nie pomyliłaś się..wygląda czadowo!super te gadżety!coś mi się wydaje że ten czajniczek będzie mi gotował wodę na herbatkęDoxa pisze: Monia, a Ty to to, to już widziałaś?http://pl.russellhobbs.com/russell-hobb ... 15-56.html
![]()
Chyba się nie pomyliłam z marką?

p.s. Fifi już ma zamówioną miniakową bandane

edit:no dobra...to kiedy ciocia Doxa nas odwiedzi żeby nas upięknić?

DobraMoniqa pisze: będziemy w domu ok.17.00![]()

Tylko nie chcę słyszeć, że Ci wiszę 190 zł za to, że pokazałam a Ty MUSISZ je teraz wydaćMoniqa pisze: coś mi się wydaje że ten czajniczek będzie mi gotował wodę na herbatkę![]()

edit:
Zawsze do usługkiedy ciocia Doxa nas odwiedzi żeby nas upięknić?

Ładna suka była , co prawda poznałem już pod koniec żywota ale była super.,Doxa pisze: jak jechałam do Łodzi po moją Aurelkę.
Falco tez byl super

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Doxa pisze:Tylko nie chcę słyszeć, że Ci wiszę 190 zł za to, że pokazałam a Ty MUSISZ je teraz wydaćMoniqa pisze: coś mi się wydaje że ten czajniczek będzie mi gotował wodę na herbatkę![]()
![]()

jak wpadniesz na tą herbatkę to zostanie Ci zapomniane

z kategorii MUSZĘ to ostatnio miałam tak z ekspresem w "sraluszki"