A co do przejazdu, to jak zwykle w czas się obudziłem
Esteci i Estetki
- pawlaswrc
 - 6 gwiazdek
 - Auto: "22B" RX Colin
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

Re: Esteci i Estetki
Pewnie, że stalówki lepsze od tego shitu.

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Burat, i inni - podpisujcie fotki, czyjego sa autorstrwa, bo juz sie jakas "placzliwa agentura" na Fejsie zaczyna odzywac, dlaczego nie ma autorow pod zdjeciami wpisanych :) I potem na forum zamkna... :)

Jacek "AMI" Rudowski
AMI,  jak by było do ustalenia to czemu nie ale nieraz to się autorów z dziesięciu znajduje do każdego ,zresztą i tak nas wszystkich ACTA zamknie  

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

foto. Klasyczny.com
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
						- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: WiśniaNieWiśnia
 - Polubił: 130 razy
 - Polubione posty: 365 razy

Na specjalne zamówienie Burata.

więcej tutaj, bo mi się już nie chce klikać

https://picasaweb.google.com/1109158687 ... ialCarShow

więcej tutaj, bo mi się już nie chce klikać
https://picasaweb.google.com/1109158687 ... ialCarShow
O ja pierdole  

giga plac zabaw  

ty a ten silnik to co to jest

ty a ten silnik to co to jest
						- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek

a ja wiem? taki z rurami, może parowyburat pisze: ty a ten silnik to co to jest
- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek

a na pocieszenie Ci powiem, że trochę takich aut tutaj jeździ po ulicach.burat pisze: giga plac zabaw
powiem ci ,że tak się czułem jak dojechałem do Czech na ten wyścig górski z pas_tim nie wiedzieliśmy gdzie iść i co najpierw patrzyć i fotografować 

- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek

a o który silnik pytałeś? ten w poście czy na picassie? bo na picassie to jest chyba z kenwortha. To turbo garetta jest chyba większe jak piłka do kosza.  

Ten w poscie

- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek

tam chyba jakiś kompresor widać... albo mi się wydaje...
Pikne maszyny..

Pikne maszyny..
to się ciesz, że na Ringu nie byłeśburat pisze: powiem ci ,że tak się czułem jak dojechałem do Czech na ten wyścig górski z pas_tim nie wiedzieliśmy gdzie iść i co najpierw patrzyć i fotografować
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jakie ciesz, jakie ciesz właśnie płakać będę bo to dla mnie wycieczka jak do MekkieMTi pisze:
to się ciesz, że na Ringu nie byłeś![]()
						- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 67 razy
 - Polubione posty: 74 razy

śliniliśmy się już wiele razy na tej stronce  

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
						- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 67 razy
 - Polubione posty: 74 razy

ja dopiero wczoraj sie zasliniłemeMTi pisze:śliniliśmy się już wiele razy na tej stronce
http://allegro.pl/fso-polonez-1-5-sle-f ... 01418.html
http://moto.allegro.pl/skoda-120-l-nowa ... 18556.html
Ciekawe ile takich nóweczek jest jeszcze w PL.
Nota bene identycznego Poldona, też białego miał mój dziadek na taryfie. Też miał 400 km...ale tysięcy

http://moto.allegro.pl/skoda-120-l-nowa ... 18556.html
Ciekawe ile takich nóweczek jest jeszcze w PL.
Nota bene identycznego Poldona, też białego miał mój dziadek na taryfie. Też miał 400 km...ale tysięcy
WRC fan,  jakieś dwa lata temu na spot Trabanciarzy w Gdyni przyjechał pan własnie takim Trabantem "nóweczką" z praktycznie zerowym przebiegiem, który kupił za ciężkie pieniądze.
Ale tatusia oszukasz, mamusię oszukasz, ale doświadczonego Trabanciarza nie oszukasz. Chłopaki poszperali, pooglądali, poniuchali i znaleźli corpus delicti - Trabant nie był nowy, tylko "zrobiony na nowy".
Zatem wydaje mi się że z uwagi na wciąż dużą dostępność części z tamtego okresu, rodzi się nam nowa świecka tradycja - picowanie samochodów już trochę, ale nie dużo, przelatanych na "fabrycznie nowe".

Ale tatusia oszukasz, mamusię oszukasz, ale doświadczonego Trabanciarza nie oszukasz. Chłopaki poszperali, pooglądali, poniuchali i znaleźli corpus delicti - Trabant nie był nowy, tylko "zrobiony na nowy".
Zatem wydaje mi się że z uwagi na wciąż dużą dostępność części z tamtego okresu, rodzi się nam nowa świecka tradycja - picowanie samochodów już trochę, ale nie dużo, przelatanych na "fabrycznie nowe".
Bergen pisze: Zatem wydaje mi się że z uwagi na wciąż dużą dostępność części z tamtego okresu, rodzi się nam nowa świecka tradycja - picowanie samochodów już trochę, ale nie dużo, przelatanych na "fabrycznie nowe".
Kilka takich fabryk jest.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.

świetne zdjęcie i fajny fiacior
WRC fan
auto klasyka, tylko jedna rzecz mi nie pasuje w nim... ten tandetny tłumik z tyłu, jak z dużego fiata... choć w sumie takie kiedyś były
kurde może to tak powinno wyglądać

auto klasyka, tylko jedna rzecz mi nie pasuje w nim... ten tandetny tłumik z tyłu, jak z dużego fiata... choć w sumie takie kiedyś były
kurde może to tak powinno wyglądać
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego"  J.Piłsudski