He he ,pewnie nazywa się rum albo drzemka ...Piter 35 pisze: Zdaje się ,że łódka Tomka Fido I zna jakiś tajemniczy skrót![]()

Piter 35 pisze: czy będzie rum oraz cygara![]()
mówisz,że takie będą nam podawać

He he ,pewnie nazywa się rum albo drzemka ...Piter 35 pisze: Zdaje się ,że łódka Tomka Fido I zna jakiś tajemniczy skrót![]()
Piter 35 pisze: czy będzie rum oraz cygara![]()
Piter 35 pisze: Tomasz , Wyspaaaaaa
A sam też przywaliłem choć nie wiem jakim cudem , cos te mapy są troszeczkę nie dokładnePiter 35 pisze: Tomasz , Wyspaaaaaa
A wleczone byłoKruszyn pisze: Pić to trzeba umnić a nie po plażach się włóczyć![]()
A prawda to, drogi Erneście , jutro rano o 7 start , tak więc pobudka !!!!!!!!!!!!esilon pisze: własnie dostałem maila że w niedziele od nowa nocne czuwanie Was czeka
Znowu zapił w tawernie i się tłumaczyKruszyn pisze:Piter 35, nie mam jak żagli wykupić wiec nie płynę. oszukują
danikl, spadaj cfaniakudanikl pisze:
Znowu zapił w tawernie i się tłumaczy![]()
Myślę ,że trzeba to sprawdzić w tym rokudanikl pisze: Wiem ,że czasami cięzko wyjść z tawerny![]()
W poniedziałek zaczynam ogarniać tematdanikl pisze: i to jest słuszna koncepcja![]()
bardzo mocno kibicuję i mam nadzieję na pozytywne rozwiązanieKruszyn pisze:W poniedziałek zaczynam ogarniać tematdanikl pisze: i to jest słuszna koncepcja![]()