Obyś miał rację.Лукашэнка pisze: takie kity
Niestety, poza "interesem dzielenia budżetu" (nie przeczę, taki mechanizm też działa

Obyś miał rację.Лукашэнка pisze: takie kity
skoro tak, to trzeba molocha bardzo dobrze ubezpieczyć...WiS pisze:jest parę racjonalnych i obiektywnych powodów, żeby się nieco obawiać.
o ile już ich tam nie było i niespodzianka nie czeka na mecz otwarciaЛукашэнка pisze: czekać na tych talibów.
żartujesz brzydko ?WiS pisze: Jedną bombkę w filar wmontowano - na szczęście, pod czujnym okiem kogo trzeba.
Лукашэнка pisze: zwykle gdy miejscowa policja ujmie sprawcę takich "antysemickich wybryków", okazuje się, że to nie żaden Arab ani na przykład Polak...
tylko Żyd
Niestety, nie.esilon pisze: żartujesz brzydko ?
na szczęście to była końcówka 2009...WiS pisze:bodaj końcówka 2010 r
A faktycznie - patrz Pan, jak ten czas szybko leci... No to nasi dzielni bojcy_za_Ałłacha, mając do dyspozycji dodatkowy rok, już na pewno zdołali zrobić dyskretną powtórkę.Лукашэнка pisze: końcówka 2009...
No Ty chyba nie podejrzewasz, że taki np. gen. Bondaryk to ma jakiekolwiek związki i sympatie polityczne...?Лукашэнка pisze: służby, jak to podczas demokratycznych wyborów, byłyby głównie zajęte pomaganiem ludziom Tuska w zdobyciu jak największej liczby mandatów.
A jak się nagrzeje,też capi ?Kruszyn pisze:Godlik, wali mi benzyną przy tych mrozach . Jak przejedziesz kawałek na zimnym to czuć strasznie.Ja sprawdzałem przewody i etc ale wszystko ok wiec pewnie ten typ tak ma.
Nie juz nie czuć.leon pisze: A jak się nagrzeje,też capi ?
Czemu w "coś niedobrego"... tanio skóry nie sprzedałem, ale od dzisiaj muszę jeździć Kangoo.FUX pisze:http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia ... es,1755478
citan, domagaj się odszkodowania, albo zmieniaj nick...
No oczywiście, że ja nikogo o nic nie podejrzewam.WiS pisze:No Ty chyba nie podejrzewasz, że taki np. gen. Bondaryk to ma jakiekolwiek związki i sympatie polityczne...?