ok, dobrze wiedziećDoxa pisze:Zawsze do usługkiedy ciocia Doxa nas odwiedzi żeby nas upięknić?, ale jakbym jakimś cudem nie była mogła przybyć na czas
, to Dido ma namiary na godnego następce
transport Leszno-Warszawa
Re: transport Leszno-Warszawa
Stare panny , jak nie pieski to expreski

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
oooo będziesz chciał kiedyś kawy
lepiej podrap kota bo będzie...
http://demotywatory.pl/3445651/Nasralem-Ci-do-kapcia
lepiej podrap kota bo będzie...
http://demotywatory.pl/3445651/Nasralem-Ci-do-kapcia
Z pierwszą częścią posta się zgadzam w 100%Kruszyn pisze: Ładna suka była , co prawda poznałem już pod koniec żywota ale była super.,
Falco tez byl super![]()
Kruszyn pisze: tylko właścicielka niezorganizowana i przydał by się Cezar Milan![]()
Falco biedaczysko, przez całe życie tyle tresury nie miał, co przez kilka godzin z Tobą
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
No i coDoxa pisze: Falco biedaczysko, przez całe życie tyle tresury nie miał, co przez kilka godzin z Tobą![]()
Moniqa, a powiedz mi, kto będzie z nią siedział jak Ty będziesz 10 godzin w pracy?

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Jesteśmy już w domu
Od pierwszej chwili wtuliła się we mnie i nie chciała puścić..
Drogę zniosła dzielnie..niemal całość przespała..robiła sobie tylko przerwę na mizianie ale widać było że jest mocno wystraszona..
Dojechałyśmy do domu...dalej to samo..tylko na rękach..nosek ciepły...z klatki nie bardzochciała wejść do domu..alejak weszła to zadarła ogonek...zamerdała i zaczeła radośnie zwiedzać co chwile podbiegając do swego legowiska żeby usiąść na nim przez trzy sekundy
potem zjadła z takim apetytem że mlaskała
ponieważ dla mnie to tez był dzień pewien wrażeń więcnalałam sobie winka...oczywiście musiała wsadzić do niego jęzora więc widać że jesteśmy dla siebie stworzone
teraz śpi wtulona..chyba jest szczęśliwa
ja jestem BARDZO
liwit ale ja nie pracuję po 10h
ponadto mam taką pracę że w ciągu dnia mogę wpaść do domu między spotkaniami. Dobrze wiesz że to jest kwestia chęci, organizacji i zmiany priorytetów.
Od pierwszej chwili wtuliła się we mnie i nie chciała puścić..
Drogę zniosła dzielnie..niemal całość przespała..robiła sobie tylko przerwę na mizianie ale widać było że jest mocno wystraszona..
Dojechałyśmy do domu...dalej to samo..tylko na rękach..nosek ciepły...z klatki nie bardzochciała wejść do domu..alejak weszła to zadarła ogonek...zamerdała i zaczeła radośnie zwiedzać co chwile podbiegając do swego legowiska żeby usiąść na nim przez trzy sekundy
potem zjadła z takim apetytem że mlaskała
ponieważ dla mnie to tez był dzień pewien wrażeń więcnalałam sobie winka...oczywiście musiała wsadzić do niego jęzora więc widać że jesteśmy dla siebie stworzone
teraz śpi wtulona..chyba jest szczęśliwa
liwit ale ja nie pracuję po 10h
Moniqa, bo dla mnie pies musi być duży, kudłaty i głupi
A to jakieś takie strasznie... wystawowe
więc mi jakoś nie wygląda na psa
Ja jak wiadomo uznaję tylko sznaucery, teriery rosyjskie i ew. w ostateczności owczarki niemieckie, więc grono jest dość wąskie
Ja jak wiadomo uznaję tylko sznaucery, teriery rosyjskie i ew. w ostateczności owczarki niemieckie, więc grono jest dość wąskie
Marta ja tez do tej pory uznawałam tylko duże psy..ale ostatnio wszystko staram się miniaturyzować
a serio to mi bardzo odpowiada charakter grzywków..a jeszcze bardziej serio to to była miłość od pierwszego wejrzenia...
Żeby nie było..Fifi jest od fifirifi bo tak mniej więcej wygląda..a kudłata jest i to bardzo
zdjęcia prześwietlone bo robione tel.
a serio to mi bardzo odpowiada charakter grzywków..a jeszcze bardziej serio to to była miłość od pierwszego wejrzenia...
Żeby nie było..Fifi jest od fifirifi bo tak mniej więcej wygląda..a kudłata jest i to bardzo
zdjęcia prześwietlone bo robione tel.
Ooo własnie, madra dziewczynkabarbie pisze: sznaucery, teriery rosyjskie i
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
o 21:20 wyjdź na balkon i machajKruszyn pisze: Ooo własnie, madra dziewczynka Jestes juz u nas
Ale tak jak zamawiałeśAlan, Alan, Alan! pisze: o 21:20 wyjdź na balkon
Moniqa, no słodka jest!
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
a co jeszczeMoniqa pisze: ale ostatnio wszystko staram się miniaturyzować
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Moniqa pisze: ostatnio wszystko staram się miniaturyzować
inquiz pisze: co jeszcze
Moni, jak się spotkamy, to uprzejmie proszę - ręce przy sobie
WiS, ale to znaczy ,że ty się łapiesz pod tych zminiaturyzowanych
bo ja jak zauważyłem to juz jestem beż najmniejszych szans

bo ja jak zauważyłem to juz jestem beż najmniejszych szans
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- WiS
- 6 gwiazdek
burat, no auta to już mi bardziej nie zminiaturyzuje, ale co bedzie, jak na przykład żonie ręce na piersiach położy? 
Moniqa pisze: Żeby nie było..Fifi jest od fifirifi bo tak mniej więcej wygląda..a kudłata jest i to bardzo
zdjęcia prześwietlone bo robione tel
wygląda troche jak na baterie ale naprawde super
- WiS
- 6 gwiazdek
I do przecierania zaparowanych szyb zimą, jak znalazłesilon pisze: wygląda troche jak na baterie ale naprawde super
Moniqa, czaderska, gratuluję :) Widzę, że gabarytem i sylwetką bardzo podobna do naszej Koli, czyli w sam raz, zawsze można ją pod pachę wziąć 
cykorWiS pisze: Moni, jak się spotkamy, to uprzejmie proszę - ręce przy sobie![]()
nie działa tak..kładę tam gdzie plecy kończą swą szacowna nazwę i nicWiS pisze:burat, no auta to już mi bardziej nie zminiaturyzuje, ale co bedzie, jak na przykład żonie ręce na piersiach położy?
przez ten elektryczny fryz?esilon pisze:
wygląda troche jak na baterie ale naprawde super
booooo dotknęWiS pisze:I do przecierania zaparowanych szyb zimą, jak znalazłesilon pisze: wygląda troche jak na baterie ale naprawde super
dokładnie takWRC fan pisze: w sam raz, zawsze można ją pod pachę wziąć
Dziękuję w imieniu Fifi za wszystkie komplementy