W ramach Września Jeleniogórskiegoesilon pisze: cykliczny ogólnoeuropejski targ staroci z
"Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Re: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Konto usunięte pisze: To ja chcę, żeby popękały wszystkie autostrady i drogi ekspresowe
O!i niech zrobią to porządnie tak jak w australii, a nie idiotyczne wymogi że można latać 900km/h a postawili ograniczenia do 130 czy ile tam planują. I żeby nie było w Stanach pewno to tak samo wygląda jak w AU. Wiedzą co budują po co.
Kurna, jak czasami tak pleciesz to mi się przypomina ta scena z Komando jak wziął Arnie tego kurdupla nad przepaścią i zapytał: pamiętasz jak mówiłem że zabiję Cię na końcu?
Zaczynasz mnie przerażać.Alan, Alan, Alan! pisze:O!i niech zrobią to porządnie tak jak w australii
czarne jest piękne...
Konto usunięte, ja bym przede wszystkim chciał aby władze miasta najpierw oddały ukradzione http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/5 ... runtu.html , nie mam nic przeciw stadionom ale jak to jest taki interes to może jakiś Kulczyk by go za swoje wybudował a państwo, PZPN, samorządy i organizatorzy imprez masowych by go wynajmowali?
A zamiast budować na obrzeżach miasta to w centrum prawie stoi, na cudzym gruncie i za zawyżone koszty. No to mnie krew zalewa po prostu. Wywalenie takiej kasy w mistrzostwa w piłce kopanej, stadiony, "promocję miast", specjalnych pełnomocników i urzędasów na każdym szczeblu od euro to miliardy. I jeszcze ta banda oszustów wmawiała że na euro można doskonale zarobić, będzie to taki kop rozwojowy i same mecyje.
I żeby się nie okazało jak w Portugalii i gdzieś jeszcze że trzeba było burzyć stadiony bo za duże koszty utrzymania.
A zamiast budować na obrzeżach miasta to w centrum prawie stoi, na cudzym gruncie i za zawyżone koszty. No to mnie krew zalewa po prostu. Wywalenie takiej kasy w mistrzostwa w piłce kopanej, stadiony, "promocję miast", specjalnych pełnomocników i urzędasów na każdym szczeblu od euro to miliardy. I jeszcze ta banda oszustów wmawiała że na euro można doskonale zarobić, będzie to taki kop rozwojowy i same mecyje.
I żeby się nie okazało jak w Portugalii i gdzieś jeszcze że trzeba było burzyć stadiony bo za duże koszty utrzymania.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
a że to von-tek sportowy - to taką ciekawą końcówkę meczu koszykarskiego wrzucę
głos komentatora...bezcenny
Link: http://www.videobash.com/video_show/awe ... ding-17437
głos komentatora...bezcenny
Link: http://www.videobash.com/video_show/awe ... ding-17437
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
OBK H6,
Niezłą chłopaki mieli skuteczność w końcówce.
No i Real przegrał. 
Niezłą chłopaki mieli skuteczność w końcówce.
czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
od conajmniej 10 lat mam podobne zdanie, więc chyba nie słuchałeś wcześniejvibowit pisze: Zaczynasz mnie przerażać.![]()
Alan, Alan, Alan!, najwyraźniej jestem wzrokowcem.

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
To ja chyba też nie słuchałem
Władze miasta się zmieniają. I jakoś nie potrafiły uporządkować tej kwestii zarówno rządy Hanki jak i Ś.P. Leszka. Władze lokalne mają skuteczność jaką mają, nic na to nie poradzimy. Tak samo psioczyliśmy na tunel, który zbudował Piskorski. I co? Przydaje się? Upłynnił Wisłostradę? Tego chyba nikt nie podważy, kto gnił na światłach koło dawnego mostu syreny. Potępiam Piskorskiego za lody jakie przy okazji nakręcił, ale tunel jest i służy wszystkim warszawiakom.
Podobnie ze stadionem. Cieszyliśmy się wszyscy z wygrania Euro, bez dwóch zdań dostaliśmy infrastrukturalnego kopa, mimo, że autostrady drogie (sam się na to denerwuję), stadiony drogie itd.
Ale wreszcie będziemy mieć obiekty w pełnym słowa znaczeniu, a nie jakieś prowincjonalne, pokomunistyczne wypierdki, do których nikt nie chciał przyjeżdżać, żeby sobie nóg nie połamać.
inquiz pisze: Konto usunięte, ja bym przede wszystkim chciał aby władze miasta najpierw oddały ukradzione http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/5 ... runtu.html , nie mam nic przeciw stadionom ale jak to jest taki interes to może jakiś Kulczyk by go za swoje wybudował a państwo, PZPN, samorządy i organizatorzy imprez masowych by go wynajmowali?
Władze miasta się zmieniają. I jakoś nie potrafiły uporządkować tej kwestii zarówno rządy Hanki jak i Ś.P. Leszka. Władze lokalne mają skuteczność jaką mają, nic na to nie poradzimy. Tak samo psioczyliśmy na tunel, który zbudował Piskorski. I co? Przydaje się? Upłynnił Wisłostradę? Tego chyba nikt nie podważy, kto gnił na światłach koło dawnego mostu syreny. Potępiam Piskorskiego za lody jakie przy okazji nakręcił, ale tunel jest i służy wszystkim warszawiakom.
Podobnie ze stadionem. Cieszyliśmy się wszyscy z wygrania Euro, bez dwóch zdań dostaliśmy infrastrukturalnego kopa, mimo, że autostrady drogie (sam się na to denerwuję), stadiony drogie itd.
Ale wreszcie będziemy mieć obiekty w pełnym słowa znaczeniu, a nie jakieś prowincjonalne, pokomunistyczne wypierdki, do których nikt nie chciał przyjeżdżać, żeby sobie nóg nie połamać.
inquiz pisze:A ja mam taką nadziejęvibowit pisze: Mam pewne obawy, że po Euro podzieli los Stadionu Dziesięciolecia.
Coś tam chyba jednak knują, żeby nie przerobić stadionu na bazar.Alan, Alan, Alan! pisze:Przecież oni nie mają pomysłu co z tym zrobić. Trzy mecze i do rozbiórki. Samo utrzymanie będzie kosztowało tyle, że nie bardzo mają pomysł jak to napędzić.
1 sierpnia na Stadionie Narodowym ma wystąpić Madonna
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale może nie będzie aż tak źle
Czarownica prawdę Ci powie :D
No skoro jesteśmy w wątku sportowym, to...
Pani minister Mucha, przy okazji zadymy z meczem o superpuchar, zadała rezolutnie pytanie: "A kto wybrał drużyny do tego meczu?"
Pani minister Mucha, przy okazji zadymy z meczem o superpuchar, zadała rezolutnie pytanie: "A kto wybrał drużyny do tego meczu?"
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ma moc

ps:
debile u steru
w temacie:
- Powiedz mi: po co jest ten stadion?
- Właśnie: po co?
- Otóż to. Nikt nie wie po co; więc nie musisz się obawiać, że ktoś zapyta. Wiesz, co robi ten stadion? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa! To jest stadion na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym stadionem?! My otwieramy oczy niedowiarkom: patrzcie, mówimy, to nasze, przez nas wykonane - i to nie jest nasze ostatnie słowo! I nikt nie ma prawa się przyczepić. Bo to jest stadion społeczny, w oparciu o sześć instytucji... który sobie zgnije. Do jesieni, na świeżym powietrzu. I co się wtedy zrobi?
- Protokół zniszczenia...
ps:
debile u steru
w temacie:
- Powiedz mi: po co jest ten stadion?
- Otóż to. Nikt nie wie po co; więc nie musisz się obawiać, że ktoś zapyta. Wiesz, co robi ten stadion? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa! To jest stadion na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym stadionem?! My otwieramy oczy niedowiarkom: patrzcie, mówimy, to nasze, przez nas wykonane - i to nie jest nasze ostatnie słowo! I nikt nie ma prawa się przyczepić. Bo to jest stadion społeczny, w oparciu o sześć instytucji... który sobie zgnije. Do jesieni, na świeżym powietrzu. I co się wtedy zrobi?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
jakiś linczur mozna ?vibowit pisze:No skoro jesteśmy w wątku sportowym, to...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wygląda na to, że główną zaletą Pani Minister jest to, że ładnie wyglądavibowit pisze:
Pani minister Mucha, przy okazji zadymy z meczem o superpuchar, zadała rezolutnie pytanie: "A kto wybrał drużyny do tego meczu?"![]()
Najwyraźniej ja też, więc narzekał nie będęvibowit pisze:
Alan, Alan, Alan!, najwyraźniej jestem wzrokowcem.![]()
![]()
Roman Kołtoń twittnął to dzisiaj.Konto usunięte pisze:jakiś linczur mozna ?
czarne jest piękne...
Konto usunięte pisze: - Powiedz mi: po co jest ten stadion?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dzisiaj w nocy, w wieku 54 lat, zmarł były reprezentant Polski - Włodzimierz Smolarek.
W swojej karierze piłkarskiej występował m.in. w Widzewie Łódź i Legii Warszawa. Przez wiele lat grał w zagranicznych zespołach: niemieckim Eintrachcie Frankfurt, holenderskich SC Feyenoord i FC Utrecht.
W swojej karierze piłkarskiej występował m.in. w Widzewie Łódź i Legii Warszawa. Przez wiele lat grał w zagranicznych zespołach: niemieckim Eintrachcie Frankfurt, holenderskich SC Feyenoord i FC Utrecht.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Od razu stoi mi przed oczami mundial w Hiszpanii .
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
Odp: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
No i Messi pozamiatał ;)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bilexowi gratulujemy Realu
Byli lepsi a co ważniejsze, pierwszy mecz od dawien dawna między Realem a Barca bez chamstwa, przepychanek, złośliwości...fajnie się oglądało, fajnie kibicowało. Smutek, bo przegrali Ci, którym się kibicowało ale... Real był po prostu lepszy.
Gratki
Pozdrawiam
Grzegorz
Byli lepsi a co ważniejsze, pierwszy mecz od dawien dawna między Realem a Barca bez chamstwa, przepychanek, złośliwości...fajnie się oglądało, fajnie kibicowało. Smutek, bo przegrali Ci, którym się kibicowało ale... Real był po prostu lepszy.
Gratki
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Ależ dziękuję
Rozpiera mnie radość i duma!
I fakt, że było całkiem miło... (choć Thiago i Alves mogli nie dograć meczu do końca jakby sędzia był bardziej uważny...
)
Teraz trudne mecze z Sevillą i Bilbao - mam nadzieję, że nie roztrwonią przewagi.
I fakt, że było całkiem miło... (choć Thiago i Alves mogli nie dograć meczu do końca jakby sędzia był bardziej uważny...
Teraz trudne mecze z Sevillą i Bilbao - mam nadzieję, że nie roztrwonią przewagi.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Nie widziałem ale jak Kaznodzieja tak mówi ,to cóż...nie pozostaje nic innego tylko pogratulować ultrasowi z ŁomianekGrzesiek_67 pisze: Bilexowi gratulujemy Realu
Gratki![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...