Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
Re: Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
Esencja, i do tego idzie srać tym psem na trawniki.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=WLXqQ5mgHo8
Link: http://www.youtube.com/watch?v=WLXqQ5mgHo8
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Dziękuję za założenie "specjalnie dla mnie" tego tematu.Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
Napisałeś gdzieś, że "cię nie lubię", bo zwróciłem uwagę na pisanie z błędami i masowe zakładanie tematów o przysłowiowej "Dupie Maryny".
Nikt nie jest na tyle głupi, żeby popełniać błędy w słowach: "subaru-subara, że-rze, teraz-tetas itd....".
Może kolego z USA faktycznie jesteś bardzo chory lub masz poważne braki w związku z emigracją, ale uszanuj choć odrobinę wkład społeczności w to forum - społeczności, która przyjęła Cię z otwartymi rękoma - niekoniecznie zdającą sobie sprawę ze skutkami jakie niesie za sobą wspieranie analfabetyzmu.
Oto odpowiedź na pytanie "dlaczego bezpośrednio działasz na szkodę forum i pośrednio na szkodę Twoich Kolegów forumowiczów..."
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... oFf6Kn4K98
"Wy" w USA doskonale powinniście zdawać sobie z tego sprawę, ponieważ u Was ten sektor jest najbardziej rozwinięty - dlatego tępi się tego typu wpisy niezależnie od intencji (doświadczyłeś zresztą tego na drugim forum).
Nikt Cię nie wymagania, ale wykaż się odrobiną dobrej woli i zacznij używać translatora lub poprawiaj błędy, które formularz przeglądarki Ci podkreśla i nie rób z forumowiczów ciemniaków, których wziąłeś na litość i dymasz teraz w swoich tematach...
TO BY BYŁO NA TYLE
Alana cyrk, Alana Małpa...
źdźbło i belka, gramatyczny purystocyqan pisze: niekoniecznie zdającą sobie sprawę ze skutkami jakie niesie

fitter happier more productive
Hahahaha...cyqan pisze:Dziękuję za założenie "specjalnie dla mnie" tego tematu.Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
Napisałeś gdzieś, że "cię nie lubię", bo zwróciłem uwagę na pisanie z błędami i masowe zakładanie tematów o przysłowiowej "Dupie Maryny".
Nikt nie jest na tyle głupi, żeby popełniać błędy w słowach: "subaru-subara, że-rze, teraz-tetas itd....".
Może kolego z USA faktycznie jesteś bardzo chory lub masz poważne braki w związku z emigracją, ale uszanuj choć odrobinę wkład społeczności w to forum - społeczności, która przyjęła Cię z otwartymi rękoma - niekoniecznie zdającą sobie sprawę ze skutkami jakie niesie za sobą wspieranie analfabetyzmu.
Oto odpowiedź na pytanie "dlaczego bezpośrednio działasz na szkodę forum i pośrednio na szkodę Twoich Kolegów forumowiczów..."
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... oFf6Kn4K98
"Wy" w USA doskonale powinniście zdawać sobie z tego sprawę, ponieważ u Was ten sektor jest najbardziej rozwinięty - dlatego tępi się tego typu wpisy niezależnie od intencji (doświadczyłeś zresztą tego na drugim forum).
Nikt Cię nie wymagania, ale wykaż się odrobiną dobrej woli i zacznij używać translatora lub poprawiaj błędy, które formularz przeglądarki Ci podkreśla i nie rób z forumowiczów ciemniaków, których wziąłeś na litość i dymasz teraz w swoich tematach...
TO BY BYŁO NA TYLE
Alana cyrk, Alana Małpa...
Po pierwsze, morzna powiedziec ze Polski jenzyk to nie jest muj 'pierwszy' jenzyk, tak jak Angielski jest dla ciebie. Morze zaczniemy urzywac Angielski tutaj. Jak dobrze znasz Angielski? Bo ja tobie cos powie: pisalem z panem z Wroclawia, on myslal ze bedzie mi lepiej go z rozumiec po Angielsku... I wiesz co?... nic go nie z rozumialem bo tak pisal zle!

Tylko odpowiedz sobie te pytanie dla siebie, ja tych szczeguluw nie chcem znac:
-ile masz lat?
-jak dlugo mieszkasz w Polsce?
-czy byles po za krajem Polski?
-czy odrazy mogles urzywac tego kraju obcego w kturym byles jenzyka?
Bys sie z dziwil jak ja muwie dobrze po Polsku na telefonie a jak ja pisze. Pisanie to jest cos innego, jeszcze bardziej innego ze ja tylko w Polsce skonczylem pierwszom klasa.
I ja jestem dumny z tego ze ja moge pisac tylo co ja moge po tyle latach pobytu w Stanach, calkiem po za jokim kolwiek dostempnem do innych ludzi (po za rodzicuw) do rozmowy po Poslku. Skladaj zdania, domyslaj sie co ja pisze, albo nie, bo ja nie bede urzywal Google Translator. Albo tesz, prosze daj mnie na "ignore". Ja tobie w tym pomoge. Prosze przecisnij na "user control panel", --> "Friends and Foes" --> "Manage Foes" --> "Add New Foes" --> I tutaj w pisz "scrmnwrx"
Przez bycie na rurznych Polskich stron internetowych, nawet moja narzeczona zauwarzyla ze muj jenzyk sie poleprzyl.

Napisales: Nikt nie jest na tyle głupi, żeby popełniać błędy w słowach: "subaru-subara, że-rze, teraz-tetas itd....". Aha... to jednak jestes TY glupi, tak, wyzywam ciebie glupiego, bo jednak nie rozumiesz ze moja glowa mysli po Angielsku a pisze po Polsku. Jestem dumny z tego ze ktos moje pisanie asz tak bardzo blisko zwraca na to uwage... jednak musisz naprawde nic nie miec lepszego do robienia w domu.

Ja jestem bardzo szczensliwy ze zacolem tutaj pisac, i na innych forum samochodowych. Z durzo ludzmi rozmawialem na temat sprowadzanie auta do Polski na sprzedarz. Dalo mi calkiem inny podglond jakie ludzie w Polsce som... I wiesz co? Wy wszyscy jestescie kurde mili! Zeby jeden czlowiek chcial asz tak pomuc drugiemy czlowiekowi to tutaj w Stanach to jest nie morzliwe. Zebyscie wy wiedzieli co ludzie dla mnie zrobili, jak mi pomogli, i w czym za oferowali pomuc mnie, to jak ja bym komus w Stanach to powiedzial to by mi nie wierzyli. I z tego jestem dumny byc Polakiem!
Napisalesz: Oto odpowiedź na pytanie "dlaczego bezpośrednio działasz na szkodę forum i pośrednio na szkodę Twoich Kolegów forumowiczów..."
Prosze mi odpowiedziecz, morze wszyscy mi tutaj pomogom, komu ja szkodze? Ja tylko slysze to od ciebie ze ja cos zlego tutaj robie. O borze!!! Popacz co ja sam zrobilem... sam napisalem "ze" zamiast "rze"...

Jusz morze skoncze pisanie i marnowania tyle czasu na te glupoty. Jak nie rozumiesz, to nie rozumiesz.
Miejcie wszyscy dobry dzien i rzycze (czy to ma byc "zycze"?) wam wszystkiego najlepszego.
Dowidzenia.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jeżeli język angielski jest Twoim językiem ojczystym i oprócz angielskiego nie znasz dobrze żadnego innego języka, to nie masz się czym chwalić - jesteś analfabetą językowymscrmnwrx pisze: Jak dobrze znasz Angielski? Bo ja tobie cos powie: pisalem z panem z Wroclawia, on myslal ze bedzie mi lepiej go z rozumiec po Angielsku... I wiesz co?... nic go nie z rozumialem bo tak pisal zle!

Znam czy jenzyki... Angielski, Hiszpanski, i Polski. W umovie to sie dogadam ze wszystkimi, tylko w pisaniu nie zabardzo. Ale jednak w tym morzie co macie w Polsce to jednak cos nie kapujesz. Przypomnialo sie co mi kuzyn muwil... masz CKM... cienszko kapuwnajonca muzgownica.So What! pisze:Jeżeli język angielski jest Twoim językiem ojczystym i oprócz angielskiego nie znasz dobrze żadnego innego języka, to nie masz się czym chwalić - jesteś analfabetą językowymscrmnwrx pisze: Jak dobrze znasz Angielski? Bo ja tobie cos powie: pisalem z panem z Wroclawia, on myslal ze bedzie mi lepiej go z rozumiec po Angielsku... I wiesz co?... nic go nie z rozumialem bo tak pisal zle!![]()

Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
So What! pisze: Jeżeli język angielski jest Twoim językiem ojczystym i oprócz angielskiego nie znasz dobrze żadnego innego języka
BASIC się liczy.....?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
scrmnwrx, jest ok, nie przejmuj się. Jesteś trochę zjawiskiem, więc niektórzy nabierają podejrzeń. Myślę, że mniejszość.
A co do Twojego polskiego, to przedtem pisałem, że Cię podziwiam. Jest beznadziejny bardziej niż mój, ale podziwiam, że Ci się chce :)
Mnie to naszła taka refleksja, że jakby tak nas, na tych forach anglojęzycznych od razu brali za trolli, bo se pleciemy coś po niby angielsku...
A co do Twojego polskiego, to przedtem pisałem, że Cię podziwiam. Jest beznadziejny bardziej niż mój, ale podziwiam, że Ci się chce :)
Mnie to naszła taka refleksja, że jakby tak nas, na tych forach anglojęzycznych od razu brali za trolli, bo se pleciemy coś po niby angielsku...
Bergen, jeśli na poziomie C+ to tak. 

czarne jest piękne...
Alan, Alan, Alan! pisze: Mnie to naszła taka refleksja, że jakby tak nas, na tych forach anglojęzycznych od razu brali za trolli, bo se pleciemy coś po niby angielsku...
Moi Anglicy marudzą ze za dobrze piszę i mają kompleksy. To sugeruje że w Polsce jeszcze jako tako dajemy radę z czytaniemi pisaniem, co jest dość przerażające.
Angielski jest mojim jenzykiem ojczystym w tym sensie ze go znam tak jak by byl ojczystym jenzykiem.
Dziekuje tym co czytajom co ja pisze jak ja pisze i nie przejmujom sie z tym asz tak. Trudno, ale nigdy nie bede pisal tak jak wy.
Dziekuje tym co czytajom co ja pisze jak ja pisze i nie przejmujom sie z tym asz tak. Trudno, ale nigdy nie bede pisal tak jak wy.
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Koniec offtopa Panowie. Uszanujmy wolę autora:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 87#p280487

moją również:Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie rozumiem co Cię przeraża.Azrael pisze: co jest dość przerażające.
OK?cyqan pisze:Koniec offtopa Panowie. Uszanujmy wolę autora:moją również:Wszystko o mnie nie dobrego pisz tylko tutaj...
![]()
![]()
scrmnwrx, jak czytam co piszesz, to brzmi to dla mnie identycznie jak mowa brata Alana, który wyjechał z PL mając rok i Polski zna tylko dlatego, że jego rodzice mówią (czasami) w tym języku. Identyczne błędy i przekręcenia robi. I szczerze mówiąc, jestem pod wielkim wrażeniem tego, że w ogóle to robi.
Nie przejmuj się, mi tam się podoba jak piszesz

scrmnwrx pisze: Albo tesz, prosze daj mnie na "ignore". Ja tobie w tym pomoge. Prosze przecisnij na "user control panel", --> "Friends and Foes" --> "Manage Foes" --> "Add New Foes" --> I tutaj w pisz "scrmnwrx"
He he he piszesz kiepsko ale ładnie się odgryzłeś

So What!, uważaj bo jak się chłopak dobrze nauczy języka to zrobi zamach i nie będziesz Prezesem Rady SzydercówSo What! pisze: Jeżeli język angielski jest Twoim językiem ojczystym i oprócz angielskiego nie znasz dobrze żadnego innego języka, to nie masz się czym chwalić - jesteś analfabetą językowym![]()
![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
Widzę, ze sam jesteś pełen obawKruszyn pisze: So What!, uważaj bo jak się chłopak dobrze nauczy języka to zrobi zamach i nie będziesz Prezesem Rady Szyderców![]()

Dobrze slyszec ze nie tylko ja tak pisze po "Polsku."barbie pisze:scrmnwrx, jak czytam co piszesz, to brzmi to dla mnie identycznie jak mowa brata Alana, który wyjechał z PL mając rok i Polski zna tylko dlatego, że jego rodzice mówią (czasami) w tym języku. Identyczne błędy i przekręcenia robi. I szczerze mówiąc, jestem pod wielkim wrażeniem tego, że w ogóle to robi.
Jak zaczolem pisac przez ostatnie dwa miesionce, to sie nauczylem ze nie ma "n" w slowie "dziekuje"... pisalem przedtem "dzienkuje."

So What!, no nie wiadomo czy v-ce się utrzyma czy też nie poleci za prezesemSo What! pisze: Widzę, ze sam jesteś pełen obaw![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Rozumimem ze slowo to znaczy tak jak zeby cos ugrysc, naprzyklad ugryzlem jablko, ale nie rozumiem w tym kontekscie.Kruszyn pisze:scrmnwrx pisze: Albo tesz, prosze daj mnie na "ignore". Ja tobie w tym pomoge. Prosze przecisnij na "user control panel", --> "Friends and Foes" --> "Manage Foes" --> "Add New Foes" --> I tutaj w pisz "scrmnwrx"
He he he piszesz kiepsko ale ładnie się odgryzłeś
So What!, uważaj bo jak się chłopak dobrze nauczy języka to zrobi zamach i nie będziesz Prezesem Rady SzydercówSo What! pisze: Jeżeli język angielski jest Twoim językiem ojczystym i oprócz angielskiego nie znasz dobrze żadnego innego języka, to nie masz się czym chwalić - jesteś analfabetą językowym![]()
![]()
to bite backscrmnwrx pisze: Rozumimem ze slowo to znaczy tak jak zeby cos ugrysc, naprzyklad ugryzlem jablko, ale nie rozumiem w tym kontekscie.

- So What!
- 6 gwiazdek
Czyli po naszemu gryźć plecyvicu pisze:
to bite back![]()

Moje narzeczona caly czas mi muwi ze ja zadnych "slanguw" nie znam. 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
No to zacznij od tego ;)scrmnwrx pisze:Moje narzeczona caly czas mi muwi ze ja zadnych "slanguw" nie znam.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=y5CqPaxxqMI
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Własna doskonałośćAlan, Alan, Alan! pisze:nie rozumiem co Cię przeraża.Azrael pisze: co jest dość przerażające.