Zima w Górach AD. 2012
Re: Zima w Górach AD. 2012
@lbert, dawaj ta skrzynie zrobimy z nią porządek 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Siemka i Jak tam co o tym białym z nieba można powiedzieć będzie coś z tego?? 

wali wali ,ale ja mam jak zwykle KURWA nockę ,a auto już zrobione

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

inni maja gorzjej - nie maja KURWA skrzyniburat pisze: zwykle KURWA nockę
znaczy sie jest .... zamowiona
Life is a Joke !
@lbert, bo przełożył byś to auto a nie biegów zmieniać nie umiesz i niszczysz te synchronizatory
a tak poza tym to widziałem dziś ,że twoje stare autko śmiga więc tylko siostrze musisz kluczyki świsnąć
a ile ta skrzynka

a tak poza tym to widziałem dziś ,że twoje stare autko śmiga więc tylko siostrze musisz kluczyki świsnąć

a ile ta skrzynka

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Arti od poczatku mowil, ze mu to wyglada na synchronizator...burat pisze: przełożył byś to auto a nie biegów zmieniać nie umiesz i niszczysz te synchronizatory
DŻentelani o kasie nie rozmawiajaburat pisze: ile ta skrzynka

Nawet mam je w kieszeni. Kilka bokow bylo juz zapietychburat pisze: tylko siostrze musisz kluczyki świsnąć

Musze pocwiczyc

Life is a Joke !
o jak nam zhrabiał koleszka@lbert pisze:ale to zuuuupelnie inna bajka jak w STi
Musze pocwiczyc![]()

no o to mi chodziło i jak jechaliśmy wtedy na szwarcwaldzie to tez już ta trójka świrowała@lbert pisze: Cena nie powala na kolana![]()

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Na razie nie ma się czym podniecać Panowie. Góry objechane, świeżego śniegu jest niedużo i jest to puch od razu zdmuchiwany z drogi. Warunków brak.

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
@lbert ładny klops - chłopaki wywęszyli to już na pierwszym spocie. Ale to przecież element eksploatacyjny w subaru, więc trzeba wkładać szybko następną - póki biało :P
Ja dzisiaj na Szwarcwald wyskoczę w późniejszych godzinach. Jakby ktoś się przełamał to telefony mamy.
Ja dzisiaj na Szwarcwald wyskoczę w późniejszych godzinach. Jakby ktoś się przełamał to telefony mamy.
Przyjdzie dopiero za tydzien w srode ...cyqan pisze: szybko następną
Ide sie upic.
Life is a Joke !
Bylem wczoraj troche polatac i slabe wiesci. Zieleniec - czorno, Karłów - mega koleiny i porzucony Golf II (w gazie) mniej wiecej po srodku drogi miedzy Łężycami i Karłowem zasypany powyzej dachu i tylko troche tylu bylo widac
. Ogolnie to tak jak Arti mowi: nie ma sie czym podniecac a mialo byc tak fajnie 

- cyqan
- 5 gwiazdek
My tam swoje zrobiliśmy wczoraj. Dzięki za spota
PS. Tylko te CB-Radia obowiązkowo Panowie! W poprzednim samochodzie miałem najtańszą Cobrę i jak najbardziej działała, więc nie ma tłumaczenia.
Jak będzie nas więcej, to w końcu komuś puszczą nerwy i pożegna delikatnie osoby bez anten.

PS. Tylko te CB-Radia obowiązkowo Panowie! W poprzednim samochodzie miałem najtańszą Cobrę i jak najbardziej działała, więc nie ma tłumaczenia.
Jak będzie nas więcej, to w końcu komuś puszczą nerwy i pożegna delikatnie osoby bez anten.
czasami trzeba mieć też odrobinę zdrowego rozsądku. Jak ekipa była zgrana wcześniej to i ludzie bez radia ogarniali temat ,ale do wszystkiego trzeba "zimnej głowy" na trasie 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
UWAGA!!!! CUD!!!! We Wrocku nieśmiało coś tam leci z nieba

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- cyqan
- 5 gwiazdek
Co taka Cisza w temacie? Wszyscy z buratem pracujecie na nocki?
Sypie od rana siarczyście.

Sypie od rana siarczyście.
Ja zawsze Ready!!! Może ogarniemy dzisiaj te Akcje na tym placu manewrowym o którym rozmawialiśmy Jest Kino!!
A później można Szwarc Tyrol itd

A później można Szwarc Tyrol itd

- cyqan
- 5 gwiazdek
Szwarz okej - ślisko, bandy są, sypie cały czas, pług leciał z podniesionym nosem i nie sypał, więc pewnie oszczędzają 
Wstępna godz. spotu ustalona na 22:00 - przyjezdni mogą się pogrupować nieco wcześniej.

Wstępna godz. spotu ustalona na 22:00 - przyjezdni mogą się pogrupować nieco wcześniej.
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Ostatnio zmieniony 9 lut 2012, o 18:50 przez Żemol, łącznie zmieniany 1 raz.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Żemol
- 4 gwiazdki
Ja na placyk, góry se odpuszczam, w skrócie - nie ma czym.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
TaaaŻemol pisze: Ja na placyk, góry se odpuszczam, w skrócie - nie ma czym.

- Żemol
- 4 gwiazdki
Arti diagnoza kijka, koliberka i wiatraka, powiedzą Ci coś na temat starego wolnossaka, mieli okazje nim napadać jakieś 2 tyg temu.
I jednogłośnie stwierdzili, że nie ma czym, co również potwierdził Marek. W tym silniku max moment obr. jest o 1000 obr wyżej niż w tym 125 konnym.
Musze zapiąć inny silnik.
I jednogłośnie stwierdzili, że nie ma czym, co również potwierdził Marek. W tym silniku max moment obr. jest o 1000 obr wyżej niż w tym 125 konnym.
Musze zapiąć inny silnik.

Taaa Auto Gwizda ale Kierowca
a tak na poważnie to potwierdzam jest Lipa!!

- Żemol
- 4 gwiazdki
Jak to wiatrak napisał na fbJarecki pisze:Taaa Auto Gwizda ale Kierowca![]()
![]()
![]()
"115KM gwarantuje dobra zabawe na spadaniu o nachyleniu 45 stopni :D"