okolice stolicyburat pisze:melinda, na tym zdjęciu małe![]()
![]()
zdjęcie dodane ,a więc przechodzimy dalej ,mogła byś uzupełnić dane ,skąd żeś i wogóle
migrena choroba tylko kobieca?
Re: migrena choroba tylko kobieca?
Pozdrófffffka :P
shit znowu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
a co tak szalejesz?,dostaniesz migrenyburat pisze:shit znowu![]()
![]()
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Burat a co to za temat wcześniej miałeś w stolicy, że piszesz ''znowu'' ?
Ja to chociaż mam jeszcze zniżkę studencką na intercity.
Ja to chociaż mam jeszcze zniżkę studencką na intercity.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Po drodze mu przejdziemelinda pisze:
a co tak szalejesz?,dostaniesz migreny![]()
Arti, no właśnie żaden i co jakiś się pojawi to od razu daleko
melinda, e tam u mnie z tym ciężko
melinda, e tam u mnie z tym ciężko
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No domyślam się. W tym wieku...burat pisze: melinda, e tam u mnie z tym ciężko![]()

z migreną w sensie
o i zgryźliwi tetrycy się uaktywnili widzę

o i zgryźliwi tetrycy się uaktywnili widzę

a jednak padła bramka, tfu tzn kolejny bastion padł - kobieta się ujawniła 
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
no i kobietaOBK H6 pisze:a jednak padła bramka, tfu tzn kolejny bastion padł - kobieta się ujawniła
dobrze że tak, a nie jak Jack Lemon z Tony Curtisem wokół blondi latali...burat pisze: o i zgryźliwi tetrycy się uaktywnili widzę![]()
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
chyba na takie laski to nikt by nie poleciałOBK H6 pisze:dobrze że tak, a nie jak Jack Lemon z Tony Curtisem wokół blondi latali...burat pisze: o i zgryźliwi tetrycy się uaktywnili widzę![]()
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
I meblościankę... a poza tym zdjęcie prześwietlone, więc i cera gładkaArti pisze:
melinda, ładny parkiet masz tam w pokoju. I dywanik.![]()
Arti pisze:melinda, ładny parkiet masz tam w pokoju. I dywanik.
nie zmieniaj tematu, tylko przyj w kierunku tej migreny
ale kobita ma sposób - jak przy 10 stronie zaczął temat umierać, to tak zakręciła, że 3 kolejne strony poszły...
Ostatnio zmieniony 9 lut 2012, o 12:46 przez busik, łącznie zmieniany 1 raz.
się wiemelinda pisze: Super to forum jest![]()
koło takiej jak oni latali tez bym w takich ciuszkach polatał choć nie bardzo u mnie ze zgrabnością nóg , tu Arti mnie pd tym względem przez te bieganieOBK H6 pisze: dobrze że tak, a nie jak Jack Lemon z Tony Curtisem wokół blondi latali...
to dla Ciebie zmontowałem zdjęcie, wyciąłem Twoje nogi skoro się ich wstydziszburat pisze:koło takiej jak oni latali tez bym w takich ciuszkach polatał choć nie bardzo u mnie ze zgrabnością nóg , tu Arti mnie pd tym względem przez te bieganieOBK H6 pisze: dobrze że tak, a nie jak Jack Lemon z Tony Curtisem wokół blondi latali...

OBK H6, ale piersi mam większe

no nie wiem nie wiem - mi to na rodzynki wyglądaburat pisze:OBK H6, ale piersi mam większe![]()
![]()

ale nic to całą ta akcję można tylko podsumować tak

melinda, jeszcze ten link na fejsa i już komplet

melinda, jeszcze ten link na fejsa i już komplet
taki malutki.to taka niby drewniana klepka. Nie znam sie na tym. Jak kupowalam mieszkanie to juz bylaArti pisze:melinda, ładny parkiet masz tam w pokoju. I dywanik.
hehe,pomysle i o tymburat pisze:ale nic to całą ta akcję można tylko podsumować tak
melinda, jeszcze ten link na fejsa i już komplet![]()