Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
Jest i zwycięsca klasy II i 8 w generalce polo GTI,które objechało nie jeden przygotowany do imprezy samochód 4x4 ,oraz mój nowy nabytek,GTI-R pulsar niestety na letnich oponach nie mial szans,ale zabawa była 1 klasa
najsspokojny pisze: jest nowa konfiguracja toru

i tak trzeba latać na czas, więc wyprzedzanie pozostawało jedynie czynnością przynoszącą przyjemnośćspokojny pisze: Jedyny minus to to, że z wyprzedzaniem będzie krucho.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
kraftpol, będziecie na WLTA?
A tak poza tym, kupił ktoś groupna na karty?
A tak poza tym, kupił ktoś groupna na karty?
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
o kurwa
autko oświniaczone ciekawe czy ktoś od nas 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
O kurde
Tam jest lekki lewy łuk jak się jedzie w stronę centrum. Wczoraj wieczorem było ślisko na drodze.

no też bym stawiał na Buga
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

walentynkowy prezent może...
Marcin
-_-
-_-
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubione posty: 0
Ło ja pierdzielę. Ale masakra!!!!
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

często latała koło naszego warsztatu....fajnie syczała.....szkoda,że już nie będzie. 

- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
SOBOTA 18.02.2012r. LOTNISKO NASZE!!! szykować sprzęty na sobotę :twisted: akurat sypie snieżek czyli materiału do szaleństw nie brakuje,a jak ktos sie waha to rzućcie okiem ,co sie działo w zeszłym tygodniu,tzn wyczyny może nie są powalające,ale widać mozliwości jakie daje nasz mały "placyk" :)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
hemi112, a jaka jest temperatura? Bo we wro wszystko płynie w zastraszającym tempie, jest +3st.. I czy tam też pod śniegiem jest szklanka, tak jak było przez ostatnie dni w całym Wro i na 8emce?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
hemi112, termin dobry, kolejny razem z zawodami na Redeco 

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
stwierdzam iż NIE MA PO CO wbijac do nas na lotnisko-kilka autek est chorych: igiemu Forek sie skonczył (skrzynia nie wiedziec czemu padła),ini albo chorzy albo autka dopieszczają,ale i tak najwiekszym problemem jest ...pogoda-wszystko sie topi a prognozy pt.plus 5 stopni i deszcz to nie sa dobre warunki na integracyjne latanie po sniegu(??)
co do dzwona we wrocku-na forum z kropka jeden z forumowiczów pisze ,ze autko nalezało do cięzko rannego pasażera,a sam miał je ok tygodnia..Tak czy inaczej

co do dzwona we wrocku-na forum z kropka jeden z forumowiczów pisze ,ze autko nalezało do cięzko rannego pasażera,a sam miał je ok tygodnia..Tak czy inaczej

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
no czyli dokładnie tak, jak przewidywałem... Niestety, to tragiczny przypadek, czym się może skończyć bezmyślne dzikowanie - fura sama nie jedzie i jak się kupuje coś tak mocnego, to trzeba mieć olbrzymie pokłady pokory i respektu przed osiągami maszyny i brakiem własnych umiejętności... I uczyć się, uczyć, uczyć!hemi112 pisze: autko nalezało do cięzko rannego pasażera,a sam miał je ok tygodnia..
eMTi, zaraz zostaniesz odsądzony od czci i wiary 

gdyż?
burat, Ale eMTi ma rację. Najczęściej zawodzi właśnie wkładka mięsna...
Marcin
-_-
-_-
TERZO, i ja się z tym zgadzam

Przy okazji tematu Wroclawskiego - mam pytanie gdzie podjechac na sprawdzenie zawieszenia (szarpaki) w GT we Wroclawiu?
Pavel, jeśli chodzi o sprawdzenie luzów to myślę, że każdy diagnosta ogarnie subaraka :) Jak sprawdzenie hamulców to na płytach, a takie są podobno na Brucknera (chociaż ja tam jeszcze nigdy nie byłem, a test na płytach np w deszczowy dzień jest bez sensu wg mnie)
Marcin
-_-
-_-