Sprzedane !!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedane !!!
Witam,
jak ktos szuka forestera ( każdego innego samochodu również ) to naczytał się pewnie ogłoszeń typu: stan idealny, igła, brak konieczności wkładu finansowego. Ja szukając samochodu takich niestety się naczytałem. Do czego zmierzam, a do tego, że nie chciałbym żeby to ogłoszenie tak zostało odebrane. Wiem jaki samochód sprzedaje i wiem w jakim jest stanie.
Rodzi się więc pytanie jak taki dobry i po serwisie to dlaczego sprzedaje. Poprostu muszę, muszę i już, a jak bym tylko mógł to jeździłby u mnie jeszcze długie lata.
Do rzeczy: zdjęcia postaram się dołączyć jak najszybciej, ale zapraszam do oglądania, bo po zdjęciach to można sobie wróżyć i wogóle.
Srebrny Szampański, 2.0 turbo 177 KM, ręczna skrzynia, szara alkantara, elektryka szyb pełna, duży szyber jak to w Forku, grzane stołki. UWAGA: Faktyczny, 100 % przebieg a nie sciemniona ksiżka z nieistniejącego wozu; 194 000 u mnie od przebiegu 160 000. sprowadzony ze Szwajcarii z orginalną ksiżką, którą potwierdzałem w dwoch miejscach
u mnie poza małymi przeglądami olej itd co 10 tyś ostatnio przy 190 000 duży przegląd: rozrząd, świece, oleje w skrzyni silniku i dyfrach, przy okazji łożysko z tyłu, manszeta przgubu, uszczelka pokrywy zaworów po stronie wydechowej.
cały ten serwis do potwierdzenia i ksiżką i dokumentami od Jar-Car w Józefowie gdzie były robione.
jak ktoś sie orientuje w cenach orginalnych gratów to wie ile zaoszczędzi pieniędzy mając rozrząd na kolejne 90 000 km
samochód miał lakierowne elementy ale nie ma szpachli, ja tego nie robiłem, ale kupując go przejrzałem przede wszystkim to czy jest prosty i jest i to gwaramntuje a jak ktoś chce może sprawdzić.
Szkoda mi sprzedawać ale może trafii do kogoś kto nadal będzi o niego dbał i cieszył sie tym w jakim jest stanie
Proszę dzwonić i zapraszam do oglądania. Jestem przekonany, że jak ktoś przyjedzie kupić samochód to wyjedzie właśnie nim
Kontakt 503 038 317 samochód w Warszawie
Cena, no wlaśnie, szkoda gadać, każda będzie za niska, ale myślę ze rozsądne( nie z mojej strony, a raczej kupującego) to
20 000 PLN z dwoma kompletami opon, a właśnie o tym nie wspomniałem. zima na 16 calowych stalówkach opony z 2009 rokui lato całe koła orginalne 15 calowe forkowe stalówki z Nowymi Nokianami H na gwarancji ponad 7 mm bieżnika, same opony 1400 PLN
Reasumując jak się to wsystko policzy to samochód jest okazją i tyle
Pozdrawiam i w związku z tym że mam małe dziecko prosze o poważny kontakt jeżeli ktoś chce mieć ten fajny samochód
jak ktos szuka forestera ( każdego innego samochodu również ) to naczytał się pewnie ogłoszeń typu: stan idealny, igła, brak konieczności wkładu finansowego. Ja szukając samochodu takich niestety się naczytałem. Do czego zmierzam, a do tego, że nie chciałbym żeby to ogłoszenie tak zostało odebrane. Wiem jaki samochód sprzedaje i wiem w jakim jest stanie.
Rodzi się więc pytanie jak taki dobry i po serwisie to dlaczego sprzedaje. Poprostu muszę, muszę i już, a jak bym tylko mógł to jeździłby u mnie jeszcze długie lata.
Do rzeczy: zdjęcia postaram się dołączyć jak najszybciej, ale zapraszam do oglądania, bo po zdjęciach to można sobie wróżyć i wogóle.
Srebrny Szampański, 2.0 turbo 177 KM, ręczna skrzynia, szara alkantara, elektryka szyb pełna, duży szyber jak to w Forku, grzane stołki. UWAGA: Faktyczny, 100 % przebieg a nie sciemniona ksiżka z nieistniejącego wozu; 194 000 u mnie od przebiegu 160 000. sprowadzony ze Szwajcarii z orginalną ksiżką, którą potwierdzałem w dwoch miejscach
u mnie poza małymi przeglądami olej itd co 10 tyś ostatnio przy 190 000 duży przegląd: rozrząd, świece, oleje w skrzyni silniku i dyfrach, przy okazji łożysko z tyłu, manszeta przgubu, uszczelka pokrywy zaworów po stronie wydechowej.
cały ten serwis do potwierdzenia i ksiżką i dokumentami od Jar-Car w Józefowie gdzie były robione.
jak ktoś sie orientuje w cenach orginalnych gratów to wie ile zaoszczędzi pieniędzy mając rozrząd na kolejne 90 000 km
samochód miał lakierowne elementy ale nie ma szpachli, ja tego nie robiłem, ale kupując go przejrzałem przede wszystkim to czy jest prosty i jest i to gwaramntuje a jak ktoś chce może sprawdzić.
Szkoda mi sprzedawać ale może trafii do kogoś kto nadal będzi o niego dbał i cieszył sie tym w jakim jest stanie
Proszę dzwonić i zapraszam do oglądania. Jestem przekonany, że jak ktoś przyjedzie kupić samochód to wyjedzie właśnie nim
Kontakt 503 038 317 samochód w Warszawie
Cena, no wlaśnie, szkoda gadać, każda będzie za niska, ale myślę ze rozsądne( nie z mojej strony, a raczej kupującego) to
20 000 PLN z dwoma kompletami opon, a właśnie o tym nie wspomniałem. zima na 16 calowych stalówkach opony z 2009 rokui lato całe koła orginalne 15 calowe forkowe stalówki z Nowymi Nokianami H na gwarancji ponad 7 mm bieżnika, same opony 1400 PLN
Reasumując jak się to wsystko policzy to samochód jest okazją i tyle
Pozdrawiam i w związku z tym że mam małe dziecko prosze o poważny kontakt jeżeli ktoś chce mieć ten fajny samochód
Ostatnio zmieniony 11 lut 2012, o 18:47 przez tbarth, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Sprzedam Forester S-turbo 2000 rok polift
tbarth, czekamy na fotki 
Mam w rodzinie prawie identyczne auto, tyle że AT, cena też podobna i się sprzedać od pół roku nie chce...ludzie niestety patrzą na "igiełki" z allegro za 13 tys

Mam w rodzinie prawie identyczne auto, tyle że AT, cena też podobna i się sprzedać od pół roku nie chce...ludzie niestety patrzą na "igiełki" z allegro za 13 tys

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
WRC fan, no niestety prawa rynku są nieubłagane
. Sam kiedys to przerobiłem 

No niestety taki mamy rynek, fotki zaraz muszę zrobić i wrzucę. tyle że n tych zimowych stalowych felgach z Legacy to już wogóle entuzjaści Igiełek będą zawiedzeni
No tak czy inaczej zbiorę się i zrobię
No tak czy inaczej zbiorę się i zrobię
AAAA,
dodam chociaż to pewnie nic nie zmieni pod kontem "igiełek",
zrobione hamulce, nowe tarcze przód i oczywiście klocki. płyn hamulcowy, sprzęgła, wspomagania, kilka elementów zawieszenia, w tym "najdroższe" elementy plastikowo gumowe czyli łączniki stabilizatora tył
Szkoda, że w naszym kraju kupuje się gruchoty, a jeszcze gorsze, że sie potem nimi jeździ bo jakby trzeba było je naprawić to już nie byłby taką okazją
dodam chociaż to pewnie nic nie zmieni pod kontem "igiełek",
zrobione hamulce, nowe tarcze przód i oczywiście klocki. płyn hamulcowy, sprzęgła, wspomagania, kilka elementów zawieszenia, w tym "najdroższe" elementy plastikowo gumowe czyli łączniki stabilizatora tył
Szkoda, że w naszym kraju kupuje się gruchoty, a jeszcze gorsze, że sie potem nimi jeździ bo jakby trzeba było je naprawić to już nie byłby taką okazją

danikl, to nie są prawa rynku to jest głupota ludzka , ludzie wierzą ,że można kupić fajna furę na zachodzie za psie pieniądze . A i oczywiście przebieg symboliczny 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: to nie są prawa rynku to jest głupota ludzka , ludzie wierzą
nie Piter, ludzie własnie nie wierza że wszystko jest super hiper i warto zapłacic więcej
bo w jakiekolwiek auto uzywane się nie zagłębisz i tak trzeba cos dorzucic w pierwszym okresie użytkowania
no tak tylko niech to bedzie coś a nie "brak konieczności wkładu finansowego", który kończy się koniecznością robienia chłodnicy, rozrządu, hamulców, 10 elementów zawieszenia w tym 4 amortyzatorów itd
Re: Sprzedane !!!
sprzedane i smutek i juz
ale nowy pilot spoko wiec bedzie zył
PS Mowiłem ze ładny :)
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
tbarth pisze:sprzedane i smutek i juz
Tylko teraz już sama nie wiem czy Ci gratulować ze sprzedaży forysia , czy mam się z Tobą smucić

W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
tyle dobrze ze w dobre łapy poszedł( tak sadzę )
gratulowac to nie ma czego, a smutek jakos powoli przejdzie
gratulowac to nie ma czego, a smutek jakos powoli przejdzie
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
-
am78
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2010 2.5 - do sprzedania; Forester 2016 XT
Re:
Obiecuję!subarka665 pisze:Miejmy nadzieje, że będzie zawsze zadbany i że poszedł w dobre ręce

Ze względu na "urodę" felg wstrzymam się na razie ze zdjęciami...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
am78
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2010 2.5 - do sprzedania; Forester 2016 XT
Nie ma, nie ma! Trudno taki egzemplarz znaleźć. A felgi - te srebrne, urodziwe - poczekają na wiosnę. W końcu samochód do jeżdżenia służy, nie fotografowania... (no może nie do końca, ale zimy pewnie miesiąc został, a może już się kończy, więc zamiana nastąpi całkiem niedługo)Konto usunięte pisze:nie ma lipy jednym słowem

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dobre sztuki szybko się rozchodzą 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
było tylko ze w tytule, a tytuł zastapiło słowo SprzedanyKonto usunięte pisze:Forczysław kiedy urodzony ? - bo w opisie sprzedającego brak roku poczęcia
miłej jazdy

Tylko zazdrościć.tbarth pisze: konkretny klient
Te, mądrala - nie żebym wypominał, ale trzeci miesiąc z OBK się bujaszPiter 35 pisze: Dobre sztuki szybko się rozchodzą

Jak bym palną cenę o 30% niższa to by się biliWRC fan pisze: Te, mądrala - nie żebym wypominał, ale trzeci miesiąc z OBK się bujasz

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa