Hej,
do sprzedania mam Forka 2.0 N/A, AT z 2005 roku, modelowo MY06 (158KM).Auto ma 223 000 przebiegu (głównie trasy).
Jeden właściciel. Kupiony w polskim salonie - ASO Koper, tam też regularnie serwisowane do końca gwarancji, potem u Pana Adama Osiaka, również regularnie i bez oszczędzania.
Autko bardzo zadbane, tak ze praktycznie nie czuc tego przebiegu poza licznikiem
Jak widać na zdjęciu, SLSy wymienione przy ~100KKM.
Oczywiście książkowo przy 210KKM zmienione kompletny rozrząd z pompą wody na oryginalnych częściach, świece. Na jednym ze zdjęć rozpiska, co i jak było zmieniane.
Ostatnio wizyta w ASO na akcji serwisowej wahaczy, wszystko OK.
Kolor srebrny.
Wyposażenie: klima, elektryczne wszystkie szyby, podgrzewane lusterka, przednie fotele, spryskiwacze reflektorów. tapicerka materiałowa. wszystko dziala w najlepszym porządku.
Dodatki: alarm, zestaw bluetooth nokia, dorzucam do niego aluminiową płytę pod silnik, wygłuszyłem przednie drzwi matami dynamat, świnki na lusterkach i tylnej klapie .
Kompletna książka serwisowa, 2 komplety kluczyków,itd.
Egzemplarz w naprawde super stanie, jedyne "przygody" to lakierowany jeden błotnik po parkingowej przycierce, maska drugi raz od kamyków (mam miernik grubości lakieru i udostępniam do oględzin), oczywiście bez rudej!
Wszystko jest OK, zawieszenie nie wytluczone, silnik, skrzynia(zmienia bardzo ładnie), dyfry suchutkie. Chodzi bardzo dobrze, nie zauwazylem zadnych problemów (mulenia 2-3Krpm).
Oglądali i osłuchali (słuchawkami skrzynię) go chłopaki na B.2.2 i do niczego nie mogli się przyczepić.
Teraz stoi na zimówkach, ktore ta zime spokojnie jeszcze przejeżdzą, dodaje też do niego komplet opon letnich Yokohama Geolander.
Badania do 21.05.2012, ubezpieczenie do 27.06.2012
Fotki: https://picasaweb.google.com/1083185557 ... redirect=1
VIN: JF1SG5LE56G075693
Powód sprzedaży: stoi na jednym ze zdjęć obok, a więc udało mi się trafić Forka 2.5XT z 2004, MY05, więc broń boże nie zdradzam marki
Autko do obejrzenia na warszawskim dolnym Mokotowie.
Ze mna kontakt przez PW, tel 501248439 (po 17ej).
Cena powiedzmy 38000 zł do lekkiej negocjacji za taki komplet. Umowa kupna/sprzedaży.
pozdrawiam,
dominik
[S] Forester MY06, N/A, AT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!