Białe leci z nieba!!!
Re: Białe leci z nieba!!!
jak coś pewnego to jestem pod tel.Azrael pisze: Ktoś coś gdzieś dzisiaj w Warszawie?
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
						- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
 - Polubił: 256 razy
 - Polubione posty: 533 razy

ky,  chciałeś mieć duży kwadrat to nie marudź tylko machaj łopatą  

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
jarmaj,jarmaj pisze:
Nowy post dzisiaj, o 00:12
I nie zapomnij o worku cementu do bagażnika![]()
no dobra, wróciłem z rekonesansu. wygląda to tak że nawierzchnia to trelinka i niezbyt równo i przejazd kolejowy (ale plomby nie wypadają). z minusów to jeszcze tam solą o dziwo czego się nie spodziewałem. wieczorem i w nocy praktycznie droga nie uczęszczana ale wypadałoby porozstawiać czujki (może zorganizuję zapasowego ręczniaka). plus jest taki że nie ma domów i bloków w okolicy dojazd tylko z dwóch stron i długie proste widać z daleka czy ktoś się zbliża. no i w Wwie.
można się zmówić w kilka osób i jakby zaczęło sypać to można od 22-23 zaczynać, ewentualnie będę się rozglądał za jakimś miejscem weekendowym dalej, ale to już na jakiś wyjazd na minimum pół dnia.

można się zmówić w kilka osób i jakby zaczęło sypać to można od 22-23 zaczynać, ewentualnie będę się rozglądał za jakimś miejscem weekendowym dalej, ale to już na jakiś wyjazd na minimum pół dnia.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!
Patrzaj, zimówki czynią cuda... I to żaden cymes, zwykłe Uniroyale MS Plus 66. W taką pogodę kocham to auto.jarmaj pisze: I nie zapomnij o worku cementu do bagażnika![]()
Łopatą, kurwa? Łopatą? Taczkami! Łopatą to pewnie nad ranem bym skończył...Chloru pisze: tylko machaj łopatą
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
						- Katanashi-kun
 - 0 gwiazdek
 - Auto: 146A2.246
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

To co się dzieje za oknem jest tylko kolejnym sposobem życia mówiącym mi, że powinienem wreszcie kupić coś AWD

164A2.246 Turbo Iniezione Elettronica
ky pisze: W taką pogodę kocham to auto.
Pozwolę sobie zacytować wpis na FB koleżanki po porannej drodze do pracy: "Uwolnić ulice! uwolnić od niemot, uwolnić dla RWD!!!"
- Katanashi-kun
 - 0 gwiazdek

ciekawa koncepcja, przez okno (bazując na tym, jak lokalne beemki 'starają się' poruszać) wygląda na to że to właśnie RWD ma teraz najgorzej

- 
								jarmaj								
 - 6 gwiazdek
 - Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
 - Polubił: 86 razy
 - Polubione posty: 443 razy

Katanashi-kun pisze:ciekawa koncepcja, przez okno (bazując na tym, jak lokalne beemki 'starają się' poruszać) wygląda na to że to właśnie RWD ma teraz najgorzej
Ale za to jak integruje to właścicieli RWD!
Te wspólne wypychanie kolejno swoich aut z parkingu rano (no bo kto ma pomóc, skoro wszyscy pozostali bez problemu wyjechali i do pracy pojechali
- Gump
 - 5 gwiazdek
 - Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
 - Polubił: 29 razy
 - Polubione posty: 85 razy

No właśnie, właśnie wczoraj kolega z wirnika powiedział ,że ma przestać padać wieczorem no i fajnie tylko od trzeciej rano nadupcyłojarmaj pisze: te wzajemne pocieszanie się, że ponoć ma przestać padać.
równo
Zdarzają się zapobiegliwi i wyciągają łańcuchy z bagażnika potem zakładają je na koła przez jakieś dwie godziny i wjeżdżają z przytupem
Legio Patria Nostra 
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
						"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- 
								subarutux								
 - 2 gwiazdki
 - Auto: Forester 2.0D 09

Wczoraj w tv pokazywali "paraliż komunikacyjny" w Niemczech spowodowany opadami 20 cm śniegu w ciągu całego dnia.  

Mogliby już nie robić z siebie durniów. Gdyby to było 20 cm na godzinę, albo 200 cm w ciągu dnia, to bym rozumiał. Co się dzieje w tej niegdyś potężnej Europie?

Mogliby już nie robić z siebie durniów. Gdyby to było 20 cm na godzinę, albo 200 cm w ciągu dnia, to bym rozumiał. Co się dzieje w tej niegdyś potężnej Europie?
- Katanashi-kun
 - 0 gwiazdek

a zastanawiałem się zawsze, dlaczego są zawsze tak zgranijarmaj pisze: Te wspólne wypychanie kolejno swoich aut z parkingu rano (no bo kto ma pomóc, skoro wszyscy pozostali bez problemu wyjechali i do pracy pojechali), te pożyczanie sobie dywaników aby podkładać pod koła, te wzajemne pocieszanie się, że ponoć ma przestać padać....
						- Chloru
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED

ky pisze: Łopatą, kurwa? Łopatą? Taczkami! Łopatą to pewnie nad ranem bym skończył...
Trzeba było okna zamknąć
						- 
								jarmaj								
 - 6 gwiazdek
 - Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
 - Polubił: 86 razy
 - Polubione posty: 443 razy

Raczej rurę inaczej skierowaćChloru pisze:ky pisze: Łopatą, kurwa? Łopatą? Taczkami! Łopatą to pewnie nad ranem bym skończył...
Trzeba było okna zamknąć
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 77#p284577
- Chloru
 - 6 gwiazdek

jarmaj,  miasto na 2 litery (Uć) się zgadza  

- piotruś
 - 5 gwiazdek
 - Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
 - Polubił: 320 razy
 - Polubione posty: 202 razy

Eeeee tam, kiedyś to były prawdziwe zimy

Ja Was przepraszam, ale czasem mam wrażenie, że cierpię na zespół Tourette'a

Ja Was przepraszam, ale czasem mam wrażenie, że cierpię na zespół Tourette'a
- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 14 razy
 - Polubione posty: 19 razy

piotruś pisze: Ja Was przepraszam, ale czasem mam wrażenie, że cierpię na zespół Tourette'a![]()
Nie wiem czy czasami, ale dziś na pewno
piotruś,   Konto usunięte,  a może po prostu macie Katzenjammera, po polsku zwanego kociokwikiem  

odwilż zapowiadają ale dziś cały dzień coś prószy, czy ewentualnie wieczorem coś ktoś się wybiera zanim piwo otworzymy?

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!
są chętni na nocny spocik?

Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!