Zima w Górach AD. 2012
Re: Zima w Górach AD. 2012
wrocław też dojechał
na szczęście zanim zjechaliśmy ze szwacwaldu, to już trasa łagewniki-dzierżoniów była otwarta i udało się dotrzeć.
momentami widoki bardzo ciekawe
Dzięki wszystkim za spota i kiełbaskę, a sidorowi za prawy. Mam nadzieję, że u mnie nie chciało Ci się spać
Szkoda tylko, że pod tą nawałnicą śniegu jest lód i tak zostanie aż do ocieplenia
Cała 8emka i wrocław w nocy to dalej szklanka..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
I ja dziękuję wszystkim za świetną zabawę - no i za pomoc przy wyciąganiu z zaspy oczywiście
Przy ognisku nie posiedziałem ale pojeździć się udało
(następnym razem lepiej się przygotuję na biwak)
Powrót trafił mi się chyba w najgorszą nawałnicę - jazda była nieziemska - w domu o 02:10, a o 04:50 trzeba było się zbierać do roboty
Przy ognisku nie posiedziałem ale pojeździć się udało
Powrót trafił mi się chyba w najgorszą nawałnicę - jazda była nieziemska - w domu o 02:10, a o 04:50 trzeba było się zbierać do roboty
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
Alan, Alan, Alan! pisze: hehehe, dobrze Ci tak, żebyś nie miał lepiej ode mnie
Wolakos poszukamy se parkingu jak wrócę
Parę winkli namierzyłem, ale co z tego jak ani nie złamiesz bo cywile wychodzą na pasy, to ktoś skręci nagle na twój pas itd.. .Parkingi to zło.
No to było zacnie.
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Żemol dzieki za prawy. Srebrna strzała leci bokami jak trzeba - nie wiem po co te wszystkie teorie spiskowe na poprzednich stronach. Obiektywnie mogę się tylko do#bać do tego, że nie wyciągasz na prostych kołach, a cały czas kontrujesz.
Oponka wgryza się bardzo dobrze. Z góry dajesz radę - ja jeszcze takich jajec nie mam
Oponka wgryza się bardzo dobrze. Z góry dajesz radę - ja jeszcze takich jajec nie mam
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
I tak sobie czytam ten wspaniały watek spogladajac na Ulice Warszawy i na parking przed biurem gdzie moje auto Ford Tranzit i ładnie ....
Poczekaj poczekaj jeszcze wroce do subaru
Poczekaj poczekaj jeszcze wroce do subaru
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
To jeszcze ja się wtrącę i podziękuję, przede wszystkim za odkopanie
Żałuję, że nie miałam czasu wczoraj żeby tu zaglądnąć, bo widzę ciekawe rozmowy na mój temat
Cygan - drewna do lasu się nie zabiera... Myślę, że dobrze wybrałam biorąc subaru od brata i biorąc go jako mojego szkoleniowca, już niebawem będziecie mieli konkurencje nie do przeskoczenia
Do następnego!
Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz.
A ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć 'No to patrz'!
NataliaT, no to zostałaś rozdziewiczona
i się teraz zacznie
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Tia... Mówią, że pierwszy raz jest najgorszy, a nie było tragedii, także luzikburat pisze: NataliaT, no to zostałaś rozdziewiczona i się teraz zacznie
starałem się ciągnąć delikatnieNataliaT pisze: Mówią, że pierwszy raz jest najgorszy
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- cyqan
- 5 gwiazdek
Brak koordynacji niestety nie sprzyjał w akcji ratoniczej. Jedni chcieli ciągnąć inni pchać, a to se ne da 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Tylko powiedz kogo to tu obchodzi na co Ty teraz spoglądasz i czy ładnie?MAZI pisze: I tak sobie czytam ten wspaniały watek spogladajac na Ulice Warszawy i na parking przed biurem gdzie moje auto Ford Tranzit i ładnie ....
Poczekaj poczekaj jeszcze wroce do subaru![]()
Filmy dajcie z "rescue mission II"

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
cyqan z tym spadaniem to Cie lekko poniosło
A co do wyciągania na prostych kołach to słuszna uwaga, notuje i obiecuje poprawę.
A co do wyciągania na prostych kołach to słuszna uwaga, notuje i obiecuje poprawę.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Kurczę znów jestem nie w temacie!Żemol pisze: cyqan z tym spadaniem to Cie lekko poniosło
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Spadanie = zjazd na dół, ale twoja interpretacja też jest niczego sobieNataliaT pisze:Kurczę znów jestem nie w temacie!Żemol pisze: cyqan z tym spadaniem to Cie lekko poniosłoCoś Wam spada? Dobrze, że nie opada, bo byłby problem
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

Wiem, wiem... Głuptaczę się trochę z Wami, bo strasznie poważnie się tu zrobiłoŻemol pisze: Spadanie = zjazd na dół, ale twoja interpretacja też jest niczego sobie
a co tam nawywijał?? :>Żemol pisze: cyqan z tym spadaniem to Cie lekko poniosło
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
NataliaT, w tym roku to jest luz i rozpasanie bo Arti zamordysta nie ma czasu na latanie w górach
a wracając do tematu to właśnie byłem obejrzeć "krajobraz po bitwie" i wnioski takie ,że jest różnie dół spoko ale wyżej robi się już przeprawówka do tego stopnia ,że na "drugiej esce" stoi koparka jakieś małe ciężarówki i inne auta słowem droga zablokowana.
a wracając do tematu to właśnie byłem obejrzeć "krajobraz po bitwie" i wnioski takie ,że jest różnie dół spoko ale wyżej robi się już przeprawówka do tego stopnia ,że na "drugiej esce" stoi koparka jakieś małe ciężarówki i inne auta słowem droga zablokowana.
kiedy jakieś latanie 
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- cyqan
- 5 gwiazdek
Dzisiaj, ale kameralnie pod paparazzi i na Kartynii. My ruszamy 18:51 na miejscu będziemy 19.17.
Tel jak coś.
Tel jak coś.
cyqan, czy Ty na japońskiej/szawjcarskiej kolei pracujesz??
co to za minutowe dokładności? 
Mowilem, ze moge troche pomóc w ciężkich warunkach:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=vkmUj7Bs0T0

Link: http://www.youtube.com/watch?v=vkmUj7Bs0T0

Life is a Joke !
A propos - gdzie sa zdjecia z wczoraj ?cyqan pisze: pod paparazzi
Life is a Joke !