danikl pisze:
Jak wróciłem na nasze forum i na pierwszej stronie zobaczyłem watek o migrenie to mi ulżyło. Tu jest jakaś paczka ludzi którzy pod płaszczykiem marki Subaru uprawiają niczym nieskrepowaną radosną twórczośc na tematy wszelakie popierając to spotkaniami w świecie rzexczywistym doprowadzając sie przy okazji do stanu upodlenia i jeszcze są z tego zadoweleni . Kurwa kupuje to
danikl, wczoraj gość z syndromem Zespółu Tourette’a już to poniekąd stwierdził ...
Konto usunięte pisze:
bojar, jeśli oprócz forka lubisz alkohol, kobiety, politykę, socjologię, inne kultury, jesteś trochę gadżeciarzem, masz poczucie humoru i znosisz rozmowy o dupie maryni, to trafiłeś właściwie
Jeśli zaś interesują Cię tylko sprawy techniczne, porządek jak w encyklopedii, serwisujesz się tylko w ASO, lubisz jak moderatorzy cenzurują Twoje wypowiedzi, to szukaj dalej, są takie fora
Takie nasze sacrum to forum.... troche w przenośni kawałek ale czemu nie
Natchniony zajebistym smakiem carpaccio przy okazji forumowej wigilji postanowiłem zrobić sam dzisiaj cos trakiego. Pierwszy niefart objawił sie przy okazji zakupu poledwicy wołowej .Panie nie ma te3go nikt nie kupuje i kosztuje 100 zł za kg i tylko na zamówienie. Kupiłem cos podobnego do poledwicy zwane ligawą i zrobiłem . Zjebałem bo za krótko mroziłem i wyszło za grube mięcho ,poza tym ligawa pkazała sie nie byc ąż tak podobna do polędwicy
Bergenie Drogi dlatego napisałem troszki po rockowemu bo z rockiem to się nawet nie mijało a za dnia słucham metalliki , przynajmniej przy ich wytworach nie dostaję migotania wszystkich 4rech przedsionków
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)